reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

No to ja nie wiem..... moj pepek mega mocno rwie i kluje....

aaaa i dopiero teraz zauwazylam ze od wewnatrz w staniku w lewej miseczce mam zolta plame z krwia!! to tak jakby mi leciala siara z krwia z sutka!!!!!!! :shocked2:

reklama
Witajcie dziewczynki. Ja dopiero dotarłam teraz do domku. I tak mam zapalenie pęcherza , dostałam leki i przez dwa tygodnie mam je brać i przed wizytą 8grudnia zrobić badanka. Malutka ma się dobrze machała rączkami i nóżkami:-):-).dziękujemy kochane za trzymanie kciuków:-):-).buziaczki i życzę wszystkim kolorowych snów

Ej mam pytanie: czy was tez pępki kłują masakrycznie, bo mnie od wczoraj tak kłuje ze łzy mi lecą i wymiękam....:-:)-:)-(

Oj niestety takiej "przyjemności" na szczęście jeszcze nie doświadczyłam... nie wiem co to znaczy, ale pewnie skóra na brzuszku się rozciąga...?

Elma
- super brzusio i koszulka też! :-)

U mnie dziś ok ;-) Brzuszek bolał tylko troszkę, ale za to mnie znów mdli :confused2: pewnei dzidzia mi wszystko przesuwa bo robi sobie miejsce :eek:
Poza tym dziś moj Mężuś pierwszy raz mógł poczuć naszą córcie jak wierzgała w brzuszku, wcześniej było za słabo, ale teraz tak fika że hej! :-D

Dobrej nocki, ja uciekam spać bo padam ;-)

No to ja nie wiem..... moj pepek mega mocno rwie i kluje....

aaaa i dopiero teraz zauwazylam ze od wewnatrz w staniku w lewej miseczce mam zolta plame z krwia!! to tak jakby mi leciala siara z krwia z sutka!!!!!!! :shocked2:

Szczuplutka jesteś to się teraz pępuch naciąga i boli może pomasuj go trochę porozciągaj może choć troszkę pomoże.
Co do piersi to może tez od wzrostu pękło jakieś naczynko i wypłynęło na zewnątrz, nie martw się to na pewno nic poważnego.:tak:

Oj niestety takiej "przyjemności" na szczęście jeszcze nie doświadczyłam... nie wiem co to znaczy, ale pewnie skóra na brzuszku się rozciąga...?
;-)

Szczuplutka jesteś to się teraz pępuch naciąga i boli może pomasuj go trochę porozciągaj może choć troszkę pomoże.
Co do piersi to może tez od wzrostu pękło jakieś naczynko i wypłynęło na zewnątrz, nie martw się to na pewno nic poważnego.:tak:
Dziekuje slicznie za rade...
a co do tej krewki na staniczku to sie szczerze pzestraszylam, ale jesli mowisz ze to nic takiego to juz mi ulzylo :)...
jeszcze raz dziekuje :)

Witajcie dziewczyny:-).
juz opowiadam :tak: maluszek zdrowy i rosnie szybciej wiec powinien przyjsc na swiat wczeniej... no i pokazal co ma miedzy nozkami... lekarz powiedzial ze nie jest pewien na 100% bo dziewczynce moze napuchnac ,,tu i tam'' :-) ale na 95% to jest chlopak... wiec powiekszam grono mamusiek z synkami :tak::tak::tak:nmoj tz to taki zadowolony ze masakra :-):tak::tak::tak:
Gratuluje chłopczyka, widze że mały idzie w ślady mojego maluszka i też rośnie sobie szybciej:-D:tak:.

Ja czasem muszę sobvie strzelić zestawik z big makiem w macu bo mnie skręca normalnie oczywiście zapijany colą . Pizza ostatnio była grana ze trzy razy bo też aż mnie ssało .. A co tam :-D
Znam ten ból ja też uwieeeeliammmm zestawy w Macu:-D a dzisiaj akurat będe wcinała pizze:tak: mmmmmmm już się doczekać nie moge:-D.

Ja używałam tylko jednorazówki na początku Huggisy a potem te z biedronki Dada jak dla mnie rewelacyjne są. Stwierdziłam ze tutaj wstawię zdjęcie mojego brzuszka a co się będę na zamkniętym chować :-p

18 tydzień 4 dzień
Ale śliczniutki brzuś i koszulka odlotowa:tak:. A co do pieluszek to ja też używałam bardzo długo tych z Biedronki ale jak mała skończyła rok i zaczęła szaleć to się pieluszki rozrywały i ten środek się wysypywał i musieliśmy zmienić:confused2:.

Wczoraj z M zastanawialiśmy się znów nad imieniem no i stanęło na Wojtusiu:-), jak narazie to jesteśmy zdecydowani na to imię ale kto wie czy się nam do kwietnia nie odmieni:-D.
Uciekam zaraz do łóżeczka, M ma dzisiaj wolne więc zajmuje się małą a ja się muszę wykurować;-).

reklama
Do góry