reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam ponownie.

W końcu skończyłam prasowanie:tak: Tak nawiasem to strasznie tego nie lubię.
missiiss1301 myślę, że przełożenie ślubu na wcześniejszy miesiąc to bardzo dobry pomysł. Do tego czasu zajmiesz się przygotowaniami do ślubu i wesela dzięki temu odpoczniesz sobie psychicznie no i Twój organizm wydobrzeje, no a po ślubie jak już będziesz mogła to do dzieła.Aha i trzymam kciuki za rozmowę z mężem. Myślę że się zgodzi:tak:

dronka83 próbowałam się Tobie przyjrzeć na avatarze, ale jakoś nie mogę za bardzo:-(. Aha i trzymam kciuki za USG jak już będziesz po to daj znać.

rybka_24 to chyba lepiej, że Cię zostawili tam bedziesz miała dobrą opiekę.

reklama
burza dziekuje :tak:

kurcze swieta wypadaja 4-5 kwiecien... czyli odjac trzeba 40 dni tak ?? dobrze mowie??

kurcze wiecie co zaczynam myslec racjonalnie i byc bardziej optymistycznie nsatwiona zaczynam sie cieszyc i byc szczesliwa ze slub i zielone swiatlo coraz blizej... zleci szybko

Witajcie!
A ja dopiero z pracy wróciłam, coś na ciepło przegryzłam i zabieram się za czytanie. Mam nadzieję sczęściej tu zaglądać, ale wy już takie zaprzyjaźnione, że aż mi trochę dziwie :-(

a koniec lutego to nie za szybko zeby brac slub? kurcze glupiepytanie jak my juz po cywilu.... nie wiem czys ie zgodzi naluty jej ale by mi tak zlecialo ze masakra... tak bym chciala :-(

Myszencja82 nim sie obejrzysz bedziesz tez zaprzyjazniona :))

Mialam cos ugotowac ale mi sie nie chcialo i kupilam gotowe klopsy w sosie i mniammmmmmmm ale pojadlam :-D a teraz chwila przerwy i zjem serek chomogenizowany o smaku waniliowym i do dziela wszystkie rzeczy z lodowki juz sie w wannie kapia :))

Missis ja bym wolala kwiecien bo wtedy juz tak wiosennie :) jasne zrobisz jak uwazasz ale dla mnie zima to zimno ,szaro i zimnooooo raz jeszcze dlatego wolalabym juz tak wiosennie .
Ja z M tez mamy tylko cywilny wrzesien 2008 :) i tez planujemy koscielny ale kiedy ???? narazie planujemy a jak znajde stronke to wam wkleje moja suknie :))) taka bede miec :))no i bedzie lato oczywiscie

suknia_lubna_2007_20090528_1668118850.jpg

wiem wiem trzeba miec figure ale moze xxl tez maja :)
Jak ja kiedys zobaczylam to sie zakochalam wtedy bylam chuda :/ ale moze cos podobnego tez sie znajdzie

missiiss jakbym miała wybierać, to bym wybrała luty:-) Wkońcu to będzie czas karnawału:-p No i prędzej w lutym można się dopatrzeć ładnej pogody niz na początku kwietnia. Kiedyś jak byłam mała to świata wielkanocne były naprawdę wiosenne, ale teraz to jak sie gdzieś pączki na drzewie zobaczy, to prawie cud... No i bardzo możliwe, że będzie wiało, padało, albo nawet śnieg może popruszyć... Także już bym wolała luty, gdzie prędzej można się spodziewaćmrozu, niż deszczu... No a jeżeli jeszcze będzie biało, to już wogóle przepiękna atmosfera, a jakie zdjęcia można super popstrykać. Ja bym kochana wzięła ślub na twoim miejscu tak gdzieś w połowie lutego, albo nawet na początku:tak:

reklama
Witajcie!
A ja dopiero z pracy wróciłam, coś na ciepło przegryzłam i zabieram się za czytanie. Mam nadzieję sczęściej tu zaglądać, ale wy już takie zaprzyjaźnione, że aż mi trochę dziwie :-(
- nie martw sie !! zaprzyjaznimy sie i z Toba !! tylko musisz czesciej tu zagladac to taki warunek :)):-D:-D:-D:-D:-D:-Dmiło ze jestes z nami.... a skad jestes ze śląska???
a koniec lutego to nie za szybko zeby brac slub? kurcze glupiepytanie jak my juz po cywilu.... nie wiem czys ie zgodzi naluty jej ale by mi tak zlecialo ze masakra... tak bym chciala :-(
- kochana moja koleznka jak sie dowiedziala o ciazy w listopadzie to zrobili slub i wesele na ponad 100 gosci na styczen!!!! takze to tez zalezy jak u Was z salami i terminami... :)

Missis ja bym wolala kwiecien bo wtedy juz tak wiosennie :) jasne zrobisz jak uwazasz ale dla mnie zima to zimno ,szaro i zimnooooo raz jeszcze dlatego wolalabym juz tak wiosennie .
Ja z M tez mamy tylko cywilny wrzesien 2008 :) i tez planujemy koscielny ale kiedy ???? narazie planujemy a jak znajde stronke to wam wkleje moja suknie :))) taka bede miec :))no i bedzie lato oczywiscie
- Mycha zima tez moze byc super!!!! jakby bylo duzo sniegu to mozna saniami jechac do slubu ....fajna suknie tez mozna miec....takie futreko do tego ....ze sniegiem jest biało i pieknie....
Ja akurat brałam slub w maju mialam 30 stopni i jechalismy wozem strażackim do slubu ciezko bylo wsiadac i wysiadac mielismy 9 bram drugi samochod strazacki jechal przed nami ale gdybym nie miała takiej mozliwosci gdyby K nie byl w straży ochotniczej to chyba bym brała slub zima wlasnie zeby jechac saniami ooooooo :DD:tak:;-);-);-);-):-D:-D

Suuuuuuuuuuuuknia BOOOOSSSSSSSSSSSSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry