reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Rybka- trzymaj się, wszystko będzie dobrze :tak:, nie ufaj do końca aparaturze i nie denerwuj się, dzidzia to czuje.
No i po pracy, obiadek już wsunęłam , i od razu zajrzeć do Was:), jeju jak człowiek się może zmienić , jeszcze 3 tyg temu do głowy by mi nie przyszło żeby od razu do neta leciać, a teraz wracam do domu i pierwsze co to komputerek :szok: i forum .
Ja chyba jakaś zacofana jestem -pisałyście o tej gazetce M jak mama - dopiero dziś kupiłam pierwszy numer, wcześniej nie miałam pojęcia, że może coś się takiego ukazywać :zawstydzona/y:, no i zaraz lecę poczytać.

A ja dziś na obiad zupę wiosenną robię bo mąż cały dzień w parcy a w zasadzie w jednej do 13 a potem do drugiej na 14 wiec cały dzień leniwy mam bez niego:-( No cóż ale zapisasałam się na szkołe rodzenia i zacznam 5 grudnia. Zadzowniłam się zapisać na 12 na godz 11 a tu nie ma miejsc- a rano o 8 jeszcze były :eek: Chyba Marti jest zapisana na 12.XII i jednak nie spotkamy się na szkole rodzenia. Ja bedę miala zajęcia o 17 i nawet lepiej bo moj Krzys bedzie mógl być ze mną a tak tylko w ndz by uczestniczył:-D bo w soboty parcuje do 15:-(

Ale się rozpisałyście Kochane :) dobrze, że czytam na bierząco bo chyba bym nie dała rady :) Ja znowu śpiąca, niedawno wstaliśmy z synkiem po 2 h drzemce, a teraz idziemy zjeść obiadek, do później.

Rybka- może jeszcze nie wszystko przesądzone, może aparat zły , albo lekarz do bani:tak:a może syneczek się tak nie fortunnie ułożył...jesteście bardzo silni i wierzę że wszystko się ułoży...
Agniesiak85 zazdroszczę CI że dziś zaczynają Ci się zajęcia, ja jeszcze da tygodnie muszę czekać:eek:

reklama
Ja wpadam tylko z wami sie przywitac.Nie moglam spac to poczytalam troszke zaraz z dzieciakami do szkoly i na kilka h do pracy.Bede dopiero wieczorkiem.

Rybka dobrze ze sie odezwalas,juz sie martwilysmy.A z dzidzia trzeba byc dobrej mysli.

Ok spadam bo dzieci sie spoznia.

Do góry