reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzień doberek moje drogie:-)
Widzę żę dziś spałyście grzecznie bo tylko 3 stronki miałam do nadrobienia.
Wczoraj szybko odpadłam, bo znowu mnie zaczęła głowa boleć i poszłam szybko spać i tak się zeszło dziś do 10:tak:standardowo!!
Elma- eextra brzuchol i wypsaiona koszulka:cool2:

No dobrze, to byłoby chwilowo na tyle- idę coś wszamać

reklama
No my mamy problem z imionami duży. Sami nie wiemy. Ale cóż, jakoś nazwać trzeba.

Dzień Dobry :-)
My tez od wczoraj siedzimy w imionach :-D Dla chłopczyka było wybrane, a dla dziewczynki... oj jest problem:sorry: Już wczoraj doszliśmy do poziomu takiego śmiechu z różnych dziwacznycj imion że stwierdziliśmy, tarzając się ze śmiechu że poprostu nasz córka jest tak wyjątkowa, że żadne imię nie jest jej godne- Buhahahaha!!!! :-D:-D:-D:-D A tak na poważnie, to naprawdę mamy pustkę w głowie... ja się zastanawiam nad Emilką, ale M mówi, że niebardzo... coż... Ogłaszam przetarg na imię dla dziewczynki- ktoś ma jakies propozycje??? :-D:-D:-D
Pozdrawiam Mamusie i miłego dzionka ;-)

Doberek!!!!!!!!!!!!

A ja mialam wczoraj zalozenia: spac do 10 tej.... I jak zwykle nic z tego nie wyszlo. 8.40 pobodka i nic dalej podespac nie szlo.

Pogoda paskudna! Szaro i buro za oknem, mzy i jest okropnie! A ja dzis na zakupy w centrum sie umowilam!!! buuuuuuuuuuuu

Mimo wszystko: Milego dnia Kobitki Kochane!!!!!!!!!!

czeeeeść dziewczynki...
ja wczoraj wcześniej wyłączyłam kompa i położyłam się z nadzieja,że zasnę i że dziś wstanę wcześniej...od północy tak kaszlałam,że do 4 to nie wiem czy ja w ogóle spałam...ok 5 ,gdy mój mąż wstawał do pracy,zasnęłam...i obudziłam się teraz.macie jakieś sprawdzone i bezpieczne sposoby na kaszel?

No właśnie kochane, macie jakieś dobre sposoby na przeziebienai i zaczynajacy sie kaszel?? U mnie w domku zawitało jakieś okropne wirusisko, córcia chora i mnie zbiera. Stosuje mleko miod i czosnek, nic innego nie przychodzi mi do glowy:( Okropieństwo...

Pozdrawiam

czeeeeść dziewczynki...
ja wczoraj wcześniej wyłączyłam kompa i położyłam się z nadzieja,że zasnę i że dziś wstanę wcześniej...od północy tak kaszlałam,że do 4 to nie wiem czy ja w ogóle spałam...ok 5 ,gdy mój mąż wstawał do pracy,zasnęłam...i obudziłam się teraz.macie jakieś sprawdzone i bezpieczne sposoby na kaszel?

nie wiem czy wyłącznie na kaszel -ale na taki stany przeziębienia dobry jest starty imbir z cytryną zalany gorącą wodą.
Trzymaj się bidaczku nieboraczku

basiu,ja jeszcze cebulę pokroiłam i zasypałam cukrem...
kamisia,wstaje zaraz i będę czyniła ten wspaniały napój...bo akurat cytrynka i imbir w domu są

Na kaszel jest rewelacyjna herbatka w aptece nazywa się Bronchial na katar też dobra. Ja jeszcze popijam gripovitę bo Nadia ciągle jakieś katarzyska z przedszkola znosi i mi potem sprzedaje choróbska:wściekła/y:

reklama
Do góry