przyszly ewentualny kawaler wypelni najpierw kwestionariusz i poda swoje plany na przyszlosc :-) hihih
Czyli jednak jakas furtka jest :-) Emilka nie martw sie, wychodz! Beda randki przed 18-tka!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przyszly ewentualny kawaler wypelni najpierw kwestionariusz i poda swoje plany na przyszlosc :-) hihih
jaka furtka od razu ? nie nieCzyli jednak jakas furtka jest :-) Emilka nie martw sie, wychodz! Beda randki przed 18-tka!![]()
Z checią sprzedamto ja zamawiam polinezje francuska
ostatnio widzialam bora bora na promocji 10 dni za 20 tys :-)
tanioszka, spoko tylko swinke rozbije i jedziemyZ checią sprzedamCeny w styczniu zaczynają się nawet od 14000 za dwa tygodnie
Ok, spadam na zakupy bo w domu nie mam nic do jedzenia, mam nadzieję że nie odejdą mi wody w sklepie![]()
dzieki:-)
H&M L.O.O.G. Koszula dla eleganta j.NOWA! 62 (823174109) - Aukcje internetowe Allegro
KOSZULA H&M rozmiar 62 (829686538) - Aukcje internetowe Allegro
te sa fajne;-)
moka tez wwierze bo nie ma dowodow naukowych na to ze bialaczka jest dzidziczna....
a ta jakas mi mowi ze w genach przejdzie...
no cisnienie mi podniosla...mi sie wydaje ze pani z banku krwii chyba troche poplynela w rozwazaniach ... warto by bylo zeby sie hemetolog wypowiedzial ze wydaje mi sie ze wlasnie dlatego ze ty tyle musialas przezyc warto zeby twoje dziecko juz nie musialo !! i np uwazam ze powinnas miec to np z jakiejs fundacji dofinansowane ...
Agencję turystyczną
A ja od wczoraj zauwazylam u siebie pierwsze Braxtony, po kilka dziennie. Pewnie wczesniej tez byly ale nie na tyle silne zeby je wyczuwac.
no cisnienie mi podniosla...
ale hematolog mowi ze sie nie dziedziczy tej choroby...
i moja siostra tez sie pytala swojego profesora o to...
i wyslala mi art o tym..
juz nikogo nie slucham...
biore i oby okazala sie niepotrzebna...
mi sie tez zdawalo ze mam braxtony ale w pon na ktg skurczow nie notowano /mimo ze mi sie wlasnie napinal brzuchol ...