Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Cieszymy sie przeogramnieDziewczynki królują, a chlopcy będą mieli w czym przebierać :-) Co do imienia to M chcę Hanię ja Alicję ale pewnie nam sie jeszcze zmini..ale na początek można tak wpisać w listę
Wszytko ok z moją szyjką ma 3,5 cma tak sie bałam ze mam za krótką a to chyba dłuuuuga
Widzileismy serduszko, aorte, zołądek, móżg itd ale niepokoi mnie ze gin wracal do kości nosowej z 5 razy bo wychodziła jej 0,55 a czy któraś z was miala miarzoną w 21tc ?? bo powiedziala ze w 21 tyg moze tak byc bo powinna w 22 0,6 wyjść wiec troche sie zaniepokoilam a na necie nie moge znaleść poprawnej wartości w 21tc:/
mi mierzyla kosc nosowa dzidzi w 20 tygodniu i mam napisane 51mm

niewiem czy to mialo byc 0.51 mm ?? i tez mi tak podejrzanie ją sprawdzała....

a tak sie bałam ze mam za krótką a to chyba dłuuuuga
Widzileismy serduszko, aorte, zołądek, móżg itd ale niepokoi mnie ze gin wracal do kości nosowej z 5 razy bo wychodziła jej 0,55 a czy któraś z was miala miarzoną w 21tc ?? bo powiedziala ze w 21 tyg moze tak byc bo powinna w 22 0,6 wyjść wiec troche sie zaniepokoilam a na necie nie moge znaleść poprawnej wartości w 21tc:/

Pewnie, ze samo ramiączko mogę dokupić, tyle że kurcze, nie mam w czym wyjśc z domu 
a tak poza tym to juz chce isc na jakies wolne...macierzynski biore dopiero od 18 stycznia, a prace mam fizyczna, wiec powoli wymiekam:-( oby do świat...