reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej :)i my juz na nogach i powoli do pracy sie zabieramy :) jedziemy do sklepu po uszczelke zebym w koncu ogla prac i po srubki bo bedziemy skrecac szafe w dziecinnym :)

AsiaKC fotki beda jak juz bedzie pokonczone a nie teraz wszedzie srubki i srubokrety sie walaja :-D
Jeszcze duzo pracy nas czeka ale powoli do przodku :)
Dzisiaj M ma wolne tylko na 18 wyskoczy do dentysty i dalej do skrecania :)jupiiiiiiiii

Mi nocka jakos minela bola mnie plecy i coraz ciezej przekrecic sie z boku na bok :)
Pogoda paskudna :(leje

Milego dnia i do wieczorka :))

reklama
Witajcie:-)
Też sie martwię o Rybkę..
Czarnuszka słońce Ty moje, mialas niedawno urodzinki? Bo ja chyba przegapiłam bo od czwartku wieczorem mnie przy kompie nie bylo:sorry: W takim razie STO LAT Kochaniutka! :) No i nie przejmuj sie M.. Dzieciaczki podrosną to będa pamiętac o Twoich urodzinkach i swietach:tak:
Dziewczyny znalazlam tu filmiki Zawitkowskiego.Moze ktorejs sie przyda:
Materiały reklamowe - Wideo eDziecko - Gazeta.pl
Ja mam jego książkę i płytkę dvd i tam są super fimiki, między innymi te co tutaj dałas:tak::-) Polecam:):-)

u mnie do mycia okien zgłosił się M:szok:
nie wiem, jak będą wyglądać:-D
Ja odkąd mieszkamy w naszej kawalereczce, czyli w maju będzie 3 lata (od ślubu też) to nigdy nie myłam okien i śmieci nie wyrzucałam:tak: To robota M, zresztą on uwielbia takie domowe prace i dla niego to sama przyjemnośc, nawet jak ja zaczynam cos robic to mnie wyręcza albo się przyłancza i razem sobie sprzątamy:tak::-) Lubimy wszystko razem robic i dzielic się obowiązkami:tak::-)

Mam nadzieje ze u Rybki wszystko ok .
Wiadomosc z ostatniej chwili znajoma urodzila synka waży 4560 i mierzy 61 cm :))
Wow ale duzy chlopak :)
Nic nie wiem czy SN czy CC

Witajcie:-)
Też sie martwię o Rybkę..
Czarnuszka słońce Ty moje, mialas niedawno urodzinki? Bo ja chyba przegapiłam bo od czwartku wieczorem mnie przy kompie nie bylo:sorry: W takim razie STO LAT Kochaniutka! :) No i nie przejmuj sie M.. Dzieciaczki podrosną to będa pamiętac o Twoich urodzinkach i swietach:tak:
-
Tak kochana w sobotke skonczylam 21 latek .... dziekuje bardzo za zyczonka :* ... nietety najblizsza mi osoba zapomniała....moj maz:-(

Moj maz to nigdy w zyciu nie sprzatał...nie był tego nauczony...jak tu przyjechalam pierwszy raz i zobaczylam jego pokoj to az mi gały wyszły:szok:taki syf ze nawet nogi nie było gdzie postawic......zreszta jego rodzina ma tak samo wiec sie troche nie dziwie....na szczescie ja nie nawidze bałagau i brudu!!:wściekła/y:

Witam Was dziewczynki troszke mnie nie było ale mam strasznego doła :-(
W środe poszłam na badania prenatalne i nie wszystko jest oki.
W 20 tyg byłam na połówkowym u mojej gin jak to lekarz powiedział wszystko jest książkowo ale pomyslałam że pójde na dokładniejsze badania na lepszym sprzęcie no i poszłam w zeszłom środe.
Badanie było dla mnie okropne przez 20 min babka jeździła mi po brzuchu i nie odezwała się ani słówkiem, po 20 min stwierdziła że wykryła u dzidzi jakąś zmiane w brzuszku - torbiel ale nie wie co to dokładnie jest. Dodatkowo w prawej nerce jest powiększona miedniczka ale to prawdopodobnie dlatego że torbiel ja uciska. Dodała jeszcze że narządy są oki ale nie wie co to za torbiel. Torbiel jest w prawym nadbrzuszu, myslała że to torbiel wątroby albo nadnercza ale nie bardzo jej to pasuje jak sprawdzała przepływy :no:
Myślałam że tam padne w jednej chwili zrobiło mi sie gorąco i ciemno przed oczami nie mogłam do siebie dojść, zreszta do dzis nie moge, chodze i rycze nie wiem co dalej robić.
Jutro mam wizyte u mojego gina który na całe nieszczęście dla mnie jest na urlopie od 2 tyg i dopiero jutro wraca. Musze z nim to skonsultować i pewnie będzie dalsza diagnostyka :-(
Okropnie się boje :no: prosze trzymajcie kciuki za moją niunie.

Mój też mi nie pomaga w sprzątaniu!! Zaoferował umycie okien i na tym się skończyło, od tego czasu co powiedział, że umyje, sama wymyłam już dwa razy w trzech pokojach i kuchni, jeszcze mnie czeka mycie przed świętami :) Odkurzacz bierze do ręki jak musi w kompie coś odkurzyć (naprawia komputery). Po nim trzeba sprzątać :p ale co zrobić.

W 20 tyg byłam na połówkowym u mojej gin jak to lekarz powiedział wszystko jest książkowo ale pomyslałam że pójde na dokładniejsze badania na lepszym sprzęcie no i poszłam w zeszłom środe.
Badanie było dla mnie okropne przez 20 min babka jeździła mi po brzuchu i nie odezwała się ani słówkiem, po 20 min stwierdziła że wykryła u dzidzi jakąś zmiane w brzuszku - torbiel ale nie wie co to dokładnie jest. Dodatkowo w prawej nerce jest powiększona miedniczka ale to prawdopodobnie dlatego że torbiel ja uciska. Dodała jeszcze że narządy są oki ale nie wie co to za torbiel. Torbiel jest w prawym nadbrzuszu, myslała że to torbiel wątroby albo nadnercza ale nie bardzo jej to pasuje jak sprawdzała przepływy :no:
Myślałam że tam padne w jednej chwili zrobiło mi sie gorąco i ciemno przed oczami nie mogłam do siebie dojść, zreszta do dzis nie moge, chodze i rycze nie wiem co dalej robić.
Jutro mam wizyte u mojego gina który na całe nieszczęście dla mnie jest na urlopie od 2 tyg i dopiero jutro wraca. Musze z nim to skonsultować i pewnie będzie dalsza diagnostyka :-(
O matko Kochana... trzymaj się dzielnie, może to nic groźnego, moze sie wchłonie. Skonsultujesz z lekarzem i on będzie wiedział co robic. Nie zamartwiaj się Kochana.. Jedna dziewczyna na innym wątku też miała w ciąży wykryte coś u dzidziolka cos z jelitkiem chyba i teraz jest dobrze:tak: Po porodzie zajeli się od razu jelitkiem i teraz chłopczyk zdrowy. także myśl pozytywnie Kochana!. Trzymam kciuki!

Mam nadzieje ze u Rybki wszystko ok .
Wiadomosc z ostatniej chwili znajoma urodzila synka waży 4560 i mierzy 61 cm :))
Wow ale duzy chlopak :)
Nic nie wiem czy SN czy CC
Łał! Olbrzym:)

Nie martw się i zaczekaj co powie Ci Twój gin. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze z Twoją dzidzią

A tak poazatym to witam:) Ja dziś w nocy się nawet wyspałam, wstałam tylko raz w nocy siku:)
Co do sprzątania, to mój M jak go przymuszę to sprzątnie, ale sam z siebie, to nie

reklama

Ojej :-(wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo.
Będzie dobrze!!:tak:
Daj znać jak już będziesz wiedziała co i jak:tak:

Do góry