Ja jak pisze dlugiego posta to co jakis czas go kopiuje zeby w razie wpadki miec przynajmniej jego czesc 
Maly strasznie dzisiaj marudny, głupie zabki :-(
Tak sobie caly czas mysle ze zlikwidowac mojego stanowiska pracy nie moga bo jak telewizja poradzi sobie bez montażysty?
Zobaczymy co jutro powiedza. Z tym obnizeniem czasu pracy to raczej nie wypali bo ja mam pełny etat ale z zadaniowym czasem pracy. Czyli robie co robie i spadam do domu. Tylewze nieraz jest tak ze musze byc i 12h :-(

Maly strasznie dzisiaj marudny, głupie zabki :-(
Tak sobie caly czas mysle ze zlikwidowac mojego stanowiska pracy nie moga bo jak telewizja poradzi sobie bez montażysty?
Zobaczymy co jutro powiedza. Z tym obnizeniem czasu pracy to raczej nie wypali bo ja mam pełny etat ale z zadaniowym czasem pracy. Czyli robie co robie i spadam do domu. Tylewze nieraz jest tak ze musze byc i 12h :-(
Dbaj o siebie, a za niedługo pewnie się dowiesz czy chłopczyk czy dziewczynka i poczujesz pierwsze ruchy dzidzi, ojjjjj wspomnienia nachodzą

Moja koleżanka zrobiła tak, ze zamiast wrócić do pracy przyniosła zaświadczenie od psychiatry, czy psychologa,że ma depresję poporodową, i tak prze pół roku , tego się nie da zabardzo udowodnic, leki wykupiła w razie kontroli ZUS, ale jej nie miała
juz nie mam gdzie rozwieszac
Zostawilam mala na macie szalejaca z zabawkami, schodze po schodach a tam taka cisza, patrze a mala spi wtulona w misia a na raczce miala zalozone grzechotki