reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
dzieki:-)

H&M L.O.O.G. Koszula dla eleganta j.NOWA! 62 (823174109) - Aukcje internetowe Allegro

KOSZULA H&M rozmiar 62 (829686538) - Aukcje internetowe Allegro

te sa fajne;-)

moka tez wwierze bo nie ma dowodow naukowych na to ze bialaczka jest dzidziczna....
a ta jakas mi mowi ze w genach przejdzie...

CHEROOKEE kamizelka+ koszula ŚWIĘTA newborn NOWE (825572020) - Aukcje internetowe Allegro

może być dziedziczna jak każda choroba, ale wcale nie jest powiedziane, że musi być... także uszka do góry :tak:

A ja od wczoraj zauwazylam u siebie pierwsze Braxtony, po kilka dziennie. Pewnie wczesniej tez byly ale nie na tyle silne zeby je wyczuwac.

mi sie wydaje ze pani z banku krwii chyba troche poplynela w rozwazaniach ... warto by bylo zeby sie hemetolog wypowiedzial ze wydaje mi sie ze wlasnie dlatego ze ty tyle musialas przezyc warto zeby twoje dziecko juz nie musialo !! i np uwazam ze powinnas miec to np z jakiejs fundacji dofinansowane ...
no cisnienie mi podniosla...

ale hematolog mowi ze sie nie dziedziczy tej choroby...
i moja siostra tez sie pytala swojego profesora o to...
i wyslala mi art o tym..
juz nikogo nie slucham...
biore i oby okazala sie niepotrzebna...

Agencję turystyczną

ja mam bardziej przyziemne marzenia :) chce kiedys spedzic kolejne 2 tyg w egipcie z opcja mieszkania na statku i nurkowania na kazde zyczenie :) /ale to chyba bardziej marzenie mojego meza niz moje ale ja sie dostosuje ... tylko z dzieckiem to juz bedzie kiepsko :)/

A ja od wczoraj zauwazylam u siebie pierwsze Braxtony, po kilka dziennie. Pewnie wczesniej tez byly ale nie na tyle silne zeby je wyczuwac.

mi sie tez zdawalo ze mam braxtony ale w pon na ktg skurczow nie notowano /mimo ze mi sie wlasnie napinal brzuchol ...

reklama
Do góry