reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mag ty zapier...laj na izbe !!!!!!! blagam Cie przypomnij sobie mnie i zadbaj o siebie i niczego nie lekcewaz najwyzej wrocisz do domku ale juz spokojniejsza!!!!! prosze jedz:-(

wiecie co ?? moj maz sie zgodzil... chyba dlatego ze go jeszcze troche prosilam i bylam smutna z reszta poczytal troche forum... matko ja nie wiedzialam ze tak wiele z was jest za slubem w lutym czy w ogole zima :tak: no i jak poczytalam teraz co on przeczytal to sie usmiechnelam :tak: z reszta dzwonil do mamy i mowil ze chce zrobic w lutym bo sie pozniej boje a tesciowa ze mam racje w 100% bo jak bym miala lezec pozniej to by dopiero bylo odwolywac wszystko.... kochana tesciowa :-) no i tak jakos jest juz przekonany... i jestem szczesliwa znow jesli o to chodzi... z reszta tez mysle ze bedzie nam o wiele latwiej wszystko zorganizowac teraz jak sie zajme tym niz pozniej jakbym myslala tylko o tym zeby dzidzia w brzuszku zyla i byla zdrowa i zeby nagle sie cos nie stalo...
teraz tylko zeby termin jakis byl wolny w lutym moze sie uda wlasnie czas karnawalu to ludzie tak nie beda robic tych wesel i sie uda jestem pelna nadziejii ze sie ulozy juz wszystko dobrze

wiecie kupilam sobie kozuszek z bialym puszkiem na rekawach takimi duzymi i na kolniezy tak mysle ze slicznie zima by wygladal do sukienki , a i kamikaa śliczna ta sukienka slubna :tak:

reklama
misiss - super, ze Twoj Krzysiek sie zgodzil - fajny musi byc z niego facet i bardzo Cie kocha... :sorry::sorry::sorry::tak::tak::tak:
Ja osobiscie w ogole za zima nie przepadam, ale takei futerko do sukni i sesja w sniegu to faktycznie kuszaca propozycja... I najlepiej jeszcze jakis kominek w noc poslubna :sorry:
No i mysle ze dobrze ze zajmiesz sie przygotowaniami - bedziesz miala sporo zajec, no a po slubie zaczniecie starania - super sytuacja :-)

Wspolczuje Wam dolegliwosci ciazowych - ja oprocz twardnienia brzucha to nic nie mam Bogu dzieki poki co... No - jak ide szybko to mnei brzuch po jednej ze stron pobolewa, ale to pikus...
Jestem jednak przeziebiona i nie ukrywam ,ze sie zaczynam bac, bo dziewcyzny w pracy siebie i mnei nakrecaja i namawaiaj na zwolnienie - zwlaszcza ze w Gdansku jest ciezarna dziewcyzna w ciazy blizniaczej chora na ta swinie :-:)-( No i lekow nie mozna podac bo to niebezpieczne dla dzieci. CC tez zrobic nie mozna bo za wczesnie... Biedna dziewcyzna :-(

Ja też tylko na chwilke wpadłam. Nastałam się przy garach jak głupia. Ale zapachy w domu, nawet sąsiad męża zaczepił o te zapachy. Idziemy jeszcze z psem się przejść, o 20 godz było jeszcze 10 stopni.
Mag może rzeczywiście podjedź na IP, będziesz spokojniejsza.
Czarnuszka jak Ty dajesz radę zrobić sobie prawą rękę? Ja to nawet mam problem z piłowaniem lewą reką drugiej ręki.
Dobranoc dziewczyny.

missiiss jupi!!Super że Twój przyszły mąż ;-):-D się zgodził:-)

Przede mną stoi wielki kubol owocowej herbaty, z cytryną i miodem, jak ją wypije to mam jak w banku że wstanę w nocy z 5 razy do kibelka:no: No ale co mam zrobic taką mam ochotę:zawstydzona/y::eek:

Mnie też brzuch twardnieje, nieprzyjemne uczucie:wściekła/y::no:
I w krzyżu mnie łupie, a tak poza tym nie mam innych dolegliwości.

Aha no i ten syndrom uwijania gniazdka:eek:zaczął się chyba...

MAG , ja tez tak mam od 1,5 tygodnia..:-(
Byłam u swojego gina i powiedział ze to przez MEGA STAN ZAPALNY w pochwie:/ , dał mi 2 antybiotyki dopochwowe , biorę już je od zeszlego poniedziałku i widze lekką poprawe.. przynajmniej w nocy moge sie swobodnie obrocic z boku na bok,ból jest dużo mniejszy...

hej :)
Pomylam szafki i lodowke ale za duzo sie nienarobilam bo zas bolec zaczelo :((pospalam i polezalam i chyba w poniedzialek ide po zwolniene tak na 2 tg :)musze wypoczywac .
Objadlam sie i mi zle tak pelno sie czuje bleeeeeeeeee i mi sie odbija .

Moja niunia z dnia na dzien ruchliwa wczesniej tylko troszke o sobie znac dawala teraz coraz czesciej a jak jestem sama w domu i gadam do brzuszka lub spiewam to kopie i kopie chyba jej sie podoba :))
Tez powoli mam problemy zeby sie przekrecic z boku na bok bo tu lupie i tam i czesto az takie odglosy jeczenia oddaje :-D wtedy mi lzej a M pyta czy wszystko ok :-D

Ciezko ,ciezko kiedys bym wszystko pomyla ,robilam pare rzeczy na raz a teraz odkurzam chwile i zaraz odpoczac musze .......ciezko ciezko ale co tam do marca juz tuz tuz :))

U mnie chyba tez sie zaczal bo chcialabym kupic kilka rzeczy do domku,niestety moj G nie ma tego syndromu i stwierdzil ze nie mamy swojego to nie potrzeba nic nam kupowac i starczy to co mamy,bo potem przy przeprowadzkach klopot.
No i tyle moich planow.Chyba ze jeszcze nad nim popracuje.Moze zgodzi sie dla swietego spokoju.Ale to juz taki typ dla ktorego najwazniejsza rzecza w domu jest komputer i czesci do niego.

reklama
Jestem jednak przeziebiona i nie ukrywam ,ze sie zaczynam bac, bo dziewcyzny w pracy siebie i mnei nakrecaja i namawaiaj na zwolnienie - zwlaszcza ze w Gdansku jest ciezarna dziewcyzna w ciazy blizniaczej chora na ta swinie :-:)-( No i lekow nie mozna podac bo to niebezpieczne dla dzieci. CC tez zrobic nie mozna bo za wczesnie... Biedna dziewcyzna :-(

no wlasnie wczoraj slyszalam, że w wojewódzkim leży..tez mi sie strasznie zal jej zrobilo...dobrze ze juz tydzien temu wyleczylam sie z przeziebienia bo pewnie wpadlabym w panike:/

A ja skonczylam po calym dniu pisac prace..ledwo sie podniesc moge:((( dobranoc wszystkim!

Do góry