reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Witajcie
Niewiem czy mnie jeszcze pamiętacie :D BO ja o Was tak i tęskno mi. Puki co nie mam czasu tutaj siedzieć, nadal piszę pracę magisterską sobie i mężowi, a końca nie widać. Pracy puki co nie szukam do puki się nie obronię. Maksiu super się rozwija, tylko malutko przybiera na wadze. Waży dalej 10 kg. Juz od ok. 3 miesięcy waga stoi.

Ardzesh Bardzo cieszę się, że zadzwoniłaś do mnie było mi bardzo miło :) Szkoda, ze dzień wcześniej nie dałaś znać, to bym nie odwiozła Maksia do żłobka i spotkałabym się z Tobą.

Cześć laseczki:-):-):-). Czytam Was, ale jakoś nie mam o czym pisać. Tydzień poza forum wybił mnie z rytmu i ciężko mi jakoś wpaść. Coś tam czasem skrobnę.

Dla koleżanek Kasiek wszystkiego naj....

Ja mam tak samo. Jak się wybiję to mi trudno wrócić na forum. Nie mam kiedy poczytać co piszecie i jak wejdę na BB to jestem tak wybita, że w końcu nic nie piszę.

Habciu, a wiesz, że ostatnio myślałam o Tobie. Nawet nie wiedziałam, że już nie pracujesz.

aaa zapomnialam Wam powiedzieć. Zrezygnowałam, bo nie miałam na nic czasu, Maksia mało widywałam, pracy magisterską pisałam, ale mało. Musze skonczyć te studia.

Ja mam tak samo. Jak się wybiję to mi trudno wrócić na forum. Nie mam kiedy poczytać co piszecie i jak wejdę na BB to jestem tak wybita, że w końcu nic nie piszę.

Habciu, a wiesz, że ostatnio myślałam o Tobie. Nawet nie wiedziałam, że już nie pracujesz.

aaa zapomnialam Wam powiedzieć. Zrezygnowałam, bo nie miałam na nic czasu, Maksia mało widywałam, pracy magisterską pisałam, ale mało. Musze skonczyć te studia.

ja się tu pod każdym wpisem ręką i noga podpisuję... Studia, praca i dziecko.. czas przecieka mi przez palce. Czasem zazdroszcze mamom co siedzą w domach z dzieciaczkami :zawstydzona/y::-( A jak pomyśl, że np jezyk ma dwójkę maluchów to już w ogóle podziwiam i cylę czoła...

reklama
habcia milo cie tu znowu widziec ;-)
Dziewczyny nie wiem jak wy to robicie,ze godzicie ze soba dom,prace,szkole i wychowanie malenstwa-szczerze podziwiam Ja jestem najszczesliwsza,ze moge byc w domu z Gracjankiem i poki co nie wyobrazam sobie wrocic do pracy,tylko nie wiem czy w przyszlym roku nie bede musiala:-(ale nie martwie sie na zapas i mysle,ze bedzie dobrze:-)

Do góry