reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja tez slyszalam ze dzicko powinno sie klasc na boczku !! i zasadniczo w rozku juz go nie trzeba przykrywac /chyba ze ktos ma wybitnie zimno w nocy !/

a co do szczepionek to powiedzcie mi gdzie znajde te wszystkie informacje czym i kiedy szczepic ??

Szczepienia.pl - ja na pewno zaszczepię na rotawirusa - z miśkiem dwa razy byłam na to w szpitalu- największy mój koszmar

Asia fifi to taki okragluszek milusi maluszek tak wyglada fajowo :-)

He he dziekujemy slicznie :)

Najgorsze krwawienia w połogu przejdziesz w szpitalu, później juz tak nie będzie lecieć;-)No oczywiście ceratke można kupić, ale szukałabym już takiej która i dziecku się w późniejszym czasie przyda;-)
To prawda ,najgorsze krwawienie dziewczyny przechodzi sie jeszcze w szpitalu w pierwszych dobach po porodzie ,jak juz wychodzimy do domku czyscimy sie ciagle ale juz nie az tak i wystarczaja zwykle podpaski ( nie wkladajacie tylko tamponow)

Nowomagda ja do karmienia kupiłamstanik w takim rozmiarze jaki teraz noszę;-) Po porodzie na początku bardzo urosną piersi ale po tyg, dwóch już będą mniejsze, tzn takie jak teraz są;-) przynajmniej u mnie tak było.

zgadzam sie ja mialam z ptyskiem tak samo ,teraz 9 dni po porodzie moje cycki sa wieksze ale nie az tak jak 3 doby po cc ,sa calkiem normalne :-)

:-)
Joanna, Fifi jest słodziutki :tak:

Dziekujemy :)

Układanie noworodka do snu - Noworodek - artykuł
Ciekawy artykul i w sumie chyba wiarygodny:)
Ja odmrazam lososia bo dzis sobie moj skarb zazyczyl ale nie mam w ogole na niego ochoty blee jakos w ciazy na ryby mam awersje :) Za to w piatek robie pierogi ruskie bo sobie menu na caly tydz ulozylismy zeby jechac na zakupy tylko raz w tyg bo juz ja nie mam sily a moj T to jak na torturach w supermarkecie hihi

Witam!
Ja mam dzisiaj strasznego lenia- nic mi się nie chce i zauważyłam, że szybko się męczę- nastawiłam pralkę i już zmęczona. Do tego ciągle chce mi się pić no a potem siusiu:szok:.

Co do łóżeczka to my już mamy rozstawione, ale odkupiliśmy je od kuzynki, więc nic nie śmierdzi. Musimy tylko dokupić porządny materacyk kokosowo-gryczany, bo tu jest z jakiejś zwykłej gąbki :cool:.

Co do wagi to ja ostatnio też mało przybieram na masie- sama nie wiem czemu, bo też przecież jem normalnie, nie ograniczam się (no może mam trochę słabszy apetyt), ale za to jem częściej mniejsze porcje. A waga nic. LEkarz mnie już za to ochrzanił, ale widzę, że więcej was tak ma ;-).

Muszę jeszcze powiedzieć, że ja również długo cieszyłam się brakiem rozstępów- używałam kremów, ale tylko na brzuch i piersi, bo wszyscy mi mówili, że tylko brzuszek mi rośnie. A tu nagle trach- po jednej nocy mam na jednym udzie 1 rozstęp, a na drugim chyba z 5 albo 6 (prawie na tyłek włażą). NAjgorsze, że te rozstępy boląąąąąąą!!!!!!!!!! Też tak macie?????????????? Normalnie nie idzie siedzieć, ani leżeć na bokach (a inaczej aię nie da :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:).

reklama
Do góry