reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Oj pustki pustki:p My sobie z J oglądaliśmy tv. On zresztą dalej ogląda, ale ja już zmęczona się zrobiłam i pójdę spać. Ostatnio późno chodziłam spać i dziś się organizm buntuje:p DOBRANOC

reklama
o boziu moje dziecie własnie próbuje sobie załozyc nogi na głowe :sorry::unsure::laugh2:
albo chce wyjsc przez pepek:eek:
dobranoc

Ostatnia edycja:
ooo...
to smacznego:-)
kurcze najpierw gadam, że zmeczona jestem, ale i tak wstaje raniutko:confused2:
Dziś do gina -ciekawe co mi powie.
No i na galę rozdania nagród:-) stowarzyszenie T dostanie odznaczenie za działalność:-)
Nie będę jedyna, bo moja kumpela ze stwowarzyszenia tez jest w ciąży - rozrastamy się:laugh2::laugh2:

ooo...
to smacznego:-)
kurcze najpierw gadam, że zmeczona jestem, ale i tak wstaje raniutko:confused2:
Dziś do gina -ciekawe co mi powie.
No i na galę rozdania nagród:-) stowarzyszenie T dostanie odznaczenie za działalność:-)
Nie będę jedyna, bo moja kumpela ze stwowarzyszenia tez jest w ciąży - rozrastamy się:laugh2::laugh2:
Dziękuję:) Już się zapchałam, hihi. Ja miałam dziś jechać do labu ale bym do 8 na czczo nie wytrzymała- spróbuje w piątek bo jutro od rana na wykłady...
Te stowarzyszenie to cos z rowerami, tak? Kurcze, amnezja normalnie, nic nie pamiętam... Mój A. to tez zapalony rowerzysta, jak się jeszcze w liceum spotykaliśmy to jeden weekend był dla mnie, drugi dla roweru;-) Teraz muszę się nim dzielić jeszcze z gitarą:-)

Taa rowerowe:-) Mój T jest wiceprezesem:-D jak awnsował, to przez tydzień mówiłam do niego 'szefie', 'prezesie' itd:laugh2:
Się wkurzał:-D
Ja, powiedzmy, jestem duszą zaprzyjaźnioną, ale juz Aluś bedzie członkiem z urodzenia:-D nawet mu chcą wykombinować body z logiem stowarzyszenia - wariaci:-D
A na jakie badania?

Taa rowerowe:-) Mój T jest wiceprezesem:-D jak awnsował, to przez tydzień mówiłam do niego 'szefie', 'prezesie' itd:laugh2:
Się wkurzał:-D
Ja, powiedzmy, jestem duszą zaprzyjaźnioną, ale juz Aluś bedzie członkiem z urodzenia:-D nawet mu chcą wykombinować body z logiem stowarzyszenia - wariaci:-D
A na jakie badania?
o kurcze, no to nieźle:-) A badana takie standardowe- mocz , morfologia i hbs. Zobaczymy jak tam moje żelazo. Trochę się stracham bo ostatnio miałam robione jakoś w lipcu chyba więc dosyć dawno. Nic to, poczekamy, zobaczymy. Ok, ja spadam z powrotem do męża do łóżka. Za 20 min i tak wstaje więc trzeba wykorzystać te kilka minut;-) Do napisania później

reklama
o kurcze, no to nieźle:-) A badana takie standardowe- mocz , morfologia i hbs. Zobaczymy jak tam moje żelazo. Trochę się stracham bo ostatnio miałam robione jakoś w lipcu chyba więc dosyć dawno. Nic to, poczekamy, zobaczymy. Ok, ja spadam z powrotem do męża do łóżka. Za 20 min i tak wstaje więc trzeba wykorzystać te kilka minut;-) Do napisania później

Ja miałam dawno robione badania i nie wiem czy zdążę przed porodem...gin nie zalecała badań ostatnio:-(

Znów mojego maila przeczytali na antenie w kawie czy herbacie:laugh2::laugh2::laugh2:
I jak ostatnio wywołał on usmiech na twarzach prowadzących:-D

Do góry