reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny litości wracam z pracy i na raty muszę czytać :-D, nie daję rady tyle wysiedzieć :-(.
Mirosia- wyczytałam że jesteś z Lublina, ja mam 40 km do Lublina :-)- może spotkamy się na porodówce , bo ja tam zamierzam rodzić .

Wyobraźcie sobie moja koleżanka za 2 tyg ma termin - waży tylko 51 kg.:szok:- przytyła tylko 6 kg. . Normalnie byłam w szoku jak się dziś dowiedziałam .

reklama
Mirosia- wyczytałam że jesteś z Lublina, ja mam 40 km do Lublina :-)- może spotkamy się na porodówce , bo ja tam zamierzam rodzić .

Wyobraźcie sobie moja koleżanka za 2 tyg ma termin - waży tylko 51 kg.:szok:- przytyła tylko 6 kg. . Normalnie byłam w szoku jak się dziś dowiedziałam .

A z jakiej miejscowości jestes tak z ciekawości?? Wybrałaś już szpital, w którym chciałabyś rodzić?? Ja bym chciała na Kraśnickich, ale nie wiadomo czy nie będzie przepełnienia akurat jak będę rodzić. Druga opcja to na Jaczeskiego, ale nie wiem.. A może sie spotkamy na porodówce, bo tylko tydzień różnicy mamy w długości ciązy:tak:

a co do twojej koleżanki to :szok::szok::szok: Ja mam już pona 7kg na plusie, a jeszcze tyle przede mną:szok: To po niej praktycznie nie było widać, ze jest w ciązy i pewnie nawet nie wie co to rozstępy, a i nawet wiszącej skóry nie będzie miała. Z jednej strony zazdroszczę, ale z drugiej to czy to normalne i zdrowe jest??

Jest pod stałą kontrolą lekarza i jak na razie wszystko w porządku.

Ja jestem dokładnie z Poniatowej.
A chciała bym rodzić na Jaczewskiego - słyszałam, że tam w razie czego najlepszy sprzęt mają . Jeszcze nie rozmawiałam z moją gin. ale koleżanka do niej chodzi i mówiła, że pracuje na Jaczewskiego wiec miejsce mam raczej załatwione, a jak będzie zobaczymy .

Mój był w wojsku w Poznaniu:-)
- OOOOOOOO to takie romantyczne jak komus opowiadam :)))

Ja nareszcie odpoczywam....odkad polozylam sebusia spac o 18 to zachcialo mi sie tipsow:confused2: nieawno dopiero skonczylam...sobie zawsze robie dwa razy dluzej niz komusss uffffffff zaraz dodam fotke :):-D

Hej kochane :)

Ja dziś po dniu zakupów :) pamietacie jak wspominalam ze kogoś poznałam? Otóż znajomość rozkręciła się na całego :) Dziś ma imieninki. Sądzicie że podkoszulka z CROPP'a to dobry prezent? Bo naprawde nie wiedziałam co kupić.. Przeszłam tyle sklepów, że zgupłam po prostu.. A tak poza tym to kupiłam sobie śliczny biustonosz, skarpetki, perfumy :) ajj.. :)
- I jak sie uklada??z nowym "kolega" ??:-Dmam nadzieje ze ok i ze bedzie dobrze....Ja tez jako pierwszy prezent dla K byla to wlasnie koszulka jak pracowalam a sklepie Tiffi ( Tifanny) to mu sie tam spodobala jedna koszulka i tak se kiedys ogladal i mowi ... " o jaka fajna" to potem ją dostal i ma ją do tej pory :)

Mag, ja też mam problem z przewracaniem się na drugi bok. Muszę powolutku podnosić złączone nogi i się tak stopniowo przekręcać, bo też mnie boli spojenie łonowe. I przy chodzeniu mnie boli w miednicy, tylko bardziej z tyłu, ale w pachwinach też. I jeszcze w krzyżu... nie mogę leżeć na plecach w ogóle :-(. Doktor powiedział, że to macica uciska jakieś sploty nerwowe.

Mag, ja też mam problem z przewracaniem się na drugi bok. Muszę powolutku podnosić złączone nogi i się tak stopniowo przekręcać, bo też mnie boli spojenie łonowe. I przy chodzeniu mnie boli w miednicy, tylko bardziej z tyłu, ale w pachwinach też. I jeszcze w krzyżu... nie mogę leżeć na plecach w ogóle :-(. Doktor powiedział, że to macica uciska jakieś sploty nerwowe.

Dziękuję blueberry! I w ogóle Wam wszystkim Dziewczyny!
Mimo że to paskudztwo, dobrze wiedzieć, ze nie tylko ja tak mam.
W razie jednak gdyby mi się jeszcze nasiliło (tolerancję bólu mam wysoką raczej) to pójdę z tym jeszcze raz do lekarza i niech posprawdzają dokładnie wszystko.
Wracam do łóżeczka :sorry:

reklama
Wpadłam tylko na chwilę do Was żeby powiedzieć dobranoc i do jutra . Idę spać coś głowa mnie boli i jakoś tak dziwnie się czuje.:-(

Do góry