reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
wszystkiego najlepszego kaśki ;-):tak::-d

o tak tak, kaśki spełnienia marzeń :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

najlepszego dla kaś:-) to co, jakaś imprezka imieninowa na forum??:confused::cool2:;-)

larkaa:laugh2::laugh2:

kaski,kasie i kasienki wszystkiego naj,naj,naj...

i ja dołączam do życzeń dla wszystkich kasiek sto lat :-)

najlepszego!! Czym dziś świętujemy, dziewczęta?:rofl2:

dla wszystkich kasieniek, kasiek, katarzyn, kasiaczków.......
zkiq02.gif

drogie kasie!!!!!!!
Wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!

i ja się podłączam do życzonek dla kasieniek :-)

wszystkiego naj kasie:)))

kaśki wszystkiego naj...

i ja tez sie dolaczam
wszystkiego najlepszego kasie :-)

najlepsiejszego kaśki.:tak:

to ja się podpisuję:)
wszystkiego najlepszego:)

o ja maltanka ależ się rzuciła . Zjadłam ,popiłam było pyszne.

Dzisiaj odwiedził mnie kuzyn którego nie widziałam łohoho albo i dłużej i przywiózł nam 2 mega paki Huggiesów .Chyba starczy nam do pierwszych urodzin:-D:tak::-D

wiecie co tak sobie siedzę i cieszę się ,że mamy tu siebie ,można się wyżalić ,pocieszyć i zawsze liczyć na pomoc , bo kto jak kto ale mama zawsze zrozumie drugą mamę i w miarę możliwości zawsze doradzi . Ale mnie wzięło na sentymenty och;-);-)

acha jak kogoś nie ma dłużej to jakoś mi tęskno
jezyk
lajfik
elwisku
justa
golimek
itd itp

Ostatnia edycja:
tak tak jeszcze ty
habcia
hooba rzadko do nas wpada
aga nas po cichu chyba tylko podgląda
no może jeszcze któraś mi się przypomni to dam znać

reklama
jolek ja też chcę takiego kuzyna z prezentem :-p moi znajomi gdy organizowali wesele już po urodzeniu ich syna, sugerowali na zaproszeniu by zamiast kwiatów składali się na paczkę pieluch. Nie zużyła tego wszystkiego aż i rozdawała później :-D

Do góry