reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
U nas tez nie ma takiego zwyczaju zeby dawać 2 imiona ale Nadia jest Nadia Małgorzata po mnie a drugie bobo będzie miało na 2 na imię Oliver lub Olivia po tatusiu.
Ja używałam tylko jednorazówki na początku Huggisy a potem te z biedronki Dada jak dla mnie rewelacyjne są. Stwierdziłam ze tutaj wstawię zdjęcie mojego brzuszka a co się będę na zamkniętym chować :-p

18 tydzień 4 dzień

Ostatnia edycja:
Ha ha, pomysl sobie ze bedziesz jedyna Ksiezniczka w domu ;)
gdybym jeszcze miala przywileje ksiezniczki :-D:-D:-D....
a tak to bede biegala od jednego siusiaka do drugiego i z powrotem :-D:-D:-D:-D

U nas tez nie ma takiego zwyczaju zeby dawać 2 imiona ale Nadia jest Nadia Małgorzata po mnie a drugie bobo będzie miało na 2 na imię Oliver lub Olivia po tatusiu.
Ja używałam tylko jednorazówki na początku Huggisy a potem te z biedronki Dada jak dla mnie rewelacyjne są. Stwierdziłam ze tutaj wstawię zdjęcie mojego brzuszka a co się będę na zamkniętym chować :-p

18 tydzień 4 dzień
ja chce taka koszulke!!!!!! :-D:-D:-D:-D podziel sie nią, a bebzolek masz przecudnie mega duzi :-)!!!

Utopiłabyś się w tej koszulce:-D:-D
No brzusio ostatnio wyskoczył, długo nie było widać prawie nic:no: ale już jest :tak: Twój tez ostatnio wystrzelił.

P.S. takie koszulki sa na Allegro:tak:

a spytam ciebie - czy ty tez masz klucie w pepek - czy to od szybkiego rosniecia brzuszka?????
ja tam biore taka koszulke.....

P.S. moze teraz bym sie utopila ale za 2 mieszki to bedzie w sam raz :p!!!

18 tydzień 4 dzień

Ja kupiłam raz te z biedronki a potem sie modliłam żeby tylko skończyć paczke . jakies to sztywne było Lidl ma dobre pielusie:tak:

Ja kupiłam raz te z biedronki a potem sie modliłam żeby tylko skończyć paczke . jakies to sztywne było Lidl ma dobre pielusie:tak:
no wlasnie mi ostatnio tez znajomi polecili te z lidla... ich mala ani pampersow, ani huggisow ani innych jakis tam nie tolerowala, i kupili na probe lidlowe - i strzal w 10tke.. a jeszcze cenowo duzo lepiej.

reklama
Mnie pępek nie kłuje pewnie dla tego ze był już raz zdrowo naciągnięty:tak: Za to rwie mnie dzisiaj w pachwinach strasznie i od jakiegoś czasu mam pojedyncze skurcze mięśni brzucha strasznie nie przyjemne uczucie:eek: Musze o nich powiedzieć ginkowi w środę ale moja Mamcia mnie uspokoiła trochę bo mówiła ze z jednym z nas też tak miała tylko nie pamięta z którym:-p

Co do tych pieluch z Biedronki to może na jakąś felerna partię trafiłaś w każdym razie Nadii bardzo odpowiadały i nadal jej odpowiadaj bo na noc jeszcze zakładamy:tak:

Do góry