reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

przed chwilą wciepałam 2 talerze makaronu z brokułami i czosnkiem na ciepło. Pyyycha!Az mi teraz na żołądku cięzko:zawstydzona/y:Może to dzisiaj taki dzien na obżarstwo. No chyba ze seria dziwnych zbiegów okoliczności- kilkadziesiąt babek w ciązy oddalonych od siebie o setki jak nie tysiące kilometrów objada sie do bólu bo czwartek:-D

reklama
koza71 opiekunka za 500zł? :szok:To ja też taką poproszę, bo przy pensji belfra, to ja na ten cel zbyt duzo przeznaczyc nie mogę, a żłobki nbie przerażają, teściowa czynna zawodowo, a mama 340km ode mnie, więc muszę coś wymyśleć:nerd:
Sama byłam w szoku. Do tego starsza babka która stosowała "starą szkołe" wychowania przez co mała tak dobrze wychowana ze pozazdroscić. I nie to że zestresowana- po prostu konsekwentne wychowanie w starym stylu :-) Gdybym się z Sosnowca nie wyprowadziła to chetnie bym ta babeczke wzieła. Teraz zajmuje sie z polecenia innym dzieckiem to płacą 600zł +bilet. Ech co ja bym dała zeby tyle płacić.
Ale myslę że nie mam co narzekać bo tez mam juz zarezerwowana super opiekunkę za 1000-1100 więc nie ma tragedii :tak:

neska11 boczek to miesko czyli białko zwierzece niezbedne do wzrostu tkanek i mieśni :-D

Tak mówicie, że wsszystkie dzisiaj wcinają a ja jakoś dzisiaj nie bardzo. Sniadanie, ciepła kolacja i owoce na deser- wszystko w rozsadnych ilosciach. No ale dzien przecie sie nie skończył hehe

Hejo!!

Sorki ze tak pozno.....
ale jak wyjechalam rano o 10 jeszcze na jazdy potem egzamin na 14 , skonczylam przed 17 potem lekarz....wszystko jednego dnia!!!!!!!!!
Ale egzamin zdany !!!!!!!!!!!!!!!! straszie sie ciesze ..... u lekarza tez dobrze wszystko.....potem jeszcze zakupy.....padam na twarz!!!!!!!!!!!!
Jutro wszystko nadrobie i napisze wiecej....ale teraz ide spac bo koszmarnie sie czuje.... u lekarza mialam wysoki ciesnieni i nie chciala mmie puscic do domu....
Dobranoc Kochane!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

reklama
Do góry