reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Hej kochane
Ja dziś po dniu zakupów
pamietacie jak wspominalam ze kogoś poznałam? Otóż znajomość rozkręciła się na całego
Dziś ma imieninki. Sądzicie że podkoszulka z CROPP'a to dobry prezent? Bo naprawde nie wiedziałam co kupić.. Przeszłam tyle sklepów, że zgupłam po prostu.. A tak poza tym to kupiłam sobie śliczny biustonosz, skarpetki, perfumy
ajj.. 
Ja dziś po dniu zakupów
Hej kochane![]()
Ja dziś po dniu zakupówpamietacie jak wspominalam ze kogoś poznałam? Otóż znajomość rozkręciła się na całego
Dziś ma imieninki. Sądzicie że podkoszulka z CROPP'a to dobry prezent? Bo naprawde nie wiedziałam co kupić.. Przeszłam tyle sklepów, że zgupłam po prostu.. A tak poza tym to kupiłam sobie śliczny biustonosz, skarpetki, perfumy
ajj..
![]()
Ja jak chodziłam jakiś miesiąc ze swoim już mężem, to właśnie na prezent urodzinowy kupiłam mu t-shirt, także myślę, że to fajny i praktyczny prezent, a faceci lubią praktyczne prezenty
przynajmniej mój;-)xXxIzuLQaxXx
Ja jak chodziłam jakiś miesiąc ze swoim już mężem, to właśnie na prezent urodzinowy kupiłam mu t-shirt, także myślę, że to fajny i praktyczny prezent, a faceci lubią praktyczne prezentyprzynajmniej mój;-)
No właśnie też uznałam że to przydatny prezent, bo i w zimie i w lecie można chodzić w podkoszulce
No właśnie też uznałam że to przydatny prezent, bo i w zimie i w lecie można chodzić w podkoszulceA wiem że on lubi ten sklep CROPP bo ma kilka ciuszków stamtąd
![]()
no to myślę, że trafiłaś w dziesiątkę:-)
xXxIzuLQaxXx
no to myślę, że trafiłaś w dziesiątkę:-)
Oby.. Troszke się obawiam że mu się nie spodoba..
Oby.. Troszke się obawiam że mu się nie spodoba..Bo w sumie nie znam go zbyt długo i nie znam tak dokładnie jego gustu. Wiem że lubi niebieski, i nie lubi zielonego. Niestety nie było ładnych niebieskich bluzek w żadnym sklepie.
Ja też miałam takie obawy, ale się spodobała:-) Także nie przejumj się, przecież to tylko koszulka, wszystkie są podobne, więc napewno mu się spodoba;-)
xXxIzuLQaxXx
Ja też miałam takie obawy, ale się spodobała:-) Także nie przejumj się, przecież to tylko koszulka, wszystkie są podobne, więc napewno mu się spodoba;-)
No tak
Kochane, dobrze jest pić dużo mleka? Ostatnio strasznie mnie ciągnie do mleka.. Mogłabym conajmniej litr wypijać dziennie. heh.. Dziś już zjadłam płatki z mlekiem i wypiłam dwa kubki.. Słyszałam dwie opinie.. Jedną taką że sie powinno pić a drugą że się nie powinno pić. I nie wiem która prawdziwa.. ;/
Wiatajcie Marcoweczki,przykro czyta, ze macie takie komplikcje...najpierw Emilka teraz Rybka...przykro mi, biadz silna Kochana i sciskaj nozki jak najdluzej!
Ccaroline85 moglabym prosic o wpisnaie na liste? uaktualniam dane- Julia corka Lukasza i Renaty termin 4. marca 2010, brat Mateusz ur 21.02.2008 :-) dziekuje slicznie

Ccaroline85 moglabym prosic o wpisnaie na liste? uaktualniam dane- Julia corka Lukasza i Renaty termin 4. marca 2010, brat Mateusz ur 21.02.2008 :-) dziekuje slicznie

reklama
xXxIzuLQaxXx
Wiatajcie Marcoweczki,przykro czyta, ze macie takie komplikcje...najpierw Emilka teraz Rybka...przykro mi, biadz silna Kochana i sciskaj nozki jak najdluzej!
Witam :* I wklej swoje suwaczki do sygnaturek w ustawieniach a nie w posta