D
daffodill
Gość
Co znaczy duży noworodek ?
to znaczy: Niesamowite niemowlę. Waży... aż 8,7 kg!
to jest rekordowy noworodek!!! ale to zapewne przez ta cukrzyce matki.
jak dla mnie to małe sumo....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co znaczy duży noworodek ?
to znaczy: Niesamowite niemowlę. Waży... aż 8,7 kg!
ja jak sobie przypomne w jakiej formie bylam maja dwadziescia pare lat to jednak wydaje mi sie, ze fizycznie jest to najlepszy okres i wiele dokuczliwosci jest odpuszczonychJa też nie miałam;-) No i nawet w przedzaile wiekowym sie mieszczę bo mam 22 lata.
Ale mi się zdaje że to jednak sprawa nie tyle wieku ile wlasnie genetyki- moja mama do wagi sprzed ciąży wracala zawsze 2 tygodnie- mnie rodzila mając 25 lat, siostre-34 i dokladnie tyle samo czasu jej to zajelo
mam teorie, ze jednak kolo 20stki dziewczyny lepiej to wszystko przechodza,
siostra ma kolezanki 20-23 lata - nawet wymiotow nie mialy w ciazy
ja jak sobie przypomne w jakiej formie bylam maja dwadziescia pare lat to jednak wydaje mi sie, ze fizycznie jest to najlepszy okres i wiele dokuczliwosci jest odpuszczonych
a ze ja stara babinka juz... to masz babo placek![]()
Ja mam 26 lat i wymiotów też nie miałam ;-) tylko mdłości. Ale chętnie podciągnę się do tej teorii, jako że czuję się na te 20 lat hehe![]()
No no, do starej babinki to Ci jeszce sporo brakuje;-) My palujemy nasze dzieciaki przed 30 bo to chyba jednak najlepszy czas ale co wyjdzie z tych planow to czas pokazeja jak sobie przypomne w jakiej formie bylam maja dwadziescia pare lat to jednak wydaje mi sie, ze fizycznie jest to najlepszy okres i wiele dokuczliwosci jest odpuszczonych
a ze ja stara babinka juz... to masz babo placek![]()
no u mnie to akurat sie nie sprawdza bo mam 21 lat i czuje sie gorzej niz nie jedna kobieta w ciazy majaca 30 lat i wiecej.
Ja mam 20 i zadnych wymiotow tylko mdlosci przez okolo 2-3 tyg ...