reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie kochane Ciężarówki:-)
Nie było mnie 2 tygodnie bo mi goście laptopa zepsuli:wściekła/y:
Zamiast kupić szafe w tym miesiącu,wydaliśmy 500złotych na naprawe!!!!Radzę nikogo do takich sprzętów nie dopuszczać!
Jak potem mąż mnie dopuści do komputera to poczytam co tu się działo i trochę poklikam.Buziaki.

a tato mi powiedzial ze juz zalatwil wszystko na sierpien sale, orkiestre bo sie miejsce zwolnilo :-(:-(:-( ja nie chce czekac do sierpni z dzidzia !!!!!:no::sad::sad::sad::sad::sad:

buuuuu.. szkoda troszkę:zawstydzona/y: ojjjj ale faceci to tacy są, że nie wszystko rozumieją.. Może po prostu niech będzie jak tam sobie to oni ustalają, a ty się tam tym nie przejmuj zbytnio, chocia wiem, ze to się łatwo tylko mówi, ale może z czasem popatrzysz na to z większym dystansem, a jak ma być tak będzie:tak: Wszystko się jakoś ułozy, a moze i ty z czasem dojdziesz do wniosku, że może dobry ten termin. Chociaz ja uważam, ze twojemu K powinno być to obojętne, a wręcz nawet zależeć bardziej na tym, zeby było wcześniej, żeby było tak po chrzescijańsku trochę;-)
No nie wiem kochana co ci mogę jeszcze powiedzieć i jak cie pocieszyć.... Mi też by było przykro..

:-( marti tata dal zaliczkke ale ja bym chciala zeby zrobic w tej samej sali tylko dac na termin wolny wtedy a poziej w kwietniu wiadomo im cieplej tym wiecej terminow zajetych a w zime to mnie j mi sie wydaje... choc ja zawsze marzylam o slubie w zime... piekna biala sukienka do niej biale futerko i do okola snieg i wszedzie bialo!!! tak pieknie czysto!! i zdjecia w sniegu... nie wiem ale ja uwielbiam zime... ehhh tak bardzo chcialam... gdyby byl termin na luty to by sie dalo zamienic ale on nie chce :-( :sad:

:-( marti tata dal zaliczkke ale ja bym chciala zeby zrobic w tej samej sali tylko dac na termin wolny wtedy a poziej w kwietniu wiadomo im cieplej tym wiecej terminow zajetych a w zime to mnie j mi sie wydaje... choc ja zawsze marzylam o slubie w zime... piekna biala sukienka do niej biale futerko i do okola snieg i wszedzie bialo!!! tak pieknie czysto!! i zdjecia w sniegu... nie wiem ale ja uwielbiam zime... ehhh tak bardzo chcialam... gdyby byl termin na luty to by sie dalo zamienic ale on nie chce :-( :sad:

jejku przytulam cie mocno... nie smutaj się..

ja też właśnie bardzo chciałam zimą, ale o dziwo właśnie terminów na zime nie było, i wzięliśmy w maju(drugi termin jaki chciałam)...może prześpi się z tym tematek i zmieni zdanie??a podaje jakieś konkretne argumenty dlaczego nie chce przełożyć??

reklama
missiiss - ślub w zimie - jak w bajce:-D
przekonuj kochana, może akurat się uda:tak:

ja lece do knajpy na urodziny bracholka i zamierzam wrabąć ociekającą tłuszczem pizzę:-D:-D:-D

buziorki i do jutra pewnie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry