reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
missiiss wiesz raz na wozie raz pod wozem jak to w życiu bywa;-)

pamiętaj że to twoje życie i twoje decyzje a jak się czegoś chce bardzo to się spełnia :tak:

spokojnej nocki ...

Ostatnia edycja:
leżę w łóżeczku a M robi mi kakao:-D:-D

missiiss
- mama się po prostu martwi, na pewno bardzo przeżyła śmierć Antosia, zwłaszcza, że - jak napisałaś - sama straciła 3 dzieci i teraz pewnie boi się o ciebie
skup się na organizacji weselicha kochana, to trochę myśli się uspokoją:tak:

plecy czasem mnie bolą, no i schylać też jest mi ciężko, ale wytrzymam:cool2:

kamikaa -
ja odpukać nie mam hemoroidów, bo nigdy nie miałam problemów z zaparciami - wręcz przeciwnie, mam mega wrażliwe jelita i musze uwżać żeby np, nie zjeść moreli suszonych albo śliwek gdzieś na mieście, żebym potem nie goniła do wc:sorry:

no i właśnie muszisz wsuwać duzo suszonych owoców i np. płatki owsiane albo musli

o idzie moje kakao :laugh2:

buziam

Czarnuszka moze wieczorem poloz malego spac,zostawcie go z tesciowa i skoczcie gdzies razem.

A propo ze niektore z nas nie moga doczekac sie marca.
Ja to na odwrot.
Ostatnio jakm bylam w szpitalu to rodzila dziewczyna,a gdy bylam u gina druga brala kmopie papierow bo miala jechac do szpitala rodzic i wiecie co wpadlam w panike.Strasznie mnie to wszystko przeraza.Moglabym jeszcze z kilka miesiecy wiecej pochodzic.Boje sie tych zmian,no i porodu samego tez.
Smieszne matka dwojki dzieci boi sie rodzic trzecie.Ale jak widzialam jak jej podlanczaja te kroplowki i te jej jeki to plakac mi sie zachcialo.Pomyslalam ze za 3 miesiace ja tak bede lezec.Znowu smece ale coraz blizej ten dzien.

I Ty to mowisz?! :szok: Hihihi :-)

AsiaKC i jak Ci sie film podobal???
Bo dla mnie to byla taka "kupa", ze masakra :oo::oo: Ponad 2h zmarnowane :eek:

No wlasnie matka dwojki dzieci przestraszyla sie tego co nieuniknione.
Moze dlatego ze wiem juz duzo,a moze to ze przeraza mnie porod tu w Usa.
Ale mysle ze kazda z was ktora zobaczy kobiete rodzaca przynajmniej przez chwile sie przestraszy.
Do tego mysle o tym jaka rewolucja czeka nas po 3 marca w domu.
Wiem ze poradze sobie bo nie w takich sytuacjach radzilam sobie,ale strach jest bo jestem swiadoma i wiem co mnie czeka.

Ja też wiem co mnie czeka, a właśnie na odwrót nie mogę się już doczekać :D, być możę dlatego, że "świeżynka" jestem, ale w sumie już zapomniałam jak Dawidek był taki malutki. Myślę, że po świętach poleci już z górki :tak: Marcóweczki miłej i spokojnej nocki!

Cześć dziewczyny!;-)

Ale dzisiaj miałam leniwy dzień. Spaliśmy do 10:00. Później kościół i stamtąd musiałam wyjść wcześniej. Brzuch mnie rozbolał. Ale doszłam do domku i się położyłam. Od razu było lepiej. M dzisiaj zrobił obiadek i w kuchni ogarnął. Byłam pod wrażeniem! Upiekł filety z kurczaka woooow owszem pod moim czujnym okiem ale udało się i było jadalne hehe:-)
Dzisiaj czytałam opowieści dziewczyn Listopadówek. Kurcze ale się poryczałam!! I tak sobie myśle że po części chce już mieć to za sobą ale z drugiej zaś strony tak się cholernie boje!!!!!! Odpowiedzialności i wszystkiego. Rodzi się nowe życie...ahh tak mnie wzięło.

Missis zróbcie weselicho po swojemu. To jest Wasze święto!! :tak:

ah a mój kolega już po przeszczepie serca. Jak tylko przejdzie na normalny oddzial to go odwiedze bo na pooperacyjny z takim brzuchem mnie nie wpuszczą hehe ;-)

we wtorek przyjada moi rodzice do nas. Okna mama mi umyje i przywiezie pierogi mniamciu!! :-)
jutro spokojny dzionek w domku. M dzisiaj ma nocke więc pewnie pół dnia prześpi. A ja tak nie lubie nocy bez niego. Tak tutaj pusto i smutno. Eh

Nic ja lece spać. Oczka mi się zamykaja. Wyśpijcie się!! ;-)

reklama
Do góry