reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja tez nie mialam ktg i z tego co sie orientuje bede miala pierwsze dopiero jak zaczne rodzic ... no chyba ze cos wczesniej bedzie nie tak ... a tak to nie wykownuja tego chyba rutynowo jak mierzenie cisnienia ,,, np..

reklama
To znaczy, że mam sobie wmawiać, ze np. urodzę załóżmy 30 listopada ? Czy chodzi o to, że dopóki kobieta nie gotowa, to poród się nie zacznie... Wtedy to mam przekichane ;-)

przede wszystkim trzeba odpuscic psychicznie ... nie myslec tylko o tym i zajac sie przyjemniejszymi rzeczami !!

standardowe wymiary pościeli to 90 x 120 ? czy jakieś inne macie ? własnie staram się skompletować to co mi brakuje - zostały kołderki i pościele.. czy lepsze większe 100x135 ? doradźcie pliss bo napewno macie już kupione :tak:

ja kupilam 100/135 ... wieksza zawsze mozna podwinac i bedzie git :)

Ty to z nami doczekasz stycznia.. :p
takei mam przeczucia.. :)

allitka jestem tego samago zdania ... spokojnie na nas poczekasz !!

Problem w tym, ze moje serce na Cordafenie i Dopherganie nie strzyma!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a jak dlugo juz cordafen bierzesz ?? bo do niego trzerba przywyknac ... ja sie troche meczylam ale teraz jest OK

Czemu masz takie przeczucia?

No jakies takies dziwne przeczucie mam i juz!! Laski powiedzcie czy nadzerka to powod do cesarki, bo mi ja doktorek na poczatku zlokalizowal:-:)-(
Jeszcze czytam o hemoroidach i gdzies pisze, ze one lubia pekac w czasie porodu-chyba zwariuje:no::no::no::no::no:

Wiadomość od Daffi: "Witaj. Bardzo zle sie czuje. Leze i sie nie ruszam. Bardzo mi slabo i wymiotuje pewnie stad zawroty glowy bo nie moge nic zjesc. Biegan tylko do toalety i lozka. Cala noc nie przespalam bo mialam standardowe bole z tym ze mala dzis dziwnie mocno uderza mnie. Dzieki za troske. Poki co jeszcze w dwupaku. Dam znac jakby cos sie dzialo."

Mea ja tez prosze o relacje:-):-) A spotkalas tam jakies laski ze skierowaniem bo moja szwagierka sie dzis polozyla, niby do cesarki ale wszystko zalezy co jej lekarz na dyzurze powie;-);-)

Normalnie mnie dzis braxtony obudzily- i wiecie co wysikalam sie i poszlam spac-bo to przeca nie czas na porod wiec po co sie deerwowac:cool::cool::cool::cool:

polozna mowila ze dzis maja nawal straszny !! ze planowe cesarki bez skurczy odsylaja do domkuu !!

Czemu masz takie przeczucia?

No jakies takies dziwne przeczucie mam i juz!! Laski powiedzcie czy nadzerka to powod do cesarki, bo mi ja doktorek na poczatku zlokalizowal:-:)-(
Jeszcze czytam o hemoroidach i gdzies pisze, ze one lubia pekac w czasie porodu-chyba zwariuje:no::no::no::no::no:

no i co jak peknie ?? przeciez nic sie nie stanie !! zdezynfekuja i sie zaleczy !! a jak sie to po porodzie nie unormuje to do chirurga na wyciecie !! ale nie martw sie tym na zapas :)

reklama
Wiadomość od Daffi: "Witaj. Bardzo zle sie czuje. Leze i sie nie ruszam. Bardzo mi slabo i wymiotuje pewnie stad zawroty glowy bo nie moge nic zjesc. Biegan tylko do toalety i lozka. Cala noc nie przespalam bo mialam standardowe bole z tym ze mala dzis dziwnie mocno uderza mnie. Dzieki za troske. Poki co jeszcze w dwupaku. Dam znac jakby cos sie dzialo."

Oj moim zdaniem Daffi powinna pojechać do szpitala. A jeszcze jak odbiera ruchy Małej jako inne niż zazwyczaj to tym bardziej.

Do góry