reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

I ja się witam z rana :-)

Właśnie piję sobie kakao i zajadam się moją babką drożdżową na śniadanie. Może mała wartościowe ale jakie dobre :-)

Doczytalam i juz sie prawie poryczalam!!:-:)-:)-( wszystkie wracaja z dobrymi wiesciami a ja..... DUPA.......... Dzidzia na USG wyszla 2tyg mlodsza, wazy tylko 2250g nawet jesli dotrwam do konca to nie dobije do 3000g.....
no i oczywiscie tablety wcinac, po ktorych jest mi zle i apetytu niemam:no::no::no:
juz myslalam ze dowiem sie czegos optymistycznego ale......

Nic się nie martw wagą Allitka moja córcia w podobnym okresie też mniej wiecej tyle ważyłam, a po dwóch tygodniach jej waga wynosiła już 2800, lekarz co prawda mówi, że nadal malutka, ale to i tak nieważne bo najważniejsze, że zdrowa! Podobno lepiej rodzi sie maleństwo. Poza tym te badania podają taka mniej wiecej wagę i z tego co widze to większość kolezanek urodziła większe bobasy niz to sprzet pokazywał.
Głowa do góry i nie stresuj dziecka wagą bo bedzie miec kompleksy :-p

LASKI, co kupić na prezent 4 letnim dziewczynkom?! tak w kwocie 30-40 zł... bo już normalnie nie mam pomysłu :wściekła/y:

Ja znajomej córce kupiłam taki zestaw z kredkami, pieczątkami i innymi malowidłami.

reklama
I ja się witam z rana :-)

Właśnie piję sobie kakao i zajadam się moją babką drożdżową na śniadanie. Może mała wartościowe ale jakie dobre :-)

Nic się nie martw wagą Allitka moja córcia w podobnym okresie też mniej wiecej tyle ważyłam, a po dwóch tygodniach jej waga wynosiła już 2800, lekarz co prawda mówi, że nadal malutka, ale to i tak nieważne bo najważniejsze, że zdrowa! Podobno lepiej rodzi sie maleństwo. Poza tym te badania podają taka mniej wiecej wagę i z tego co widze to większość kolezanek urodziła większe bobasy niz to sprzet pokazywał.
Głowa do góry i nie stresuj dziecka wagą bo bedzie miec kompleksy :-p

Ja znajomej córce kupiłam taki zestaw z kredkami, pieczątkami i innymi malowidłami.

kochana ja mam nadzieje ze u mnie sprzet nie zanizyl wagi!!!
bo sie poplacze:p

kochana ja mam nadzieje ze u mnie sprzet nie zanizyl wagi!!!
bo sie poplacze:p

są też przypadki zawyżenia wagi :-) w ostateczności i tak musisz zacisnąć zęby i przeć, 200 g w tą czy tamtą;-). Emwu sobie świetnie poradziła z małym klopsikiem to i ty poradzisz sobie :-)Poza tym mówiłam, że dla równowagi w życiu pewnie poród będziesz miała w miarę znośny. Trzymam za ciebie kciuki :-)

Kochana nie martw się ja Ci mogę trochę oddać od Julci:-) ona taka duża nie musi być:-) a może jeszcze podskoczy sobie.. w sumie 2250 w 35 tyg patrzac na tabele ktora jest na innym watku to dobra waga dziecka! zreszta spojrz na mnie... moja julcia od 35 tyg do 38 tyg przytyla prawie kg bo 900g:szok: zaobserwowac mozna znaczna roznice... stad mnie teraz tak boli jak mała kopie bo ona jest bardzo silna!!
ja wierze w Twoja niunie a teraz zaczal sie okres najszybszego przyrostu w tkanke tłuszczowa...

a mnie się wydaje, że Julka wcale taka tłuściutka nie będzie i urodzisz ją z wagą ok. 3500g :tak:

a ja siedziałam do 1 w nocy i wykombinowałam to: Bajka o Twoim dziecku! POMYSŁ NA PREZENT! (822795471) - Aukcje internetowe Allegro

idę zjeść jakieś śniadanie i muszę pomolestować szwagierkę, żeby mi nałożyła farbę na włosy :confused2:

ja juz po sniadanku odpoczywam jeszcze:-)
o 11 oststnia wizyta...i trzeba jechac do siostry zeby byc blizej szpitala w razie wu...

fajna ta bajeczka;-)

no i chcę się pochwalić - od 3 dni mnie nie męczy zgaga :laugh2:
(czego nie mogę powiedzieć o bólu gardła i ropnym katarze :confused2:)

są też przypadki zawyżenia wagi :-) w ostateczności i tak musisz zacisnąć zęby i przeć, 200 g w tą czy tamtą;-). Emwu sobie świetnie poradziła z małym klopsikiem to i ty poradzisz sobie :-)Poza tym mówiłam, że dla równowagi w życiu pewnie poród będziesz miała w miarę znośny. Trzymam za ciebie kciuki :-)

dzieki serdeczne.. moze bedzie jak mowisz.. a nawet gdyby nie to i tak wole to i miec juz to za soba i mala obok siebie niz sie meczyc... ale do 1 grudnia zostalo 4 dni wiec moglabym tyle pochodzic jeszcze:-)

reklama
Do góry