reklama
G
Georgina
Gość
Co do małej ilości wód płodowych to wiem tylko tyle, że z tego powodu moja bratowa miała cesarkę 2 tyg przed terminem.
Asia świetne wieści, nie sądziłam, że poprawa będzie już tak szybko!
Asia świetne wieści, nie sądziłam, że poprawa będzie już tak szybko!
G
Georgina
Gość
Dziś mi koleżanka powiedziała, że jak będę chciała przyspieszyć poród to mam chodzić na bardzo długie spacery. Jej to bardzo przyspieszyło
No zobaczymy
G
Georgina
Gość
Dziś sobie dopiero uświadomiłam, że we wtorek już 1 grudzień
A jakbym chciała urodzić na Mikołaja lub w tych okolicach to musiałabym się sprężać
Ale w pon. chcę wyczyścić płytki w łazience. Łazienka duża to dużo roboty z nimi będzie
A w środę za tydz. wizyta u gin. Ciekawe co mi powie, ile Mała waży, jak tam moja szyjka
Dziś zaczęłyśmy 37tc
Dziś zaczęłyśmy 37tc
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dziś sobie dopiero uświadomiłam, że we wtorek już 1 grudzieńA jakbym chciała urodzić na Mikołaja lub w tych okolicach to musiałabym się sprężać
Ale w pon. chcę wyczyścić płytki w łazience. Łazienka duża to dużo roboty z nimi będzie
A w środę za tydz. wizyta u gin. Ciekawe co mi powie, ile Mała waży, jak tam moja szyjka
Dziś zaczęłyśmy 37tc![]()
ee tam nastepna ktorej sie spieszy
W
wika_20
Gość
Dziś sobie dopiero uświadomiłam, że we wtorek już 1 grudzieńA jakbym chciała urodzić na Mikołaja lub w tych okolicach to musiałabym się sprężać
Dziś zaczęłyśmy 37tc![]()
Wedlug suwaka jutro zaczynacie 37
super wiesciCzesc laseczki
Musimy sie pochwalic z Fifolkiem ze nasza bilirubina z prawie 15 spadla nam na 12Maly juz wyglada calkiem inaczej ,sika duzo bo dopajam go glukoza i wywala to cholerstwo z siebie ile moze
Pediatra byla bardzo zadowolona z wyniku i kazala zrobic ostatni dzien fototerapi
i oddac sprzecik jutro z rana
wiec Teraz Filipek jeszcze sie opala i w nocy tez sie poopala a jutro juz bedziemy sie tulic do cyca
![]()
Przezylismy szok z Jarkiem ,przy kluciu Fifola ,ja oczywiscie wyszlam a maz dzielnie trwal prz Fifolku ,ale jak 2 razy nie mogly sie wkluc i maly darl sie jak nigdy ,ja szalalam z rozpaczy na korytarzu a Jarek zostal wyproszony bo sie panie przy nim denerwowaly bo mine mial jak by chial je pozabijac ,tulilismy sie na korytarzu jak nasz synus byl trzeci raz kluty i sie wkoncu udalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jeszcze nie slyszalam aby tak plakal nie mial powodow do placzu ,taki grzeczny a dzis pozwolil nam uslyszec jak sie drze ! Oby byl grzeczny caly czas !
ciesze sie ogromnie ze uniknelismy szpitala ,ze maly dochodzi do siebie ze jest taki dzielny !
mea tym artykulem o kwasie foliowym to mnie zalamalas...
jak jutro pojde do tej lekarki to jej chyba w morde dam..
wiecie ze od 30 tygodnia do dzis bralam zwiekszona dawke kwasu foliowego bo twierdzi ze bez niego nie przyjmie mi sie zelazo...

kur... przeciez ja zabija..
GBS zrobilam sobie bo wy pisalyscie...
ta mnie szpikuje jakas kosmiczna dawka kwasu foliowego..jak takie ryzyko jest...

mila babka i wydaje sie pomocna...
ale chyba wiedzy jej brak....
jutro jej powiem o tym az sie nie moge doczekac wizyty..
jak zareaguje...
i pozegnam sie na wieki...
W
wika_20
Gość
tzn .... ja mam napisane 37 tydzien ale od jutra zaczynam 38 .... tak samo mea ma 35 ale jutro zaczyna 36 nie ????/
reklama
D
daffodill
Gość
nie uwierzycie.. po kilku moich mocniejszych esach maz po niecalej godz wrocil do domu i tak nagle znalazl zastepstwo i kto inny pojechal..... nie do wiary a jednak mozna cos wykombinowac jak sie chce!!!