reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Czytałam, że podejrzewają, że dzieci same zaprószyły ogień i szybko się udusiły, bo cyjanowodór się ulotnił z pianki w kanapie. Też jej nie winię, bo przecież przy trójce to - sama wiesz - na pewno się nie da mieć oczu dookoła głowy. Tylko od razu myślę, że jak coś takiego jest możliwe, to ja się chyba na pięść z domu nie ruszę bez młodej.
Straszne. A pamiętam kiedyś pokazywali w tv wypadek gdzie samochód zjechał do rzeki i chyba piątka dzieci się utopiła. :-( I przez dobre kilkadziesiąt sekund pokazywali matkę rozpaczającą na moście. Coś niewyobrażalnego, że takie nieszczęścia się dzieją, i że można tak kogoś nie uszanować i ryć się z kamerą. Do dziś to pamiętam... Ale nic już nie poradzimy:-( Świeczuszki dla maluszków
[*]
[*]
Ja w to nie wierze!!!! Kurde bardziej uwierze w to że moze miała piece i nagle lekki przeciąg i poszło na kanape lub moze miała za blisko jakąś farelkę. Ehhhh można było by tak gdybać ale ja na jej miejscu nie mogłabym już żyć:no::no::no:
M Maksa hehehe nie będe się wypowiadać na temat swoich nóg ale uwierz mi na słowo że nie dla mnie krótkie sukienki;-) Zdrówka życzę. A jak plan dnia działa?

Magda mojej teściowej sąsiadka straciła dwójke dzieci w wypadku wracali z dyskoteki. Córa śmierć na miejscu syn po tyg w szpitalu. Po roku zmarł jej mąż. Teraz jest sama:((((

A ja dziś się snuje jak ćma po chałpie co najważniejsze zrobione mały spiocha a ja co chwila w kompa zagladam, ale obowiązków niezaniedbuje:-p Laurunia zafacynowana wycinaniem nozyczkami wiec luzik na razie . A ze pada i brzydko wieć znów nici ze spacerku no chyba ze sie rozpogodzi później:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
czarna
Suknia i mi się ta co Twojemu M. podoba. Ten fiolet najbardziej.
Ale jak jeszcze raz nazwiesz mnie Melanią, Melissą czy podobnie,
to mi Bóg świadkiem, że do Piły pojadę nakopać ;-)

A co do wizyt to Iza ma jutro a ja 3-go grudnia i się pewnie przed świętami na połówkowe ustawimy.
Muszę jeszcze tylko powtórkę toxo sobie zrobić....

CZARNA jakoś ci nie wierze:sorry: Zaraz polece na allegro, poszukam i powiem ci co mi sie podoba:-p Zobaczymy czy w gustach też sie zgadzamy:-p
Ja tez nie wyobrażam sobie straty dziecka. Ostatnio weszłam na BB na forum mam co urodziły dzieci martwe itp. Sama nie wiem po co to zrobiłam bo ryczałam jak bóbr i przez kilka do tej pory nie moge o tym zapomnieć. Straszne tragedie
[*]

czarna
Suknia i mi się ta co Twojemu M. podoba. Ten fiolet najbardziej.

A co do wizyt to Iza ma jutro a ja 3-go grudnia i się pewnie przed świętami na połówkowe ustawimy.
Muszę jeszcze tylko powtórkę toxo sobie zrobić....

Kurde przestań czepiać się szczegółów, zmień sobie Nick to niebędę się mylić:-D:-D:-D nie no żart. Postaram się nie mylić. Ale Niki miała lakę Melanie i tak mi się podoba to imie:rofl2::rofl2::rofl2:
Albo bedę pisać Mama Izuni :-p:-p
A dlaczego opiernicza cie za każde 0,5 kg:eek:

Pati bardzo mi przykro(*)
Magdasf ty już nie wymyślaj, że waga nie chce dalej spadać bo jak już 25 kg zgubiłaś to już ci chyba tylko kostki zostały noi z czego ma dalej lecieć:-D;-)
MMaksa o ja też kiedyś weszłam na te stronki i wyłam jak to czytałam:-(
Malena no właśnie dlaczego gin cię opieprza, przecież wskazane jest teraz tyć:tak:

U nas dziś był wypadek, siedziałam przy kominku i bawiłam się z mała a ona jakimś cudem podeszła, obrócila się tyłem, przewróciła się i bęc uderzyła główką z tyłu o kamień przed kominkiem:-(, cholera jasna siedziałam i pilnowałam żeby tak się właśnie nie stało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wzięłam ją na ręce i tuliła się aż mi zasnęła na rękach...... a ja mam wyrzuty, że nie dopilnowałam.............:-:)-(

c
hahahahaha czekalam na ten moment :-D
ja Witam
Ppatqa
[*]
ponoc w gorzowie jest jedszcze jedna osoba chora ale leczy sie w domu:sorry:nie wiem czy to prawda.no ale ludzie w maskach nie chodza na szczescie jeszcze.
Czarna ta suknia od Mony jest cudna:tak:
MamoMaksa zdrowka zycze
moje dziecie wreszczie chyba wyzdrowialo i to bez antybiotykow!!!:tak:inhalacje chyba pomagaja naprawde.chcieli mu dawke zwiekszyc ale wstrzymaja sie do wynikow badan.
idu sie kapac i ogarnac mieszkanie.przydaloby sie:-p

Evelajna my też chcemy tu takiego "penisa" ;-):-) tabiblia to jeszcze moja z komunii, ma cienkie pergaminowe strony ale i tak spora kniga. No mała jak była w domu to waga kręciła się wkoło tej z wypisu a w szpitalu jeden dzień przybierze, na drugi traci
Ula przytul Lenkę mocno od nas

a u nas trochę skrzeku po paru dniach spokoju ale widzę trójkę górną nabrzmiała
idziemy się z mała przewietrzyć, chwilowo nie pada no i T. zapomniał mi ciacha kupić, chyba że to celowe zapomnienie :cool2:

reklama
MALENA tylko sie nie denerwuj :tak:A dlaczego to gin nie pozwala ci tyc?
No to moze poznasz plec KTOSKA?
A MASZ JAKIES PRZECZUCIA?
Wiem ze chcesz chlopca Ale nastawiasz sie tez jak cos na dziewczynke ?

MAGDA no w koncu sie pojawilas na BB :tak::tak:

Oliwka spi Ja posprzatane ogolnie mam Podlogi teraz sobie schna :tak:

CZARNA iwme ze pytalas M Maksia czy PLAN DNIA SIE SPRAWDZA to ja ci odpowiem :-pU mnie sie sprawdza :tak:Praktycznie caly czas zagladam na chwile na BB A wszystko mam porobione Nawet obiady zaczelam dziennie robic Teraz bym juz kroila miekso na gulasz ale miecho jeszcze sie nie rozrozilo dobrze :-p
I umalowana jestem I lepiej sie z tym czuje I jem posilki normlanie DZIEKI ZA RADE O PLANIE DNIA :tak:

Ide obadac to miecho ;-)

Do góry