o rany ! nie wiedzialam...to straszna sytuacja w takim razie ...a nie ma szansy na jakies wlasne lokum ?to by bylo najlepsze rozwiazanie, sytuacja by sie wyciszyla, ale to ciezko zrobic jak sie mieszka ze soba...
reklama
madziara-kr
Fanka BB :)
no na pewno upierdliwi sa ale czekaja na Lenkemi przepowiadają od poniedziałku
albo dzisiaj albo we wtorek
oglądałaś Joba????
chinole i kagańce
kiedyś też muszę zjeść
Wy to normalka ale cała rodzinka moja i męża....![]()
no ja wlasnie nie wiemAle co to ma wspólnego z wypróżnieniem?

madziara-kr
Anoolka
a jak skurczybyki ?
a jak skurczybyki ?
kopciuszek2107
Jeszcze 11 stron

Ja pije dwie kawy rozpuszczalne dziennie z mleczkiem
Ciekawe która bedzie nastepna:-)jest was juz takich troche wiec jak sie zacznie to jedna za druga;-)
Tak powinny byc wyniki,badania przeprowadzone i podane leki
Czyli wazysz teraz tyle co ja
tylko ze ja z innego pułapu startowalam.
Jak ma sie skierowanie z prywatnego gabinetu to trzeba zaplacic.
No to ty sie lepiej nie zblizaj
lepiej dmuchac na zimne.
Zazwyczaj jest on troszke podbarwiony,moj byl leciutko brązowy
Jak dla mnie najlepszy
Napewno nie jest najtanszy
I o to wlasnie chodzi
zeby jak najdluzej bylo nawilzenie

hahahahaa moze nie bedzie zle... czytalam w gazecie ze dzieci lubia jak mama chodzi bo to je fajnie kolysze i czesto przy tym zasypiaja ale czy tak jest to ja nie wiem... ale ta cola i kawa?? ja kawe pije tez ale ta cappucino za wielkiej roznicy nie ma bo tez kofeine w sobie zawiera prawie jak normalna kawa!!! oczywiscie cappucino z biedronki.. na poczatku mialam problemy przerzucic sie z normalnej kawy na taka... co ja migreny mialam po 5 razy dziennie to poezja.. bol nieziemski.
Ja pije dwie kawy rozpuszczalne dziennie z mleczkiem

Witam wszystkich dzisiaj prawie z rana, w ten słoneczny dzionek.
Wczorajsza wizyta u ginki wykazała rozwarcie na 2 cm i "jak na pierworódkę dużą gotowość do porodu". Więc chyba ze stresu do wieczora mnie wszystko bolało i myślałam, że pojedziemy do szpitala. Ale bolało nieregularnie, więc olałam.
Ale z tego co mówiła ginka, to terminu raczej też nie doczekam. I nie wiem czy się z tego cieszyć czy nie, ale w ciąży to moje niezdecydowanie jest już legendarne wśród otoczenia :-)
Ach, no i podobno mam już komplet badań - wszystkie wyniki OK :-)
Ginka powiedziała, żebym jeszcze zrobiła mocz, a nuż zdążę (zdążyłam dzisiaj rano) I jeśli nie urodzę, to do zobaczenia we wtorek....
W każdym razie stan pełnej gotowości jak u wszystkich pewnie.
Uciekam coś porobić, bo mam wrażenie, ze ostatnie chwile na przygotowania....
Ciekawe która bedzie nastepna:-)jest was juz takich troche wiec jak sie zacznie to jedna za druga;-)
Więc na wypisie powinny być wyniki????
Tak powinny byc wyniki,badania przeprowadzone i podane leki

spokojnie teraz mam 87 i juz nigdy niue ebde tyle wazyc!!! pozatym chcialabym chociaz do 60 zejsc
Czyli wazysz teraz tyle co ja

Ja też mam taki zamiar no ale jak wcześniej będzie bardzo boleć lub odejda wody to nie ma wyjścia;-)
Czemu płacicie za badania nie macie ubezpieczenia ??????? ja wszystkie robilam za darmo lekarz daje skierowanie i przeciez za darmo sie je robi![]()
Jak ma sie skierowanie z prywatnego gabinetu to trzeba zaplacic.
mmnie juz nic nie dziwi. wlasnie moja mama wrocila od lekarza z moim mlodszym bratem... bo ma goraczke kaszel katar bol glowy i bol w klatce piersiowej promieniujacy do zeber. wiaodmo pierwsze co na mysl przyszlo to swinska grypa..a u lekarza jak byl to dostal leki i jak goraczka do niedzieli nie zejdzie a dojda dusznosci to szybko na IP... moim zdaniem niepowazne podejscie!! powinni teraz od samego poczatku to zbadac.. moze to nic takiego a pozniej nie bedzie kogo obwiniac tylko mame czemu wczesniej nie zareagowala!!!! dziady cholerne jedne!![]()
No to ty sie lepiej nie zblizaj

a ja kupiłam cepan na rozstępy
ale śmierdzi
jak to jest z tym czopem???
pisać mi tu szybko
on musi być z krwią??
Zazwyczaj jest on troszke podbarwiony,moj byl leciutko brązowy

Ja mam obecnie Fissan wiecie czy dobry???
Jak dla mnie najlepszy

dużo tu chwali fissan. Mnie nerwuje ta konsystencja blee i ten "zapach"no ale jak dobry to trzeba używać. No i tani ! o ile nie najtańszy
Napewno nie jest najtanszy

Mnie w nim wnerwia to, że strasznie długo po posmarowaniu mam tłustą skórę
I o to wlasnie chodzi

madziara-kr
ja podalam moim pierwsza, 'najdalsza' date, zeby spokojnie usiedzielimi przepowiadają od poniedziałku
albo dzisiaj albo we wtorek
oglądałaś Joba????
chinole i kagańce
kiedyś też muszę zjeść
Wy to normalka ale cała rodzinka moja i męża....![]()
ale liczymy z mezem ze mala bedzie wczesniej, na to na razie sie zapowiada po kontrolach
malgorzata_n
chyba nikt nie potrafi zrozumiec tego że stworzymy rodzine..
ile mamy jeszcze walczyć o to żebyśmy mogli być szczęśliwi?
ile razy juz prosilam zeby mnie nie denerwowali..
nie masz pojecia jaka jestem szczęśliwa wiedząc że przy tylu nerwach dziecko rozwija się prawidłowo..
i że ciąża nie jest zagrożona..
Po pierwsze współczuję sytuacji. Być może nie mam prawa w niczym Ci doradzać, bo nigdy nie miałam takich przeżyć, ale dobrze dziewczyny tu piszą - spróbuj choć trochę zmniejszyć stres. Pomyśl, że już niedługo będziesz mamą i twoje dziecko potrzebuje spokoju.
A co do wtrącania się - lepiej od razu ustalić jakieś granice, bo gdy dziecko pojawi się na świecie, na pewno nie opędzisz się od "dobrych" rad. A to Wy będziecie rodzicami i Wy odpowiadacie za swoje dziecko, nikt inny, żadne babcie czy ciocie.
Strasznie mnie poruszyło to co napisałaś o opłatach, których żąda Twoja teściowa

madziara-kr
probuje nie jesc mentosow, pisalam Wam o tej fazie na miete,
codziennie zjadam paczke takich duzych mentoli ;/
glupi nalog
a dzis wrednie leza w kuchni
codziennie zjadam paczke takich duzych mentoli ;/
glupi nalog

a dzis wrednie leza w kuchni
reklama
madziara-kr
niestety nic nie wiem o rycynie i ktg jeszcze tez nie mialam ...A może moja ginka ma plan i chce żebym na jej dyżurze urodziła?po to ta rycyna, bo to podobno przyspiesza czasem poród....