reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

dziewczyny powiedzcie czy ktoras z was uzywala lub slyszala cos na temat smoczkow i butelek Tommee Teeppe? podbno sa rewelacyjne ale juz zglupialam i nie wiem czy kupowac smoczki i butelki wlasnie Tommee Teeppe czy Aventu?

reklama
Ja kupiłam wszystko Tommee Tippee własnie bo mają bardzo pozytywne recenzje, ten typ bez bisforu. Ale w praktyce nie wiem czy są lepsze bo nigdy wcześniej nie miałam styczności z tego typu sprzętami. Moja siostra używa avent i mówi, że ok są.

dziewczyny powiedzcie czy ktoras z was uzywala lub slyszala cos na temat smoczkow i butelek Tommee Teeppe? podbno sa rewelacyjne ale juz zglupialam i nie wiem czy kupowac smoczki i butelki wlasnie Tommee Teeppe czy Aventu?

tez tego jeszcze nie mam. niby mam butelke i smoczek w laktatorze ale nie antykolkową.

i mam podobne dylematy: avent / nuk/ tommy t.

chce 2 butelki antykolkowe ze smoczkiem jakies wieksze i jakis smoczek uspokajacz

tez mam wszystko butelki, laktator, smoczki Tommee Tippee i mogę powiedziec tyle że też słyszałam wiele pozytywów na temat tej firmy ale czy to sprawdzi się w praktyce to się okaże - mam nadzieję że Amelka nie będzie wybrzydzała za bardzo :)

Matko... Wy naprawdę macie wszystko.:eek::szok: Ja ani jednej butelki nie kupiłam póki co i chyba na razie nie kupię. Mam nadzieję, że będę karmić piersią, a smoczka nie chcę kupować w ogóle.

Matko... Wy naprawdę macie wszystko.:eek::szok: Ja ani jednej butelki nie kupiłam póki co i chyba na razie nie kupię. Mam nadzieję, że będę karmić piersią, a smoczka nie chcę kupować w ogóle.
Ja też mam taką nadzieję więc nie wariuj.... nie jesteś sama :-D
Choć moja siostra mi powiedziala, ze powinnam "jakbyco" :-D mieć kupione... ale sama nie wiem.... czy mi "jakbyco" potrzebne :-D

Ja kupiłam 2 butelki Avent. wiekszosc szpitali wymaga od rodzącej aby miała przy sobie 1 butelkę.Poniewaz nie zawsze od urodzenia wydobywa sie pokarm z piersi kobiety ! Czasem trwa to 2-3 doby po urodzeniu!A maluszka trzeba czyms karmic:)

Kombinezon kupiony w Tesco na wyprzedaży:
dscf0056u.jpg

A taką zabawkę fishera price dostaliśmy od kuzynki. Zabawka ma w sumie 5 lat :-) Ale wygląda jak nowa :-D Jak się naciśnie na nosek to gra :-)
dscf0068n.jpg

reklama
Ja kupiłam 2 butelki Avent. wiekszosc szpitali wymaga od rodzącej aby miała przy sobie 1 butelkę.Poniewaz nie zawsze od urodzenia wydobywa sie pokarm z piersi kobiety ! Czasem trwa to 2-3 doby po urodzeniu!A maluszka trzeba czyms karmic:)

u nas są szpitalne szklane butelki w razie co :tak:

ale ja i tak kupiłam jedną malutką choć i tak mam zamiar karmić piersią
jak nie użyję teraz to później :tak:

Do mnie przyszła karuzela do łóżeczka i popsute nakręcanie w melodyjce mógł facet chociaż o tym napisać :cool: na szczęście miałam to po córce zapasowe :tak:

Do góry