reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
jutro bym mogła.. ale chciałabym juz tam iść z zaswiadczeniem od okulisty a wizyte mam jutro popoludniu a Plewka rano bedzie.. ;/
a w piatek odn jest tylko od 13 do 16..no ale bede chciala sie wcisnąć jakoś.. bo do poniedziałku osiwieje..!!

ja mysle ze okulista nic ci nie zmieni ... po prostu jak bedziesz miala konsultacje wpisana czy cos sie dowiesz to mu zadzwonisz i przekazesz co sie dowiedzialas ... a ta sytuacja jest wg mnie wazniejsza !! no chyba ze chcesz wyciagnac skierowanie na cesarke ... ale to tez moze byc przekazane pozniej ... a pewnie jeszcze kaze ci ze 2 razy przyjsc !!

ja mysle ze okulista nic ci nie zmieni ... po prostu jak bedziesz miala konsultacje wpisana czy cos sie dowiesz to mu zadzwonisz i przekazesz co sie dowiedzialas ... a ta sytuacja jest wg mnie wazniejsza !! no chyba ze chcesz wyciagnac skierowanie na cesarke ... ale to tez moze byc przekazane pozniej ... a pewnie jeszcze kaze ci ze 2 razy przyjsc !!
też tak własnie to rozważam..
zobacze jak sie rano będę czuła..jesli bedzie ok to pognam do Plewki z rana :)

Czesc dziewczynki:)
Caly czas Was podczytuje:-)
AnOoLla napewno dotrwacie :)Trzymam kciuki.
No a ja to mam termin na drugi dzien swiat i ciagle mysle kiedy moja Junioreczka zechce wyjsc...
Milego wieczorku wszystkim.Pozdrowionka

ja mam bardziej przyziemne marzenia :) chce kiedys spedzic kolejne 2 tyg w egipcie z opcja mieszkania na statku i nurkowania na kazde zyczenie :) /ale to chyba bardziej marzenie mojego meza niz moje ale ja sie dostosuje ... tylko z dzieckiem to juz bedzie kiepsko :)/

No z dzieckiem to zbyt prędko nie wybierzecie sie do Egiptu, chociaż ja mam wielu klientów, którzy jeżdżą z maluchami. Sama jednak raczej bym się też nie wybrała, a nawet jakbym miała ochotę to mąż szybko by mi to wybił z głowy :)

reklama
No z dzieckiem to zbyt prędko nie wybierzecie sie do Egiptu, chociaż ja mam wielu klientów, którzy jeżdżą z maluchami. Sama jednak raczej bym się też nie wybrała, a nawet jakbym miała ochotę to mąż szybko by mi to wybił z głowy :)

ja jak pojechalam do sharmu to przezylam zemste faraona ... dziekuje na jakis czas mi starczy ... dlatego marzenia poczekaja !!

bartek ma nocke i zostaje na rano.. jednym słowem strzela 16h..
ale teść jest rano w domu.. :)

sluchaj jak bys nie miala jak pojechac to pisz mi smsa to pojade do wodzia i cie podrzuce ...

Do góry