anka26_x_07
Mama Laury :)
o nie ma nikogo

spadam na zakupki

spadam na zakupki
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To coś jak ja, jak zaczelam kiedyś podśpiewywac, to kot wstał , zeskoczyl z akwarium i poszedł spać do drugiego pokojuAle fajnie macieJa fałszuje potwornie
Wczystkie stworzenia by pociekały jakbym pospiewała
![]()
U nas 7* i śliczne słońce, tylko wiatrzycho okropne.arano u mnie byly 2stopnie i szronztn o 7.30
teraz tylko 5,ale za to piekne sloneczko![]()
Mój Boże
No oby to był kot, szkoda kota co prawda, ale dziecko wazniejsze, no i wielki problem z chorowaniem byłby z głowycześć, nie zaglądałam bo ile razy weszłam na bb z pracy to ktoś mi przeszkadzałnie zdążyłam sie jeszcze zalogować a już musiałam uciekać
widzę, ze chorowania ciag dalszy:--
-( u mnie chwilowo spokój choć nie do końca, chodzę z Misią teraz do pulmunologa, wczoraj miała pobieraną krew i robimy wszystkie badania (ciężko było:-() i prawdopodobnie będziemy robić testy skórne, bo podejrzewam, ze to jej ciagłe chorowanie ma podłoże alergiczne a winowajcą jest kot
też ciagle kaszle, pochrząkuje a gardło jet ładne, lekarz kazała mi kupić inhalator i robić codziennie inhalację z soli fizjologicznej
a mała się butuje i nie chce 5 minut usiedzieć
trochę poczytałam ale wszystkiego nie nadrobię, zdążyłam jednak zauważyć, ze mamy tu coraz więcej mam moderatorekno proszę jak się dziewczyny rozszalały
![]()
Brak mi słów, tylko łzy napłynęły:-(
fajnie jest sie cofnac i powspominac ale mozna rowniez powrozyc sobie jak za dawnych czasow i sie posmiac.Nawet nmie pmietam kiedy sobie wrozylam, chyba w podstawowceByłam w przedszkolu na imprezce anrzejkowej ,apomniałam juz jak wesoło jest sobie powrózyć ,śmiechu co nie miara ,wyszło ,ze Ksawier będzie modelem-rolnikiem,a ja sie przekwalifikuje na lekarzadługo nie zostałam tam ,bo stół zastawiony słodkościami to zwiałam zanim część biesiadna sie zaczęła
jako jedyna ze wszystkich trafiłam odwrócona tyłem monetą do miski z wodą ,co wrózy mi bogactwo i szczęście cały rok
Aco tu tak pusto![]()
MH
ANKA udanych zakupow
MADZULA fajna imrezka
My bylysmy na spacerku od 10 do 12,30
Teraz Oliwka szaleje A ja nastawilam na zupe i lece obierac ziemniaki Dzis tez rybka i zupa wrzywna
Pozniej moze pojedziemy do kolezanki co urodzila 1 listopada Nie wiem o ktorej G sciagnie Wiec pewna nie jestem ze pojedziemy![]()
A gzdi eten przepis? Ja gdzieś chyb awczoraj albo przedwczoraj cos widzialam, ale nie zarejestrowałam, taka do tyłu jestem, że szok, jak masz pod ręką to wrzuc mi proszę.Dzis na obiadek zrobilam ziemniaczki jajko i sos musztardowy z przepisu Malinki i bylo pyszneeeee
Musze zaraz isc jeszcze jedno pranie wlaczyc zeby bylo co prasowac![]()