reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a wogóle to ja mam dzisiaj dzień lenia i wogóle jakoś nie mam sił i ciąle mi duszno, ale za to mój synek daje niźle czadu w brzuszku:-D jest dzisiaj bardzo aktywny i tak mnie to cieszy i mi miło... i tak mnie to ciągle wzrusza, że mi łza się kręci w oku jak jakaś głupia:sorry:

A ja dziwo dziś kwakę strzeliłam i chodzę jak motorek.
Domek posprzątałam, tylko odkurzyć i zmyć podłogi, ale to już Ł.

ccaroline ja pamiętam jak w liceum coś mi strzeliło w karku, to ani ruszyć się nie dało.Cały dzień leżałam w łóżku z głową w jedną stronę:-D:-D:-D. Ból cholerny ale i takie głupie uczucie, że nie można głowy odwrócić:no::no:Bałam się że mi tak już zostanie :laugh2::laugh2::laugh2: ALe na drugi dzień samo przeszło.

missiiss ja nie mam konta na NK także mnie na pewno nie znajdziesz:-(

Pospalam a teraz gotuje obiado-kolacje :)miala byc ryba a beda jajka w sosie musztardowym i ziemniaczki :)) ale zjem dopiero tak kolo 17,30 jak juz M bedzie w domkui mam nadzieje ze zaraz po obiedzie wezmie sie za skladanie kuchni i podlaczy pralencje i bede mogla w koncu prac :-D

chcialam tez was odszukac w NK ale nie moge dojsc do tej wiadomosci i do tego posta gdzie sie wpisalam :( zniklo wszystko jak was odszukac mam :(?????????

reklama
Do góry