reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Co do małej ilości wód płodowych to wiem tylko tyle, że z tego powodu moja bratowa miała cesarkę 2 tyg przed terminem.
Asia świetne wieści, nie sądziłam, że poprawa będzie już tak szybko!:)

Dziś mi koleżanka powiedziała, że jak będę chciała przyspieszyć poród to mam chodzić na bardzo długie spacery. Jej to bardzo przyspieszyło;) No zobaczymy:)

Dziś sobie dopiero uświadomiłam, że we wtorek już 1 grudzień:p A jakbym chciała urodzić na Mikołaja lub w tych okolicach to musiałabym się sprężać:p Ale w pon. chcę wyczyścić płytki w łazience. Łazienka duża to dużo roboty z nimi będzie;) A w środę za tydz. wizyta u gin. Ciekawe co mi powie, ile Mała waży, jak tam moja szyjka;)
Dziś zaczęłyśmy 37tc:)

Dziś sobie dopiero uświadomiłam, że we wtorek już 1 grudzień:p A jakbym chciała urodzić na Mikołaja lub w tych okolicach to musiałabym się sprężać:p Ale w pon. chcę wyczyścić płytki w łazience. Łazienka duża to dużo roboty z nimi będzie;) A w środę za tydz. wizyta u gin. Ciekawe co mi powie, ile Mała waży, jak tam moja szyjka;)

ee tam nastepna ktorej sie spieszy :) ty masz tylko tydzien wiecej niz ja !! poczekasz do swiat :)

Wedlug suwaka jutro zaczynacie 37 :) policz sobie od konca :)

Czesc laseczki :)
Musimy sie pochwalic z Fifolkiem ze nasza bilirubina z prawie 15 spadla nam na 12 :) Maly juz wyglada calkiem inaczej ,sika duzo bo dopajam go glukoza i wywala to cholerstwo z siebie ile moze :) Pediatra byla bardzo zadowolona z wyniku i kazala zrobic ostatni dzien fototerapi :) i oddac sprzecik jutro z rana :) wiec Teraz Filipek jeszcze sie opala i w nocy tez sie poopala a jutro juz bedziemy sie tulic do cyca :)
Przezylismy szok z Jarkiem ,przy kluciu Fifola ,ja oczywiscie wyszlam a maz dzielnie trwal prz Fifolku ,ale jak 2 razy nie mogly sie wkluc i maly darl sie jak nigdy ,ja szalalam z rozpaczy na korytarzu a Jarek zostal wyproszony bo sie panie przy nim denerwowaly bo mine mial jak by chial je pozabijac ,tulilismy sie na korytarzu jak nasz synus byl trzeci raz kluty i sie wkoncu udalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jeszcze nie slyszalam aby tak plakal nie mial powodow do placzu ,taki grzeczny a dzis pozwolil nam uslyszec jak sie drze ! Oby byl grzeczny caly czas !

ciesze sie ogromnie ze uniknelismy szpitala ,ze maly dochodzi do siebie ze jest taki dzielny !
super wiesci:)

mea tym artykulem o kwasie foliowym to mnie zalamalas...
jak jutro pojde do tej lekarki to jej chyba w morde dam..
wiecie ze od 30 tygodnia do dzis bralam zwiekszona dawke kwasu foliowego bo twierdzi ze bez niego nie przyjmie mi sie zelazo...:wściekła/y::wściekła/y:
kur... przeciez ja zabija..
GBS zrobilam sobie bo wy pisalyscie...
ta mnie szpikuje jakas kosmiczna dawka kwasu foliowego..jak takie ryzyko jest...
:wściekła/y::wściekła/y:
mila babka i wydaje sie pomocna...
ale chyba wiedzy jej brak....
jutro jej powiem o tym az sie nie moge doczekac wizyty..
jak zareaguje...
i pozegnam sie na wieki...

reklama
nie uwierzycie.. po kilku moich mocniejszych esach maz po niecalej godz wrocil do domu i tak nagle znalazl zastepstwo i kto inny pojechal..... nie do wiary a jednak mozna cos wykombinowac jak sie chce!!!

Do góry