reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny, nie nadrobie, nocka do d...y. Mała ciagle , że sie boi , chociaz nie mam pojecia czego. Koniec konców wzięłam ją do nas do łóżka, bo już nie widziałam jak chodzę. Wstała przed 8, marudna , teraz już bryka.
Pomyłam okna w dużym pokoju, siadłam do kompa odetchnąć, a ta gangrena lata i śpiewa myju myju, po jakims czasie patrze, a ta mokrymi husteczkami okno balkonowe pucuje:-D. No i masz matka jak sie nie interesujesz:-D

reklama
Byliśmy na hipoterapii i wdepnełam w końskie łajno:-DTo juz drugi raz. Jakoś zawsze mnie sie to przydarzy.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Potem gosci mielismy i jestem wyczerpana padam na twarz. Podczytałam Was ale wybaczcie nie odpisze bo A. marudzi ....
SZCZĘŚCIARO:-D:-D:-D
a ja sie pochwale ze miejsca na sylwester mamy juz wykupione:tak::tak::tak::tak::tak::-D
mama mi zrobila przelew.o ile wytrzymam ze swoim straym do konca roku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
moje male bydle wlasnie sie budzi
ja jeszcze w szlafroku:eek:
a o 11 musze isc po Pauline
Anabubka :taka miłość się nie zdarza::-D:-D wytrzymasz choćby dla samej przyjeności balowania ,masz juz kiecke,musisz wyglądać bosko:tak::szok:
Ja to jestem chyba jedyna na forum ,która przesypia nocki bezproblemowo:-),tak,tak sa zalety duzych dzieci;-):-D
Klaudia moja twardo trenujesiatkówke ,19 grudnia będa mieli ZAWODY normalnie strasznie jestem ciekawa jak gra:tak:
Ksawek wczoraj przyniósł pracę domową do domu,otóz był to:kawałek materiału ,guzik i nitka ,miał własnoręcznie przyszyć guzik ,ubaw poo pachy ,położył sobie materiał i guzik na nodze i wbił w to igłe:szok::-D od razu sie naucył trzymać w rączce ,powiem świetne ćwiczenie ,na koordynację:tak:,ale wiecie co sobie uświadomiłam ,ze moje prawie 6 letnie dziecko nie umie wiązać supełków ,kokardek ,nic ,buty wiecznie na rzepy,bo wygodnie ,musze go nauczyć koniecznie ,bo wstyd normalnie:zawstydzona/y::-D
Ksawe odilku dni piszer ksiazke ":klatwa mamy ":-Dsam wymyślił tytuł i pisze,byków robi moc:śe-to sie :-Ddobże:-D i tego typu ,piszę jak słyszy ,ksiazeczka jest tworzona stopniowo ,troche bezsensu -ale jest:-D

Oliwka oglada bajeczkę a ja mam chwilę relaksu :tak::tak::tak::tak:

M dziś z robił troche porzadków w domu az się zdziwiłam,wreszcie zrobił cos sam od siebie:tak::tak::tak::tak::tak:
nokochana M robi postępy:rofl2:
MALINKA fajnie to napisalas Wyszlo ZE ZNAJOMA W POJEMNIKACH NA SIUSKI MROZILA MOCZ :-D:-D:-D:-D
GRATULUJE ze tak sie fajnie uwinelas z tymi oknami
I ze wizyta lekarza udana i zdrowka dla dzieciaczkow :tak:

MARTA nie wiem o co chodzi Ty sie opiekujesz innym dzieckiem?Moge sie tylko domyslec o co chodzi A to chcesz zrezygnowac?Masz cos juz innego na oku?Czy jak co to zostaniesz bez pracy?

MADZIULA gratki dla Ksewka :tak:

Nie udalo mi sie wczesniejz ajzec Bylam u kolezanki Jak wrocilam to Oliwce dalam drugie danie bo zupke jadla wczesniej Ja tez zjadlam obiad I zaczelam dzwonic Udalo mi sie tylko jednego faceta NIBY UMOWIC bo amm do niego dzwonic dzien wczesniej potwierdzic spotkanie i wtedy poda mi adres Jakos wydaje mi sie ze to bedzie Lipa
Ciezko w tym grudniuz tymi spotkaniami :-(
Pozniej zabawa z Oli Karmienie I staralismy sie ja uspac juz od 20 a zasnela kolo 22 :cool:
:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno jak pojemniki na mocz to mocz mroziła:-D:-Dmiało być pokarm:-D:-D:-Dale dorotka ty jedyna tak uważnie czytasz:tak::tak:
wpadłąm się przywitać ale od razu się przyznaję, ze nie czytałam nic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tak w skrócie: 1) mama nie miała operacji bo jej wykryli jakies bakterie w moczu i rano operację odwołali, musi się ich pozbyć do poniedziałku i znów pójdzie na termin
2) nic mi się nie chce, mam totalnego lenia, chałupa zarasta brudem, w pracy się obijam (jak nikt nie widzi:-D), ale dzisiaj mam sporo do nadrobienia:szok:
3) Misia coś mi znowu kaszle, już rano miałam jej nie puszczać do przedszkola ale dzisiaj jest w przedszkolu Mikołaj i tak ładnie mnie prosila że dałam sie przekonać, już w samochodzie kaszel dziwnie minął i tylko katar ją męczy:szok::szok::szok: ale dzisiaj idziemy po południu do pulmunologa to ją obejrzy
4) ta kradzież domunentów m wychodzi mi już bokiem:szok:znów koszty, wczoraj przyszła f-ra za wydanie próbnika dowodu rejestracyjnego, 366zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czy ja wyjdę kiedyś na prostą????
5) to by było na tyle, znikać popracować bo burak krzywo patrzy i jeszcze na mnie doniesie:szok::szok::szok:że tak siedzę i klikam:cool2:

pozdrawiam

aha i jeszcze jedno, dzisiaj na odchodne w przedszkolu dziecko mi powiedziało "miłego dnia w pracy" aż mi się ciepło zrobiło na sercu i się normalnie wzruszyłam:tak::tak::tak::tak:
wyjdziesz kochana na prostą i to szybciej niż ci się wydaje:tak::tak::tak::tak::tak:uwierz wróżce malinie:tak:
a pożegnanie no słodzizna:tak::tak:
a mama mam nadzieję że już wkrótce będzie miała tą operację za sobą:tak::tak:trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
witaj kochana:-)
milo Cie corcia pozegnala:tak:
a z watu juz sie rozliczalas?

laski jak ktoras interesuje
BABY BORN WÓZEK DLA LALEK + LALKA (832634517) - Aukcje internetowe Allegro
a jaka wysokość tego wózka????
ja mierzyłam ile musi mieć wysokość rączki w wózku dla julki i tak 70-75 cm to git a ten Duży Wózek dla Lalek-Jokomisiada_baby (824635457) - Aukcje internetowe Allegro ma ponad 80 cm więc chyba się na ten zdecydujemy:tak:
a ja sie pochwale ze miejsca na sylwester mamy juz wykupione:tak::tak::tak::tak::tak::-D
mama mi zrobila przelew.o ile wytrzymam ze swoim straym do konca roku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
moje male bydle wlasnie sie budzi
ja jeszcze w szlafroku:eek:
a o 11 musze isc po Pauline
kochana twój tekst BYDLE no jest najlepszy zawsze z tego wyje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a wytrzymasz z tym starym do końca roku a czy nowy z nim zaczniesz......................;-)
marta o co kamman z tą pracą bo ja nic nie wiem czemu chcesz ją rzucić??????????? coś nie tak z pracodawcami?????????
witam piątkowo:happy:
nocka git antek spał od 20.40 do 7 .15 z jedną pobudką o 2 na 2 łyki wody:tak::tak::tak::tak::tak: normaline po roku doczekałam takich nocek o jakich marzylam:tak::tak::tak: MH i ty sie ich wkońcu doczekasz:rofl2:
pietruszka wygnany do reala na zakupy . dzieciaki budują z klocków banderas im to burzy no i jest równowaga:-D:-D:-D:-D
idę kawulca dopić ale zaraz nadrobię resztę:tak::tak::tak:

SZCZĘŚCIARO:-D:-D:-D

Anabubka :taka miłość się nie zdarza::-D:-D wytrzymasz choćby dla samej przyjeności balowania ,masz juz kiecke,musisz wyglądać bosko:tak::szok:
Ja to jestem chyba jedyna na forum ,która przesypia nocki bezproblemowo:-),tak,tak sa zalety duzych dzieci;-):-D
Klaudia moja twardo trenujesiatkówke ,19 grudnia będa mieli ZAWODY normalnie strasznie jestem ciekawa jak gra:tak:
Ksawek wczoraj przyniósł pracę domową do domu,otóz był to:kawałek materiału ,guzik i nitka ,miał własnoręcznie przyszyć guzik ,ubaw poo pachy ,położył sobie materiał i guzik na nodze i wbił w to igłe:szok::-D od razu sie naucył trzymać w rączce ,powiem świetne ćwiczenie ,na koordynację:tak:,ale wiecie co sobie uświadomiłam ,ze moje prawie 6 letnie dziecko nie umie wiązać supełków ,kokardek ,nic ,buty wiecznie na rzepy,bo wygodnie ,musze go nauczyć koniecznie ,bo wstyd normalnie:zawstydzona/y::-D
Ksawe odilku dni piszer ksiazke ":klatwa mamy ":-Dsam wymyślił tytuł i pisze,byków robi moc:śe-to sie :-Ddobże:-D i tego typu ,piszę jak słyszy ,ksiazeczka jest tworzona stopniowo ,troche bezsensu -ale jest:-D
madziula guziki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
julka też nie umie wiązać butów bo zawsze rzepki bo wygodniej albo wciągane:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
madziula książkę Ksawek pisze:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:julina tylko pojedyńcze literki pisze i to tak średnio czytelnie:eek::eek:no szacun kochana szacun :tak::tak::tak::tak:
ja tez juz się w nocy wysypiam:-p:-p:-p:-p

Madziula, książka :szok: wow

Malina, ty mnie nie pocieszaj, ja już niewierze ze się kiedyś wyśpię :eek:

A ja znowu nie mogę się od was oderwać...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry