Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a tato mi powiedzial ze juz zalatwil wszystko na sierpien sale, orkiestre bo sie miejsce zwolnilo :--
-( ja nie chce czekac do sierpni z dzidzia !!!!!
![]()
ojjjj ale faceci to tacy są, że nie wszystko rozumieją.. Może po prostu niech będzie jak tam sobie to oni ustalają, a ty się tam tym nie przejmuj zbytnio, chocia wiem, ze to się łatwo tylko mówi, ale może z czasem popatrzysz na to z większym dystansem, a jak ma być tak będzie
Wszystko się jakoś ułozy, a moze i ty z czasem dojdziesz do wniosku, że może dobry ten termin. Chociaz ja uważam, ze twojemu K powinno być to obojętne, a wręcz nawet zależeć bardziej na tym, zeby było wcześniej, żeby było tak po chrzescijańsku trochę;-)
:-( marti tata dal zaliczkke ale ja bym chciala zeby zrobic w tej samej sali tylko dac na termin wolny wtedy a poziej w kwietniu wiadomo im cieplej tym wiecej terminow zajetych a w zime to mnie j mi sie wydaje... choc ja zawsze marzylam o slubie w zime... piekna biala sukienka do niej biale futerko i do okola snieg i wszedzie bialo!!! tak pieknie czysto!! i zdjecia w sniegu... nie wiem ale ja uwielbiam zime... ehhh tak bardzo chcialam... gdyby byl termin na luty to by sie dalo zamienic ale on nie chce :-(![]()