reklama
kora ano możemy sobie podać ręce
Ja też już mam dość. Tak mam mieć cesarkę, ale czekamy na rozpoczęcie akcji porodowej, tak podobno jest lepiej. A tu wczoraj na ktg zapisał się tylko jeden skurcz, co prawda jeśli dobrze odczytuję to taki na 100%, ale tylko jeden
Rozwarcie na 2cm.
W
wika_20
Gość
to ja stwierdzam ze chyba jakas dziwna jestem ... jakos nie oczekuje kwiatow czy niespodzianek ... czasem wazniejsze dla mnie jest jak mnie maz przytuli i jest blisko ... no i wiem ze pewnych rzeczy nie zrobi i juz !! i nie irytuje sie tym bo po co mi to ...
A ja chyba mam najwspanialszego męża na świecie .... az czasem sie wydaje ze to zbyt piękne aby bylo prawdziwe no ale jest prawdziwe
czas pokaze

kora ano możemy sobie podać ręceJa też już mam dość. Tak mam mieć cesarkę, ale czekamy na rozpoczęcie akcji porodowej, tak podobno jest lepiej. A tu wczoraj na ktg zapisał się tylko jeden skurcz, co prawda jeśli dobrze odczytuję to taki na 100%, ale tylko jeden
Rozwarcie na 2cm.
U mnie też rozwarcie na 2 cm :-) i niemal cisza w brzuchu. Ginka mówiła, że już już, a tu cały czas czekanie. Wczoraj na KTG to normalnie zapis skurczów płaski jak stół.... Zpobaczymy dzisiaj. Ale w szpitalu kazali się zgłosić we wtorek, czyli w TP.
Jedynym plusem tego "już, już" jest to , ze w końcu wczoraj kupiliśmy wózek !
aga6671
Mama Hani i Tomka
Nawet nie próbuję was podczytywać bo zaraz zasnę na siedząco

Mały znowy zrobił sobie w nocy przerwę od 00.30 do 4

Dobrze że Hania jakoś w miarę spała i już nie reaguje na jego płacz
Poprzestawiał sobie dzień z nocą więc musimu nad tym popracować!
Trzymam za was wszystkie kciuki!

Mały znowy zrobił sobie w nocy przerwę od 00.30 do 4

Dobrze że Hania jakoś w miarę spała i już nie reaguje na jego płacz

Poprzestawiał sobie dzień z nocą więc musimu nad tym popracować!
Trzymam za was wszystkie kciuki!
G
Georgina
Gość
A ja pozałatwiałam co miałam załatwić, byłam z mamą na zakupach i zabieram się teraz za sprzątanko nim Mój z pracy wróci. Na obiad dziś serwuję rosołek z grysikiem i kluski na parze - jeden rodzaj z malinami a drugi z jagodami.
Ja mam od czasu do czasu twardnienie brzuszka a tak to cisza jak makiem zasiał
Ja mam od czasu do czasu twardnienie brzuszka a tak to cisza jak makiem zasiał
Mama Stacha
&Franka&Janka
Moka lekarz nic nie mówił podczas usg, jedynie, że ma zastrzeżenia do ilości wód. Ale na powtórnym badaniu, już przez innego lekarza wyszło, że wód mało, ale w normie.
A ja odgrzewam pomidorówkę i szykuję się na angielski.
A ja odgrzewam pomidorówkę i szykuję się na angielski.
U mnie też rozwarcie na 2 cm :-) i niemal cisza w brzuchu. Ginka mówiła, że już już, a tu cały czas czekanie. Wczoraj na KTG to normalnie zapis skurczów płaski jak stół.... Zpobaczymy dzisiaj. Ale w szpitalu kazali się zgłosić we wtorek, czyli w TP.
Jedynym plusem tego "już, już" jest to , ze w końcu wczoraj kupiliśmy wózek !
Ja jutro idę na ktg, jak nic nie będzie to w poniedziałek i wtedy podejrzewam, że zostawią mnie już w szpitalu. Dzisiaj zamierzam się bardziej intensywnie pokręcić po domu, żeby jutro były jakieś postępy w rozwarciu i skurczach
A wózeczek mamy już tak od miesiąca, stoi i się wietrzy z zapachu nowości.
Hot chocolate
Mama Macola ;)
Hej, właśnie was nadrobiłam przy śniadanku
Mam dzisiaj mega lenia... siedzę jeszcze w piżamce 
Szczerze mówiąc to Maluszek będzie spał sam u siebie... a ja będę kursować między pokojami na karmienie ;-) Przynajmniej taki jest plan ;-) Wczoraj zastanawialiśmy się nad zakupem elektrycznej niani i ewentualnie monitora oddechu...
Obydwoje mamy słabe sny, ale boję się, że Młody będzie cichutko kwilił i go wtedy nie usłyszę :-(

Też szybko zwlekliśmy się z wyrka... a mąż tak zaangażował się w składanie wózka, że spóźnił się do pracy 

Mam pytanie do dziewczyn które mają osobny pokój dla swojego maluszka; czy będziecie spały w tymże pokoiku same z dzieciątkiem, czy razem z mężem ?
Szczerze mówiąc to Maluszek będzie spał sam u siebie... a ja będę kursować między pokojami na karmienie ;-) Przynajmniej taki jest plan ;-) Wczoraj zastanawialiśmy się nad zakupem elektrycznej niani i ewentualnie monitora oddechu...
Myślałam o tej niani, ale boję się że mogę nie usłyszec płaczu dziecka
Obydwoje mamy słabe sny, ale boję się, że Młody będzie cichutko kwilił i go wtedy nie usłyszę :-(
Mnie zbudził kurier z wózkiemmoja mama dzis o 8.30 obudzila mnie czkawka wiec wyjatkowo szybko zwloklam sie z wyrka![]()

Haha, też bym się wkurzyła... no ale na szczęście ma taką żonę jak ty, która wszystko potrafi załatwić :-)jak mi to dzis powiedzial w nocy to mnie mega wqrw chwycil i nie zastanawiajac sie dlugo chwycilam za sluchawke i zadzwonilam do kierownika oddzialu !! /oni zaczynaja prace o 5 rano wiec moglam spokojnie dzwonic !!/ no i co sie okazalo - mozna wziac urlop na przelomie roku ale trzeba pisac podanie do starego Tobiego /naczelny inzynier kopalni/ !! a co do urlopu miedzy swietami to powiedzialam kierownikowi ze g mnie interesuje ile osob ma juz podpisany urlop ale moj maz bedzie mial tez !! bo ja nie co miesiac rodze i zalezy mi na tym zeby moj maz w tym czasie byl dyspozycyjny DLA MNIE !! na co kierownik ze stoickim spokojem powiedzial ze mariusz ma dzis wieczorem albo jutro rano wypisac sobie juz urlop i jemu osobiscie przyniesc do podpisu !! ze wszystko sie da zalatwic i on po prostu nie wiedzial ze tak sie sprawy majagrunt to wiedziec z kim rozmawiac
i nie dac sie zadeptac
a pismo do starego tez mu napisze a co ... a jak bedzie trzeba to sama z nim zajade !!!
a co na to moj maz ?? moj maz stwierdzil "ja wiedzialem ze jak co to i tak ty to zalatwisz"no UBIC NORMALNIE!!
reklama