zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Ha ha, pomysl sobie ze bedziesz jedyna Ksiezniczka w domu 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdybym jeszcze miala przywileje ksiezniczkiHa ha, pomysl sobie ze bedziesz jedyna Ksiezniczka w domu![]()
ja chce taka koszulke!!!!!!U nas tez nie ma takiego zwyczaju zeby dawać 2 imiona ale Nadia jest Nadia Małgorzata po mnie a drugie bobo będzie miało na 2 na imię Oliver lub Olivia po tatusiu.
Ja używałam tylko jednorazówki na początku Huggisy a potem te z biedronki Dada jak dla mnie rewelacyjne są. Stwierdziłam ze tutaj wstawię zdjęcie mojego brzuszka a co się będę na zamkniętym chować
18 tydzień 4 dzień
ja chce taka koszulke!!!!!!podziel sie nią, a bebzolek masz przecudnie mega duzi :-)!!!
Utopiłabyś się w tej koszulce
No brzusio ostatnio wyskoczył, długo nie było widać prawie nicale już jest
Twój tez ostatnio wystrzelił.
P.S. takie koszulki sa na Allegro![]()
Ja używałam tylko jednorazówki na początku Huggisy a potem te z biedronki Dada jak dla mnie rewelacyjne są. Stwierdziłam ze tutaj wstawię zdjęcie mojego brzuszka a co się będę na zamkniętym chować
18 tydzień 4 dzień
no wlasnie mi ostatnio tez znajomi polecili te z lidla... ich mala ani pampersow, ani huggisow ani innych jakis tam nie tolerowala, i kupili na probe lidlowe - i strzal w 10tke.. a jeszcze cenowo duzo lepiej.Ja kupiłam raz te z biedronki a potem sie modliłam żeby tylko skończyć paczke . jakies to sztywne było Lidl ma dobre pielusie![]()