mag ty zapier...laj na izbe !!!!!!! blagam Cie przypomnij sobie mnie i zadbaj o siebie i niczego nie lekcewaz najwyzej wrocisz do domku ale juz spokojniejsza!!!!! prosze jedz:-(
wiecie co ?? moj maz sie zgodzil... chyba dlatego ze go jeszcze troche prosilam i bylam smutna z reszta poczytal troche forum... matko ja nie wiedzialam ze tak wiele z was jest za slubem w lutym czy w ogole zima

no i jak poczytalam teraz co on przeczytal to sie usmiechnelam

z reszta dzwonil do mamy i mowil ze chce zrobic w lutym bo sie pozniej boje a tesciowa ze mam racje w 100% bo jak bym miala lezec pozniej to by dopiero bylo odwolywac wszystko.... kochana tesciowa :-) no i tak jakos jest juz przekonany... i jestem szczesliwa znow jesli o to chodzi... z reszta tez mysle ze bedzie nam o wiele latwiej wszystko zorganizowac teraz jak sie zajme tym niz pozniej jakbym myslala tylko o tym zeby dzidzia w brzuszku zyla i byla zdrowa i zeby nagle sie cos nie stalo...
teraz tylko zeby termin jakis byl wolny w lutym moze sie uda wlasnie czas karnawalu to ludzie tak nie beda robic tych wesel i sie uda jestem pelna nadziejii ze sie ulozy juz wszystko dobrze
wiecie kupilam sobie kozuszek z bialym puszkiem na rekawach takimi duzymi i na kolniezy tak mysle ze slicznie zima by wygladal do sukienki , a i
kamikaa śliczna ta sukienka slubna