reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

mi leukocyty w moczu wyszły 15-20 i dostałam antybiotyk Duomox.
a co do Fenia to ja już go odstawiłam 1,5 tygodnia temu.

A po odstawieniu Fenka nachodzą Cię jakieś skurcze czy coś???

kora ano możemy sobie podać ręce:) Ja też już mam dość. Tak mam mieć cesarkę, ale czekamy na rozpoczęcie akcji porodowej, tak podobno jest lepiej. A tu wczoraj na ktg zapisał się tylko jeden skurcz, co prawda jeśli dobrze odczytuję to taki na 100%, ale tylko jeden:( Rozwarcie na 2cm.

U mnie raczej nie będą czekać na rozpoczęcie akcji, bo boją się pęknięcia macicy podczas skurczów :-(.

Czy wasze maluszki też♥ tak brykają? Mój zamiast się uspakajać to bryka na całego zazwyczaj popołudniami....

My wczoraj mieliśmy gości i podczas ich wizyty mała cały czas mi wpychała nogi pod żebra (niezbyt przyjemne to było) i naciskała na pęcherz, więc co chwilę toaleta moja :-D.

reklama
Rodzice mojego M zaczeli nagle dziwnie pałac do mnie ''miłością '' długo coś się ta miłość rodziła ( 6 lat w wielkich bólach), i szkoda, że jest znowu fałszywie udawana, powiem dosadnie co wnioskuję po rozmowach z teściową :)
- Ty nie dasz rady wychować dziecka, sama jeszcze wyglądasz jak dziecko, nie to co ja ........ ja już syna odchowałam (!?! 30 lat odchowane ?) :)
- Ja to chyba Agniesiu w ciązy jestem bo zjadłam cały słoik korniszonów ,ot tak przy filmie (?!? - que te passa ?)
- Może mały nie będzie chciał z wami mieszkać to przyjdzie do Nas (?!?- ahahahaha, juz leci)
-(UWAGA TERAZ NAJLEPSZE) -czy dasz mi małego na kilka dni ? niech spędzi je z dziadkami trochę czasu, (?!? - szajba pie******) :tak:
Jak szuka surykatki to nie ten adres wybrała.

normalnie az sie zakrztusilam sniadaniem !!!!!!!!!

Hej hej. Troche mnie nie bylo..ale jesscze nie urodzilam :) moj maly posiedzi do polowy grudnia mam nadzieje. Cos mi sie komp spierdzielil i nie moge wejsc na internet,a gg mi choezi...cos z przegladarkami sie stalo,musze gdzies oddac do naprawy twn zlom... nie nadtabiam bo przez fona zle sie czyta..takze trzymajcie sie,wroce jak naprawie. Aha- na bakterie w moczu doktorek mi kazal kupic urosept, 3x2 tabl,i tyle..pappa

podziwiam ze wytrzymujesz.....
ja juz nie daje rady ztakimi tekstami i juz odpowidam dosadnie...
Przestałam się przejmować już jej tekstami, boję się tylko, że nie da mi spokoju po porodzie. Początkowo jak byłam w ciąży to źle mi życzyli: ''teść- łooo, nie wiadomo czy donosi'', a teraz sobie zakodowali:''dziecko,dziecko,dziecko'', dzień dnia wydzwaniaja do mojego M by wrócił do domu po porodzie z..............
DZIECKIEM, o mnie mowy nie ma :tak: początkowo wpadłam w panikę, że chce mi dziecko odebrać, ale ja jej jeszcze powiem kilka słów:tak:niech tylko przyjdzie okazja a ja znowu usłyszę coś o dziecku.

Ja też całą ciążę mam bakterie w moczu, ale lekarz się nimi nie martwi. Tylko jak byłam w szpitalu, to ich nie było- dziwne :eek:.

Bakterie w moczu w ciązy są dość powszechne, jeśli nie ma się dolegliwości bólowych, to się je pozostawia w spokoju:tak: ja miałam ból przy siusianiu, w dodatku siusiałam zaraz po siusianiu więc szpital, antybiotyk itd.

Nessi ale jaja zabij ja tepym nozem:-):-):-)
Dzieki laski za slowa otuchy w noc se to wszystko przemyslalam i juz sie tak nie doluje:tak::tak:bedzie dobrze!!! mamusia juz nademna stoi i mi jedzenie wciska na sile:-):-):-) zauwazylam tylko, ze wzrost przystopowal odkad zaczelam jesc tabsy:-:)-:)-( Jak myslicie co mam robic zeby sie ta dzidzia troszku tluszczem obkulala??

A i teraz najlepsze: w pon szwagierce robili USG(siostra zakonna w Rydach) i powiedzieli jej ze dziecko ma ok 4kg-kokrety byczek:tak::tak::tak: i zgadnijcie ile mial jk sie urodzil??-2900g PARANOJA!!!!!!!!:no::no::no::no::no::no::no::no:

Nessi ale jaja zabij ja tepym nozem:-):-):-)
Dzieki laski za slowa otuchy w noc se to wszystko przemyslalam i juz sie tak nie doluje:tak::tak:bedzie dobrze!!! mamusia juz nademna stoi i mi jedzenie wciska na sile:-):-):-) zauwazylam tylko, ze wzrost przystopowal odkad zaczelam jesc tabsy:-:)-:)-( Jak myslicie co mam robic zeby sie ta dzidzia troszku tluszczem obkulala??

A i teraz najlepsze: w pon szwagierce robili USG(siostra zakonna w Rydach) i powiedzieli jej ze dziecko ma ok 4kg-kokrety byczek:tak::tak::tak: i zgadnijcie ile mial jk sie urodzil??-2900g PARANOJA!!!!!!!!:no::no::no::no::no::no::no::no:

sama widzisz ze pomiar usg jest wzgledny !!! a o co chodzi z siostra zakonna ??

reklama
Witam z rana:-) Byłam juz w labie na badaniach a teraz czekam az mi przyjdzie ochota na sniadanko. No i na wyjscie do sklepu po jakis chlebek.
allitka spokojnie, moj maluch tez do duzych nie nalezy. Zreszta ja sama urodzilam sie z waga 2750 a moja mama 2600 i obie mamy sie dobrze wiec jak widac wszystko zalezy od genetyki;-) Najwazniejsze to zachowac spokoj:-)
Mea tekst Twojego meza mnie powalil:-D
Wiecie co, moje Kochanie jedzie na weekend do domku i Natasia zostaje sama, pojechalabym z nim ale chyba takie wycieczki- 4 godziny samochodem- to nie na tym etapie ciazy. Czuje sie dobrze ale nie chce kusić losu.
Ok, zglodnialam, lece po bułę;-)

Do góry