cześć
emwu76 Ty się nie denerwuj, ze Twój mały rzadko daje o sobie znać.
Jak w piątek byłam w szpitalu, to gin powiedział że juz pod koniec nie czuć typowych kopnięć tylko słabe ruchy- coś na zasadzie lekkiego wypychania i czasami dziecko wykona 5 takich ruchów na dobę a przerwa między ruchami może wynosić nawet 5-6 godzin.... ;-)
Dziewczyny co do NK- jak dla mnie to najgorszy portal!!!!
W tamtym roku jakiś czubek włamał się na moje konto, odblokował galerię, pokasował znajomych i w opcji - Kto odwiedzał ostatnio Twój profil wkleił link z napisem- ZOBACZ WIĘCEJ!!!! kliknęłam na to, bo pierwszy raz coś takiego widziałam i wiecie co się stało????
Cały monitor zrobił się czarny, potem czerwony a na końcu ukazał się mój formularz z moimi danymi jak się tam logowałam- mało tego po 20 sekundach to znikło i otworzyła się strona która pokazała kto przez ostatni miesiąc oglądał mój profil....

Więc jak dla mnie NK niby ma zabezpieczenia, ale są do przeskoczenia- wystarczy wejść na
Zrób to sam, jak zrobić - Spryciarze.pl i tam małolat pokazuje jak bez hasła mozna wejść i zrobić bałagan na wybranym profilu. Blokowanie galerii nic nie daje....

bo jak się włamią na konto- to, to odblokują...

Pisałam do admina na NK i co????? CISZA!!!!! Moze kiedyś NK
była fajna, ale jak weszła opcja konta fikcyjne- to przestało już być tak miło i bezpiecznie.
to tyle.