reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witajcie:)
Ledwo Was doczytałam a już musze się zbierać i obiadek robić..nie mam dziś weny więc będzie spagetti :) dzisiaj pierwszy raz od dłuższego czasu wstałam tylko raz na siusiu:) dzięki czemu jestem bardziej wyspana niz zazwyczaj:)
współczuję dziewczyną które tak puchną- ja nie mam ani śladu jakichkolwiek obrzęków, zato wiem doskonale co to zgaga i ciągły brak energii (to po części pewnie przez brak żelaza), aleco robić...- sprzątną ći ugotować coś trzeba;)

reklama
To nie jest "tylko"! :rofl2: Ja dalam rade sniadanie zjesc i laptopa do drugiego pokoju przytargac :sorry:

A mam zamiar - wziac prysznic przed wszystkim, umyc glowe, wyskubac wszystkie zbedne wloski, uprasowac posciel, wstawic pranie, posprzatac, wyprostowac wlosy, itd... :eek:
Ja dziś w planie głównie nauka bo mam jutro zaliczenie:sorry:

Colę se walnij:-)

No wlasnie po dlugich rozmyslaniach doszlam do wniosku ze wlasnie cola by mi sie przydala, a nie mam :eek: a zeby po nia pojsc do sklepu to taaaaaaaaaka duza gora do pokonania

bedzie wiec kawa na ktora nie mam ochoty!

Albo takie remixy świąteczne:-D wiesz jingle bells w 20 wersjach:laugh2:

Jak wpadne w szal pracy po nich to choinke z rozpedu ubiore :laugh2:

ja znikam się połozyc bo juz mi sie krzyz odzywa.. !!
do pozniej ! ;)

Milego odpoczywania! a ja postaram sie nie wziac z Ciebie przykladu :-)

Kasza oczywiście na talerzu a maślanka w szklance:-) Odkąd pamiętam to takie zestawienie szamiemy:-)

No inaczej sobie tego nie wyobrazalam :tak: ale to normalne ze ma sie jakies tradycje kulinarne o ktorych w innych domach albo regionach ludzie nie maja pojecia, pewnie niejednym swoim daniem moglabym zadziwic :happy:

Dobra ja tez spadam! Bede odhaczac poszczegolne punkty na mojej liscie rzeczy do zrobienia (jaka optymistka jestem :-)) Milego popludnia cokolwiek robicie!

Pojawiam sie i znikam:-D:-D:-D co do badan to u nas starostwo placi za GBS i za toxo:tak::tak::tak:
Mea nie bede sie upominac tak jak anoola tylko od razu strzelac:-D:-D:-D

kurcze mam taka anezje, ze juz zapomnialam co chcialam napisac:-:)-:)-(

No wlasnie po dlugich rozmyslaniach doszlam do wniosku ze wlasnie cola by mi sie przydala, a nie mam :eek: a zeby po nia pojsc do sklepu to taaaaaaaaaka duza gora do pokonania

bedzie wiec kawa na ktora nie mam ochoty!

Jak wpadne w szal pracy po nich to choinke z rozpedu ubiore :laugh2:

Choinkę:-D:-D:-D:-D
Ja już pierogi zrobiłam:laugh2:

reklama
Do góry