reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pocieszam się tym, ze tych na mocz potrzebowałbym dwa razy więcej :-p

Anka, do 6 miesięcy :tak: Więc powoli zacznę zbierać, tak, żeby nie zabrakło. Bo jak już pojadę na to wesele to pewnie chociaż jakiegoś winka się napije :-p

A pozatym jde w twoje rodzinne strony. Wesele będzie w Połomii...

Ostatnia edycja:
reklama
Pocieszam się tym, ze tych na mocz potrzebowałbym dwa razy więcej :-p

Anka, do 6 miesięcy :tak: Więc powoli zacznę zbierać, tak, żeby nie zabrakło. Bo jak już pojadę na to wesele to pewnie chociaż jakiegoś winka się napije :-p

A pozatym jde w twoje rodzinne strony. Wesele będzie w Połomii...

No to dosc dlugo wiec smialo mozesz zaczac przechowywac.Lepiej wiecej niz by mialo braknac:tak:

Hej laseczki :-D ja tylko się przywitać, zaraz Brzydulka a potem trza bąka małego czyms zająć do wieczora :sorry: mame coś dopadło mam nadzieję że nic groźnego i żeby na Kubka nie przeszło. M w pracy od 8 do 22 :crazy: nie skomentuję tego bo już mnie zaczyna to dobijać, przez to nie mogę na spokojnie sobie w domu czegoś robić :no: jak Kubek mi da to potem zajrzę i nadrobię zaległości :tak:

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla Ksawerego madziulki niech mu się spełnią wszystkie sny i marzenia i te prośby z listów do mikołaja:happy:
malinka z familią
Disney-Mickey-Mouse-5854.jpg

również przyłączam się do życzeń,sto lat :-):-):-):-):-):-)

Laura ma w rece nozyczki wiec ide ja nadzorowac

a ja jakoś nie mogę nauczyć oliwki obsługi nozyczek :no::no::no::no: nie wychodzi jej to nie moze zakumać ze trzeba ruszac paluszkami aby otworzyć nożyczki i chce ciąć zamkniętymi :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: sierota mała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

uwielbiam rajstopy z Woli sa extra gatunkowo i rozmiar taki jak pisze na opakowaniu.Osttanio kupilam 2 pary na 98 i sie okazaly za male spadaja Laurze z dupki

rozm 98 z rajstop na Oliwkę tez już a mały dlatego teraz kupuje dla niej rozm 104-110 :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam i ja,mam przerwę w pracy to zajrzałam:tak:.Jutro im mówię,żeby sobie kogoś szukali:-p:sorry::crazy::crazy::crazy:.

a co sie dzieje???????/jakieś kłopoty w pracy???? :sorry:

malinka mnie sie podoba ten różowojasny https://ssl.allegro.pl/item811797561..._2_kolory.html. I cena przyzwoita jak za cztery koła.:tak:

Oliwka ma taki sam tylko kolor ciemniejszy róż :tak::tak::tak::tak: jestesmy z niego zadowoloneni ale dal julki to będzie ten typ za niski bo dla Oliwki jest w sam raz.

przy kupnie wózka na allegro trzeba dokłądnie sprawdzac wymiary bo na zdjęciu wygląda jak duzy wózek a może okazac się malutki.

ja tez tak się raz nabrałam,niedoczytałam kupiłam wózek a przyjechał mi maleńki jak dla rocznego dziecka:sorry::sorry::sorry::sorry:i szybko go wystawiłąm na allegro i udało mi sie go sprzedać.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Agnes chlop czasem glowa rusza:-D
Co do nozyczek to Laura obsluguje je dwoma rekami bo ma zamale palce do tych nozyczek:-DNauczy sie ma jeszcze mnostwo czasu:-)

Laura wykapana wcina platki na mleczku
Zaraz klade ja spac

Oliwka oglada bajeczkę a ja mam chwilę relaksu :tak::tak::tak::tak:

M dziś z robił troche porzadków w domu az się zdziwiłam,wreszcie zrobił cos sam od siebie:tak::tak::tak::tak::tak:

No proszę, ale miałas miła niespodziankę :tak:

Agnes chlop czasem glowa rusza:-D
Co do nozyczek to Laura obsluguje je dwoma rekami bo ma zamale palce do tych nozyczek:-DNauczy sie ma jeszcze mnostwo czasu:-)

Laura wykapana wcina platki na mleczku
Zaraz klade ja spac

Moja dopiero niedawno nauczyła sie wycinać porządnie nożyczkami :tak:

e no to fajnie masz z tym twoim :tak::tak::tak::tak::tak:

u nas mrozik lekki, niebo czyste gwieździste wiec jutro też chyba mrozik będzie,

U mnie też mrozik, ale o gwieździstym niebie to mogę zapomnieć :eek:

Helenka juz w wyrku :tak: Anika skrzeczy, zabieram sie zaraz za karmienie, zejdzie sie pewnie ze 45 min :eek:

Do jutra kobiałki :tak:

reklama
Do góry