reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mag Myszencji chodziło chyba o to, że dziewczynka jest troszkę mała - też dwa razy czytałam i tak mi się wydaje.
Patinka życzę, aby babunia szybko była zdrowa.
A ja pospałam ponad godzinkę, potem jednym okiem jeszcze leżąc oglądałam Klan i tam jedli W-Z -tki, więc się zebrałam i biegiem do cukierni i oczywiście kupiłam i już zjedzone.
A nagrałam sobie na planete leksykon ciąży i właśnie oglądała, było m.in. o znieczuleniu zewnątrzoponowym i aż mi słabo jak widziałam te igły brrr. Ja to każde pobieranie kwi przeżywam, a co dopiero taka igła.

reklama
Kamikaa- szczerze współczuję! faktyczne kobieta chyba nudzi się w domu, ona z jakimiś konkretami przyłazi, czy tak sobie?? :eek:

ja też po frytkach, a zagryzałam ogórkami kwaszonymi, mniam! :tak:

aleee! słuchajcie, tak mnie plecy napieprzały ostatnio, a dziś coś mi trzasnęło gdzieś tam przy kręosłupie i JAKA ULGA!! nie wiem, co to było, ale nie żałuję :-D

zamówiliśmy łóżeczko i materac :-) prześcieradełka i przewijak do tego :-) ciekawe, kiedy przyjdzie? :-)

ionka wczoraj przylazla z flaczkami dla M a dzisiaj bo byla na zakupach i deszcz padal :/ ale zeby do nas z miasta dojechac to prawie taki sam odcinek drogi co z miasta do niej do domu :( i gdzie tu sens :/
A u mnie na dzielnicy nie ma sklepow wiec byla w miescie :/

Szkoda gadac i nerwow ja juz nie mam sily i powiedzialam M ze albo on sie za to wezmie albo ja a wtedy bedzie glosno i nie milo :/

A ja właśnie zjadłam banany w polewie miodowo-pomarańczowej z bitą śmietaną i zaraz idę się położyć, pooglądam telewizję no i spać. Frytki pycha też bym zjadła ,ale za dużo roboty może jutro się skuszę.:-)Dobranoc kochane słodkich snów i do jutra. Buziaki w brzuszki

Trochę malutka, bo tak o 1,5 tygodnia za mała;-) Ale ja też mala byłam, więc może się w mamusię wdała:-)

na pewno w mamusię, nie martw sie na zapas
- ja naprwdę w tej ciąży głupieję, żeby posta nie zrozumieć:sorry::eek:

ja też po frytkach, a zagryzałam ogórkami kwaszonymi, mniam! :tak:

no nie ty też frytunie wszamałaś, skąd ja teraz frytki wezmę?????:eek:

mag007 to ja ci posylam cala porcje :))) z ketczupem czy z majo :))

z tym i z tym - mniam:-D

dobranoc dziewczyny, do jutra

No właśnie czarnuszka miała dziś egzamin, nawet nie wpadła na chwile :eek::no:

Ale cieszę się ,że nie tylko ja tak niezdrowo sie odżywiam...dzisiaj poszły w ruch chipsy,czekolada,batony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dwa plastry smażonego boczku:sorry::sorry::eek::shocked2:
Frytusie też by się zjadło, z sosem do hamburgerów:tak::-D

reklama
Do góry