reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2009

Mnie za to wychowano ze nie to nie i koniec. I tak samo robie z nim zeby nie miec scen w sklepach itp. Ale z charakterku to czysty tatus uparty i nie ma mocnych na niego..potrafil krzyczec, marudzic i plakac ze chce na race..a tu nic, ja tez jestem zawzieta...niestety koniec terroryzmu..:-p
ja niestety nie jestem taka zawzieta:zawstydzona/y: czesto ulegam:-p ale za to maz nie da sie szantazowac;-) dobrze ze chociaz on, bo ja jak widze oczka smutne to serce mieknie:rofl2:

reklama
Czesc moje kochane :-)

Moich facetow uspalam, mam wiec chwilke dla siebie.

Przede wszystkim WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI MINI URODZINEK I DLA JUSTYSI TEZ :-)

Ja tez jak kupilam z Early days to bylam zadowolona. Niestety tu nie mam dostepu i najczesciej kupuje w C&A wlasnie dlatego ze lubie tamtejsza bawelne i nic sie z nimi nie dzieje.

Mnie tez wzielo na wspominanie po tych waszych opowiesciach :) Staralismy sie juz od paru miesiecy (tylko w pierwszym kupilam test bo bylam przekonana ze napewno jestem a tu nic) i od 24 pazdziernika chodzilam przeszczesliwa bo drugi raz bylam przekonana ze zaszlam. 25 kupilam test, ale ze bylo troche wczesnie to postanowilam przeczekac niedziele i zrobic 27 rano w nasza pierwsza rocznice slubu. Z moim mezem kupilismy sobie wczesniej aparat na rocznice wiec prezentow mialo juz nie byc. Od 4 rano nie spalam z podniecenia chociaz bylam pewna ze jestem ale myslalam co bedzie jesli jednak nie... O 6 pobieglam do lazienki i dwie kreski :-) Potem meza budze i mu mowie ze mam dla niego jeszcze jeden prezent. A on zaspany 'ale mialo juz nie byc'. 'Jestem w ciazy' Hihi godzine mu zabralo obudzenie i dojscie do siebie mimo tego ze bardzo sie cieszyl :-) A na nasza druga rocznice slubu Thomas mial chrzciny. Nie musze wysilac sie, rocznice same sie ustawiaja jak powinny (kolejny raz po urodzinach taty i synka w jednym dniu):-D

Moj maly tez jest jakis nie swoj. Aha no i nieaktualne ze chlopaki spia bo maly juz lezy przy mnie na macie... W nosku mu swiszczy i chyba przez to sie obudzil. Nawet pojesc sobie biedak nie umial Zakropilam woda morska polozylam na macie na brzuszku i spi :eek: On nigdy nie zasypial na brzuchu chyba ze na mnie, musialo mu to strasznie przeszkadzac. Polozylam jeszcze mokra pieluche na grzejnik, co jeszcze moge zrobic? Bo widze ze sie meczy :-(

witam sie z samego rana, chyba jestem dziś pierwsza,
moja mała obudzila sie dzis pare minuy po 4 i niestety spac nie mogła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kurcze jak się człowiek przyzwyczai że dziecko nocke przesypia mniej więcej do 6 to taka pobudka o 4 jest niezbyt przyjemna:no::no::no: dziecko poszło teraz ponownie spać a mama jakoś już zasnąć nie może i bb odwiedza, lece poczytać inne wątki, mam nadzieje, że wy będziecie bardziej wyspane niz ja :-p:-p:-p

WITAM SIE I JA!!!:-)
DZIĘKUJE ZA ŻYCZONKA WSZYSTKIM MAMUSIĄ !!!!
NA[EWNO WAS NIE ZOSTAWIE!!!
A WCZORAJSZM I DZIESIEJSZYM MASZLUSZKOM Z OKAZJI MALEŃKICH URODZINEK ŻYCZĘ 100LAT ZDRÓWKA!!!

Noc u nas ok.,obudził sie dwa razy na mleko i teraz przed siódmą nie chce spać ,paczy namietnie w ekran laptopa i sie cieszy.Macha gołymi kulaskami i cos opowiada:laugh2:zaraz z tego peplania obudzi KAROLKA:rofl2:!!!
My dzsiaj jedziemy na 2 badanie bioder,a w czwartek szczepienie juz sie boję!!!
Wczoraj dzień na pół zryty jakiś,mały marudził jak nigdy:rofl2:,podejżewam sprawce tego jego stanu te zęby,których nie ma!!!
No i wizyte w N-owie ,przez cały czas go nosili ,a na drugi dzien sie domagał ciekawe jak bedzie dziś.Nie lubie jak go nosza bede musiała chyba wprowadzic zakaz!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Julek ślini sie okropnie wczoraj w ciagu dnia 5razy zmieniałam mu bluzeczki :szok::szok::szok:,długo nie trw:szok:ało i znowu trzebabyło prze:szok:bierać!

Dobra lece WAS dalej poczytać i cosik skrobnąć!!!;-)
BAEATKO jak JULKA taka silna to nic nie poradzisz.Przeciesz jej nie przykleisz,u mnie też paczeć jak mały bedzie siedział!!!

A tak niedawno jeszcze dzień w dzień czekałyśmy kiedy odejdą te przysłowiowe''wody''!!

widzę, że mamuśki jeszcze śpią smacznie ;-);-);-)
dobrze, że choć ktoś się pojawił:tak::tak::tak:
Justysia dzień dobry:cool2::cool2::cool2:
moja mała dalej śpi a mama ma już dwie kawy wypite i dalej pół tomna chodzi, nic się nie chce, i chyba zapowiada się drugi bardzo leniwy dzionek:sorry::sorry::sorry:

co do ślinienia się to u nas też ślinotok straszny, co chwilkę zmieniamy śliniak na suchy :tak::tak::tak:
a co do podnoszenia się to ja też już zauwżyłam, że jak siedzi w leżaczku na pół leżąco to tak się do przodu wygina i próbuje nóżek sięgać, ale jeszcze troszkę jej brakuje:laugh2::laugh2::laugh2:

Hej dziewczyny, chciałabym was prosic o pomoc.

25 grudnia bede chrzcila moja coreczke, zastanawiam sie (bo zdania sa podzielone) co nalezy do obowiazku chrzestnej, a co chrzestnego?

Pozdrawiam,

P.

25 grudnia bede chrzcila moja coreczke, zastanawiam sie (bo zdania sa podzielone) co nalezy do obowiazku chrzestnej, a co chrzestnego?Pozdrawiam,P.

Zależy jak się dogadasz z chrzestnymi bo ja np. kupiłam wszystko sama (ubranko,gromnicę,i krzyżmo) a może być tak że chrzestna ubiera dziecko i kupuje krzyżmo a chrzestny kupuje gromnice to tylko zależy od ciebie jak się do gadasz:)

25 grudnia bede chrzcila moja coreczke, zastanawiam sie (bo zdania sa podzielone) co nalezy do obowiazku chrzestnej, a co chrzestnego?

Pozdrawiam,

P.

do obowiązku to należy pomoc w wychowaniu córeczki,;-);-);-)
a co do chrzcin to wydaje mi się, że to różnie bywa, u nas ojciec chrzestny kupował świece, a matka chrzestna szatkę, moja mama to mówiła, że matka chrzestna to powinna jeszcze ubierać dziecię do chrztu, ale u nas to jakoś przegapiliśmy ;-);-);-)i ubierała mamusia :-p:-p:-p

reklama
jA też sobie właśnie zrobiłam kawke rozpuszczlke i popijam,no i ogladam micky z Karolkiem !!!:-)
A wogóle to niechce mi już 4 dzień strony z naszza klasa zalogować:wściekła/y:!!
Mam mobilny internet z iplusa i tu mamy mały sygnał bo 2 kreski ,czasem 3 wskoczy.No i sie rozłańcza czasami:wściekła/y:!

A mój na macie poleży krótko nie chce zabardzo!
Tak wogóle to czasem sobie odkaszlnie,:no:wiem czy to gardełko czy od tego ślinotoku.W czwartek szczepienie to sie okarze,niechce do wirusów go brac bo mi zachoruje!Jak nic mu nie jest!

Do góry