reklama
Chyba mam nie myc tych okien, przygotowalam sobie wszystko a tu sie rozpadało na całego :-)
u mnie przed chwilą niezła zlewa przeszła

marela
Podwójna marcóweczka ;)
Rybka- trzymaj się, wszystko będzie dobrze
, nie ufaj do końca aparaturze i nie denerwuj się, dzidzia to czuje.
No i po pracy, obiadek już wsunęłam , i od razu zajrzeć do Was
, jeju jak człowiek się może zmienić , jeszcze 3 tyg temu do głowy by mi nie przyszło żeby od razu do neta leciać, a teraz wracam do domu i pierwsze co to komputerek
i forum .
Ja chyba jakaś zacofana jestem -pisałyście o tej gazetce M jak mama - dopiero dziś kupiłam pierwszy numer, wcześniej nie miałam pojęcia, że może coś się takiego ukazywać
, no i zaraz lecę poczytać.

No i po pracy, obiadek już wsunęłam , i od razu zajrzeć do Was

Ja chyba jakaś zacofana jestem -pisałyście o tej gazetce M jak mama - dopiero dziś kupiłam pierwszy numer, wcześniej nie miałam pojęcia, że może coś się takiego ukazywać

A ja dziś na obiad zupę wiosenną robię bo mąż cały dzień w parcy a w zasadzie w jednej do 13 a potem do drugiej na 14 wiec cały dzień leniwy mam bez niego:-( No cóż ale zapisasałam się na szkołe rodzenia i zacznam 5 grudnia. Zadzowniłam się zapisać na 12 na godz 11 a tu nie ma miejsc- a rano o 8 jeszcze były
Chyba Marti jest zapisana na 12.XII i jednak nie spotkamy się na szkole rodzenia. Ja bedę miala zajęcia o 17 i nawet lepiej bo moj Krzys bedzie mógl być ze mną a tak tylko w ndz by uczestniczył
bo w soboty parcuje do 15:-(

ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Ale się rozpisałyście Kochane
dobrze, że czytam na bierząco bo chyba bym nie dała rady
Ja znowu śpiąca, niedawno wstaliśmy z synkiem po 2 h drzemce, a teraz idziemy zjeść obiadek, do później.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A ja mam dzisiaj rosołek z kluskami,robiła go mojej teściowej koleżanka z Rybnika.Do potem.
Rybka- może jeszcze nie wszystko przesądzone, może aparat zły , albo lekarz do bani
a może syneczek się tak nie fortunnie ułożył...jesteście bardzo silni i wierzę że wszystko się ułoży...
Agniesiak85 zazdroszczę CI że dziś zaczynają Ci się zajęcia, ja jeszcze da tygodnie muszę czekać

Agniesiak85 zazdroszczę CI że dziś zaczynają Ci się zajęcia, ja jeszcze da tygodnie muszę czekać

reklama
owlrene
Fanka BB :)
Ja wpadam tylko z wami sie przywitac.Nie moglam spac to poczytalam troszke zaraz z dzieciakami do szkoly i na kilka h do pracy.Bede dopiero wieczorkiem.
Rybka dobrze ze sie odezwalas,juz sie martwilysmy.A z dzidzia trzeba byc dobrej mysli.
Ok spadam bo dzieci sie spoznia.
Rybka dobrze ze sie odezwalas,juz sie martwilysmy.A z dzidzia trzeba byc dobrej mysli.
Ok spadam bo dzieci sie spoznia.