nowamagdak
Fanka BB :)
Jej prawie zapomniałam - BYŁAM DZIŚ W BIEDRONCE
dawno tam nie byłam!
Cytryny kupiłam:-)
Cytryny z Biedronki :-)
Twoja herbata już nigdy nie będzie smakować tak jak kiedyś

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jej prawie zapomniałam - BYŁAM DZIŚ W BIEDRONCE
dawno tam nie byłam!
Cytryny kupiłam:-)
Hihi no w sumie racja moj dzidziulek w 30 tyg wazyl ponad 2 kg teraz to on juz z 3 wazy a ja jeszcze ponad miesiac do terminu hihi moze szybciej grubolek wyskoczyoj dziewczyno nie znasz dnia ani godzinyKasia limerick miala termin na 17-18/12 a juz dzidziulke tuli sn!
Luuzna i Natalka dawaly czaduNIe wierze mam do nadrobienia 280 stron 5 razy sprawdzalam bo nie wierzylam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!Jak ja to nadrobie wariatki![]()
ja wczoraj zrobilam swiatecznego kompotu z siarka :> niezly przyprawilam korzennymi wiec 'prawie jak grzaniec'
A może moja ginka ma plan i chce żebym na jej dyżurze urodziła?po to ta rycyna, bo to podobno przyspiesza czasem poród....
Ufff ale mnie pocieszylas hihiLuuzna i Natalka dawaly czadujak ominiesz koledy i swiateczny hity bedzie szybciej ;-)
kupięCzesc dziewczynki!! podczytuje was caly czas ale jakos weny do napisania nie bylo.... ale jak piszecie o tej rycynie to mi sie przypomnialo jak podczytywalam albo wrzesniowki albo pazdziernik -opowiesci z porodowek to laska pisala,ze probowala ja i jej pomoglo wiec poleca![]()
męczę podłogiZawsze możesz być PRZED NAMI
Idę masę robić do ciasta..
Natalka Ty też robisz?
w niedzielę mam urodzinyco Was tak wzielo na ciasta ?
spokojniejszaa jak Lenka rusza sie mocno czy spokojniejsza?
Hihi no w sumie racja moj dzidziulek w 30 tyg wazyl ponad 2 kg teraz to on juz z 3 wazy a ja jeszcze ponad miesiac do terminu hihi moze szybciej grubolek wyskoczy
niezly byl, maz tez wypil :>świąteczny ?![]()
to był kompot "Ale Siara..." :-)
suszu mi jeszcze zostalo na jakies 100 porcji ;/