madziara-kr
Fanka BB :)
dzis w przychodni widzialam takiego babelka ok. 2 letniego, mala dziewczynke ktora z uporem zamykala drzwi po wszystkich, taaaaka sloooodziuska mniam 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi tez rozbieznosc mam od 29.12 do 2.01
Ale ktg nie robia tylko jak jest jakies zagrozenie ,KTG to badanie tetna dziecka co jest bardzo wazne w koncowce ciazy i to rutynowe badanie ciezarnych w celu wykrycia skurczow nieodczuwalnych przez ciezarna...choc widocznie co lekarz to inne zasady.
Smiej sie smiej ale ja sobie mysle ze wigilli to ja moge nie doczekac i bardzo bedzie mi brakowalo uszkow z barszczykiem i sledzika wiec mam zamiar sobie kupic i sobie zjesc teraz poki moge :-)
A uwierz ze bym wolala wstawac do niego niz teraz wstaje do samej siebiea to siusiu a to piciu a to zgaga ktora dusi i trzeba posiedziec hehe wiec lepiej do maluszka wstawac nawet co 2 godziny chodz zalazy od dzieciaczka co ile :-)
A ile kosztuje ten fissan 30 zl ?? i ile jest go ?? w aptece mozna kupic??
Moj maz zapytal mnie jak silny jest bol porodowy wiec mu odpowiedzialam, zeby sobie wyobrazil, ze jak nacinaja krocze to nie czuje sie tego, ;-) po czym maz zlapal sie za swoje klejnoty i powiedzial ze szczerze wspolczuje;-)
Czemu masz takie przeczucia?
No jakies takies dziwne przeczucie mam i juz!! Laski powiedzcie czy nadzerka to powod do cesarki, bo mi ja doktorek na poczatku zlokalizowal:--(
Jeszcze czytam o hemoroidach i gdzies pisze, ze one lubia pekac w czasie porodu-chyba zwariuje![]()
Oj moim zdaniem Daffi powinna pojechać do szpitala. A jeszcze jak odbiera ruchy Małej jako inne niż zazwyczaj to tym bardziej.
Na poczatku termin na 3.01potem 29.12 a teraz 23.12a urodze w lutym
![]()
Na poczatku termin na 3.01potem 29.12 a teraz 23.12a urodze w lutym
![]()
Moj gin twierdzi ze skoro jest dobry przeplyw przez pepowine to jest wsio oka u mnie przeplyw jest super,pozatym pyta sie za kazdym razem czy mam jakies skurcze,ja nie mam wiec pewnie dlatego nie mam ktg.