reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja też nie miałam;-) No i nawet w przedzaile wiekowym sie mieszczę bo mam 22 lata.
Ale mi się zdaje że to jednak sprawa nie tyle wieku ile wlasnie genetyki- moja mama do wagi sprzed ciąży wracala zawsze 2 tygodnie- mnie rodzila mając 25 lat, siostre-34 i dokladnie tyle samo czasu jej to zajelo
ja jak sobie przypomne w jakiej formie bylam maja dwadziescia pare lat to jednak wydaje mi sie, ze fizycznie jest to najlepszy okres i wiele dokuczliwosci jest odpuszczonych :)
a ze ja stara babinka juz... to masz babo placek ;)

Hot Chocolate - niby jakies tam objawy mam. Przede wszytskim bardzo opuscil mi sie brzuch. Mam ucisk na kosci lonowe, Skurcze braxtona sa bardziej intensywne i w trakcie skurczu poobolewa mnie brzuch i krzyz. Chodze czesciej siusiu. latwiej mi sie oddycha. Nie mam juz ucisku na watrobe.
Jak sie schylam to tak jakby ktos za przeproszeniem wsadzil mi kija w d.u.p.e.
Ni emoge sie zgiac bo krzyz boli i kosci . Musze raczej kucnac niz sie schylic czy zgiac. Czop nie doszedl. w szpitalu dzis mi powiedzieli ze glowka w kanale.

Mojej siostrze odszedl dwa tyg przed porodem. Nie martw sie - jak odszedl to dobry znak.. Juz blisko :) Zdawaj tylko relacje.

ja jak sobie przypomne w jakiej formie bylam maja dwadziescia pare lat to jednak wydaje mi sie, ze fizycznie jest to najlepszy okres i wiele dokuczliwosci jest odpuszczonych :)

no u mnie to akurat sie nie sprawdza bo mam 21 lat i czuje sie gorzej niz nie jedna kobieta w ciazy majaca 30 lat i wiecej.

No no, do starej babinki to Ci jeszce sporo brakuje;-) My palujemy nasze dzieciaki przed 30 bo to chyba jednak najlepszy czas ale co wyjdzie z tych planow to czas pokaze

reklama
Do góry