reklama
Hej ja tylko na chwilunie
Po burzy przyszło słonko i spokojnie porozmawiałam z moim M

mamy kilka pomysłów jak rozwiązać yen problem ale jeszcze nie zapadła zadna decyzja;-)
Dziś byliśmy na 2012 Boski film!!!!!!!!! a i zagadałam z moją mamą czy zajmie sie moimi dziećmi na sylwka to odpowiedziała mi że nie wie czy sobie poradzi:-
-
-( ale nie pewnie zgodziła się
No ale ja sie zabezpieczyłam bo możliwe że tam bedą moje siostrzenice (one jak coś pilnują mi dzieci) więc jakby babcia nie radziła sobie one przejmą pałeczkę a ja IDĘ NA BAL

Tylku muszę sukienkę poszukać bo tak mnie korci

Po burzy przyszło słonko i spokojnie porozmawiałam z moim M

Dziś byliśmy na 2012 Boski film!!!!!!!!! a i zagadałam z moją mamą czy zajmie sie moimi dziećmi na sylwka to odpowiedziała mi że nie wie czy sobie poradzi:-

malaulka
Podwójna mamusia
Evelajna no to my jutro(właściwie to dziś!!) mamy właśnie to ostatnie szczepienie, a grzyb to tu rzeczywiście w każdym domu mniejszy lub większy
my jeszcze się go nie "dorobiliśmy" ale zobaczymy co będzie po zimie
Minisia to wyśpij się porządnie a jutro z uśmiechem od rana
Czarna zazdroszczę ci tego balu;-);-) ja też chcę gdzieś potańczyć, dziś tańczyliśmy z M przy tańcu z gwiazdami a Lena się z nas śmiała
Blond dobrze, że kaca nie było
Magdasf1 ty też zadowolona po weekendzie- super
Wanilia zdrówka!!
Malena ja też nie pomogę z tą wysypką niestety
My dziś leniuchowaliśmy cały dzień, Karolina miała koleżankę to siedziały w pokoju,
Zrobiłam ciasto i już go prawie nie ma, pomogłam im zjeść ale od jutra znów się za siebie biorę, i przechodzę na dietę!!
Tak sobie planuję jechać z dziewczynkami do PL na wakacje na 3 tygodnie, i muszę się za biletami rozglądnąc, póki jeszcze bilety w miarę nie za drogie są,bo potem to już napewno nie kupię
W końcu u nas padać przestało i woda opadła na tyle, że droga jest przejezdna, więc jutro pojedziemy popatrzeć co by tu na święta dzieciom kupić

Czarna zazdroszczę ci tego balu;-);-) ja też chcę gdzieś potańczyć, dziś tańczyliśmy z M przy tańcu z gwiazdami a Lena się z nas śmiała

Wanilia zdrówka!!

My dziś leniuchowaliśmy cały dzień, Karolina miała koleżankę to siedziały w pokoju,
Zrobiłam ciasto i już go prawie nie ma, pomogłam im zjeść ale od jutra znów się za siebie biorę, i przechodzę na dietę!!
Tak sobie planuję jechać z dziewczynkami do PL na wakacje na 3 tygodnie, i muszę się za biletami rozglądnąc, póki jeszcze bilety w miarę nie za drogie są,bo potem to już napewno nie kupię

W końcu u nas padać przestało i woda opadła na tyle, że droga jest przejezdna, więc jutro pojedziemy popatrzeć co by tu na święta dzieciom kupić

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzien dobry :-)
Ja wstalam kilka minut temu oliwka sekunde temu :-) Wiec napisze kilka slow i lece do roboty DO PLANU DNIA :-)
MINSIA moze wczoraj mialas poprostu gorszy dzien ?ALE DZIS PEWNIE BEDZIE LEPIEJ :-)
MALENKO a moze jednak wybierz sie dzis z Izunia do lekarza?
CZARNA ciesze sie ze z M sie jakos dogadalas :-)
Jak cos to ja ci moge dzieci popilnowac ;-)
ULU ciesze sie ze woda u was opadla oby tak dalej :-)
MADZIU dzieki za referat o grzybie :-)
EVELAJNA wlasnie wczoraj ogladalam w castoramie ten POCHALNIACZ WILGOCI i powiec mi czy ty masz cos takiego?Bo nie wiem czy to jest warte kupna?Czy jest to takie dobre na tego grzyba Kasy nie mam ale to nie jest takie drogie wiec jakbym wiedziala ze pomaga to To bym kupila :-)
Nocka ok Oliwka budzila sie kilka razy na smoka :-)
O 8 dzwonie do pediatry U mnie dzis wieje i pochmurno Zimno tam jest chyba przez ten wiatr :-(
MILEGO DNIA
Ja wstalam kilka minut temu oliwka sekunde temu :-) Wiec napisze kilka slow i lece do roboty DO PLANU DNIA :-)
MINSIA moze wczoraj mialas poprostu gorszy dzien ?ALE DZIS PEWNIE BEDZIE LEPIEJ :-)
MALENKO a moze jednak wybierz sie dzis z Izunia do lekarza?
CZARNA ciesze sie ze z M sie jakos dogadalas :-)
Jak cos to ja ci moge dzieci popilnowac ;-)
ULU ciesze sie ze woda u was opadla oby tak dalej :-)
MADZIU dzieki za referat o grzybie :-)
EVELAJNA wlasnie wczoraj ogladalam w castoramie ten POCHALNIACZ WILGOCI i powiec mi czy ty masz cos takiego?Bo nie wiem czy to jest warte kupna?Czy jest to takie dobre na tego grzyba Kasy nie mam ale to nie jest takie drogie wiec jakbym wiedziala ze pomaga to To bym kupila :-)
Nocka ok Oliwka budzila sie kilka razy na smoka :-)
O 8 dzwonie do pediatry U mnie dzis wieje i pochmurno Zimno tam jest chyba przez ten wiatr :-(
MILEGO DNIA
wesolutkaaa
Fanka BB :)
OLIWKA USNELAJak wstanie to idziemy na spacer do castoramy Musze kupic preparat na grzyba
Jeny nowe budownictwo a grzyb caly maly pokoj zaatakowal MASAKRA JAKAS
G go wydrapal Teraz musimy cos na niego dac A pozniej pomalowac ale to pozniej jak Jasiu farby z pracy przyniesie
Narazie ten pokoj jest prawie wcale nie korzystany ale zaniedlugo bedzie wiec grzyba musi tamnie byc ewnie znajac zycie to trzeba bedzie za jakis czas zas sie go pozbywac :-(
Dorotka grzyb często tez się robi jak się ubrania suszy w domu i nie ma przy tym np okna otwartego.A dla Oli może być szkodliwy.
Cześć kochane!
wpadam dopiero teraz, mam nadzieję, że poczytam troszkę co u Was, bo mam straszne tyły :-(
Mnie dopadła grypa rzołądkowa, czy jak to się zwie, w każdym razie prawie nie mogę jeść bo zaraz mnie rzołądek napitala i mdli, a zaczęło się od atrakcji kibelkowych
mam nadzieję, że nie przejdzie na pozostałych domowników, szczególnia na Szymcia, bo to tak człowieka umorduję, że masakra. Troche mi grafik popierniczyło przez grypę i teraz na szkolenie zamiast do wawy będę gnać najpewniej do krakowa.
No nic lecę poczytać, chyba ze łobuz się obudzi to mi nie pozwoli![]()
Zdróweczka życzę.
hej hej
a ja dzis jestem zmeczona i bez humorkunie wiem czemu ale mam dosc
nie poklocilam sie z nikim ale jakos tak czuje sie pogryziona i wypluta:-(
malena nie mam pojecia co moze jej byc :-(
sorki ze nie poodpisuje ale naprawde mam jakas chandre![]()
Mnisia głowa do góry wspomnij sobie jak cięzko było w polsce i że nie warto tracić chumorku bo to sie może wszystkim udzielić.Buziak
Hej ja tylko na chwilunie
Po burzy przyszło słonko i spokojnie porozmawiałam z moim Mmamy kilka pomysłów jak rozwiązać yen problem ale jeszcze nie zapadła zadna decyzja;-)
Dziś byliśmy na 2012 Boski film!!!!!!!!! a i zagadałam z moją mamą czy zajmie sie moimi dziećmi na sylwka to odpowiedziała mi że nie wie czy sobie poradzi:--
No ale ja sie zabezpieczyłam bo możliwe że tam bedą moje siostrzenice (one jak coś pilnują mi dzieci) więc jakby babcia nie radziła sobie one przejmą pałeczkę a ja IDĘ NA BAL
![]()
Ciesze się że się dogadaliście w związku z świetami, my nadal się nie możemy w tej sprawie i te z chyba dziś podejmę rozmowę na ten temat.A co do sylwka nas ciągną ale nie ma z kim dzicko zostawić i upatryzłam sobie taki rewelacyjny materiał koronkowy świecący w różnych koloraqch jest i chciałam sobie sukienke z tego uszyć ale teraz przy wydatkach z autem to nic sobie nie uszyje
U nas Nocka oczywiście z pobudkami.Już nie mam sił.Od tej stłuczki non stoper mnie głowa boli mimo że nic sie nie stało mi chyba z nerwów.
Miłego dzionka życzę.
Buziak
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Acha Malena ta plama to czasem nie przepuklina?
A te na buzi moja Jagna dostawała jak dużo brzoskwin dostała.
A te na buzi moja Jagna dostawała jak dużo brzoskwin dostała.
no i tak trzymac!!!Hej ja tylko na chwilunie
Po burzy przyszło słonko i spokojnie porozmawiałam z moim Mmamy kilka pomysłów jak rozwiązać yen problem ale jeszcze nie zapadła zadna decyzja;-)
Dziś byliśmy na 2012 Boski film!!!!!!!!! a i zagadałam z moją mamą czy zajmie sie moimi dziećmi na sylwka to odpowiedziała mi że nie wie czy sobie poradzi:--
![]()

No dzis juz lepiej maz troche mial w tym udzialuEvelajna no to my jutro(właściwie to dziś!!) mamy właśnie to ostatnie szczepienie, a grzyb to tu rzeczywiście w każdym domu mniejszy lub większymy jeszcze się go nie "dorobiliśmy" ale zobaczymy co będzie po zimie
Wanilia zdrówka!!
Tak sobie planuję jechać z dziewczynkami do PL na wakacje na 3 tygodnie, i muszę się za biletami rozglądnąc, póki jeszcze bilety w miarę nie za drogie są,bo potem to już napewno nie kupię![]()
W końcu u nas padać przestało i woda opadła na tyle, że droga jest przejezdna, więc jutro pojedziemy popatrzeć co by tu na święta dzieciom kupić![]()

a dzis sie zle czuje i zaraz bedzie w domu wiec korzystajac z okazji idziemy do miasta na zakupy a potem do łóżka myk (tj on bo musi wyzdrowiec)
Nie wiem co jest bo dzis tez jeszcze jakostak sie zle czuje a ja jak ide na zakupy a mam zly humor to cosnie tak

pozdrawiam was i do pozniej papa
ps.malena jak mała??
mirabelka73
Październikowe mamy'08
hej :-)
kilka z nas poimprezowało i pobawiło się w sobotę, super
a u nas spokojny weekend
malena i jak z Izunią?
czarna znaczy się w jego oczach jesteś ideałem :-) świetnie że udało się dojść do porozumienia
lecimy zaraz na spacer, ładnie u nas
kilka z nas poimprezowało i pobawiło się w sobotę, super

a u nas spokojny weekend
malena i jak z Izunią?
czarna znaczy się w jego oczach jesteś ideałem :-) świetnie że udało się dojść do porozumienia
lecimy zaraz na spacer, ładnie u nas
reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Oj Kochana, jak wskoczysz z M. do łóżka, napewno szybciutko się wykuruje. Nie ma to jak masaż pleców...no i tak trzymac!!!
No dzis juz lepiej maz troche mial w tym udzialu
a dzis sie zle czuje i zaraz bedzie w domu wiec korzystajac z okazji idziemy do miasta na zakupy a potem do łóżka myk (tj on bo musi wyzdrowiec)
Nie wiem co jest bo dzis tez jeszcze jakostak sie zle czuje a ja jak ide na zakupy a mam zly humor to cosnie takbo ja uwielbiam wydawac kase
pozdrawiam was i do pozniej papa
ps.malena jak mała??

Wielkie dzieki za link dot. spania dzieci, w dzień zadziałał, zobaczymy, czy w nocy dam radę

NO to super, skoro w JEGO oczach tak wyglądasz, to napewno tak jestHallo Panieneczki witam sie poniedziałkowoSame nudy więć sie nie będę rozpisywać
Wczoraj dałąm M kilka propozycji sukienek i wybrał jedna ale chyba pomylił mnie z Noemi Cambel lub Cindy Crafword
![]()

U nas też jakby chwilowo jaśniej na podwórku. M. był na lunchu, dzieci zaraz będą jeść, ja ogarnęłam mieszkanko, pogadam jeszcze z mamą przez skypa i lecę złapać powietrza w płuca, przy okazji poopłacam rachunki (dwa ost. w tym mies.)

Ok Mamusie, miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: