reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam lasencje:happy:
antek dołączył do chorych dzieci:-(
zamówiłam im dziś wizytę domową bo ja z 3 chorych dzieci z gorączką szła nie będe:no:pani w rejestracji oczywiście mówiła nie bo.....ale pani doktor była i powiedziała że będzie koło 15 -15.30:tak: antek ma 37.9 i kaszle dałam mu lipomal czopka na gorączke mu nie daję bo jeszcze nie jest to taka gorączka:tak:
nocka ok tzn banderas spał od 21 do 7.20 z jedną pobudką o 23.20 na łyka wody za to adam z julką chodzili jak ćmy do kuchni po picie a mieli sok i kubki u siebie w pokoju:wściekła/y:pietruszka w pracy a też go coś rozkłada wczoraj miał 37.6 i coś go mięśnie bolały:-:)-( może wczorajszy sex go uzdroił:-p
tylko ja się trzymam jeszcze w tym iedlisku bakteri:tak:ale ja coziennie 2-3 ząbki czosnku zjadm:tak:
ide zaraz robić syrop z cebuli :tak:

doczytalam ze juz z nimi lepiej.zdrowka!ale was dopadlo

Witam sie z rana
Malina prawdziwa jaskinia bakcyli u ciebie ,zdrowiejcie w końcu:tak:
Mamita dobrze że z mamą lepiej ,a brat nie ma cukrzycy to co mu jest??
Agnes ty wstajesz kobieto po 6 rano ,zeby obiad ugotować:szok: a m w domu siedzi!!!jesteś za dobra ,jakby musiał to by sie nauczył,a tak jest jak turbodymomen-nie musi:tak::-D:-D
Agunia ,pakuj sie pakuj,cieszę sie że spełni sie twoje marzenie o własnym kącie na świecie:tak:
Dorota rozkrecasz sie z tym dzwonieniem :tak:
Straszna tragedia dotknęła twoich znajomych As(*)
A ja zapomniałam sobie fasolki wczoraj namoczyć i zaraz mnie trafi ,bo nie wiem co na obiad ,jakiejś zupiny uwarze:eek:

turbodymomen nie musi:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moja jak bylam szpiatli to nauczyl sie gotowac pare zup przez telefon ale pewnie zapomnail:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla Ksawerego madziulki niech mu się spełnią wszystkie sny i marzenia i te prośby z listów do mikołaja:happy:
malinka z familią
Disney-Mickey-Mouse-5854.jpg

dolaczam sie do zyczen:-)

musze sie pochwalic ze przez 9 dni ćwiczen, ograniczania się w jedzeniu i braku słodyczy schudłam 3kg
3 cm w talii
4 cm w biodrach
2 cm w udzie:rofl2::rofl2::rofl2:

gartulacje ale nie przeginaj bo zostaniesz kolejnym sczypiorkeim:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Natalineczka tekst numer jeden:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DBOŻE ZABRAŁEŚ SIŁY ZABIERZ I OCHOTĘ:-D:-D:-D:-D no chyba to sobie w kuchni na lodówce zawiesze:-D:-D:-D:-D:-D
MH pozwoliłam im wybrać co chcą z myślą że pewnikiem połowa będzie albo nie praktyczna albo nie na moją kieszeń....a tymczasem moje dzieci siedziały ponad godzinę i adam tylko klocki i to nie lego:szok: a to mnie cieszy bo on uwielbia budować a myślę że za tą cenę to korzystnie bo tego jest jednak 1000 elementów a Julinka wózek tylko się nie mogła zdecydować i wybór zostawiła mikołajowi:-D:-D:-Da najlepsza była ze stwierdzeniem to może nie listy do mikołaja tylko mu mama puść meila z tymi stronkami co chcemy to zamówi mikołaj:-D:-D:-D:-Dnormalnie ten mikołaj pewnikiem już też nowoczesny co?????????:rofl2:

nowoczesny:tak::tak::tak::tak:
maja pomysly Twojedzieci

Polecam, sa rózne dla dzieci młodszych też,bo już dla starszych nie znalazłam, ale tu chodzi o wprowadzenie dzieci w szkolny świat :tak:
ZAPOmniałam sie pochwalic ,ze pani logopeda bardzo chwali Ksawka ,który nauczył siewszystkich sz,cz ,dz szcz i różnych szeleszczących zbitek,mamy go tylko w domu pilnować ,poprawiac i utrwalać ,choc w domu mam wrażenie tak bardzo sie nie stara ,ale sama słyszę poprawę

to super ze jest poprawa

a ja jakoś nie mogę nauczyć oliwki obsługi nozyczek :no::no::no::no: nie wychodzi jej to nie moze zakumać ze trzeba ruszac paluszkami aby otworzyć nożyczki i chce ciąć zamkniętymi :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: sierota mała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:

kochana a Ty nie za duzo od niej wymagasz????????????:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
juz nozyczki?,mysle ze na to jeszcze ma czas
naucz ja wydzieranki robic
wtedy cwiczy koordynacje lepiej

Byliśmy na hipoterapii i wdepnełam w końskie łajno:-DTo juz drugi raz. Jakoś zawsze mnie sie to przydarzy.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Potem gosci mielismy i jestem wyczerpana padam na twarz. Podczytałam Was ale wybaczcie nie odpisze bo A. marudzi ....

kochana jak sie wdepnei w lajnodo podobno szczescie bedzie:-D:-D:-D:-D:rofl2:

wpadłąm się przywitać ale od razu się przyznaję, ze nie czytałam nic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tak w skrócie: 1) mama nie miała operacji bo jej wykryli jakies bakterie w moczu i rano operację odwołali, musi się ich pozbyć do poniedziałku i znów pójdzie na termin
2) nic mi się nie chce, mam totalnego lenia, chałupa zarasta brudem, w pracy się obijam (jak nikt nie widzi:-D), ale dzisiaj mam sporo do nadrobienia:szok:
3) Misia coś mi znowu kaszle, już rano miałam jej nie puszczać do przedszkola ale dzisiaj jest w przedszkolu Mikołaj i tak ładnie mnie prosila że dałam sie przekonać, już w samochodzie kaszel dziwnie minął i tylko katar ją męczy:szok::szok::szok: ale dzisiaj idziemy po południu do pulmunologa to ją obejrzy
4) ta kradzież domunentów m wychodzi mi już bokiem:szok:znów koszty, wczoraj przyszła f-ra za wydanie próbnika dowodu rejestracyjnego, 366zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czy ja wyjdę kiedyś na prostą????
5) to by było na tyle, znikać popracować bo burak krzywo patrzy i jeszcze na mnie doniesie:szok::szok::szok:że tak siedzę i klikam:cool2:

pozdrawiam

aha i jeszcze jedno, dzisiaj na odchodne w przedszkolu dziecko mi powiedziało "miłego dnia w pracy" aż mi się ciepło zrobiło na sercu i się normalnie wzruszyłam:tak::tak::tak::tak:

reklama
wpadłąm się przywitać ale od razu się przyznaję, ze nie czytałam nic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tak w skrócie: 1) mama nie miała operacji bo jej wykryli jakies bakterie w moczu i rano operację odwołali, musi się ich pozbyć do poniedziałku i znów pójdzie na termin
2) nic mi się nie chce, mam totalnego lenia, chałupa zarasta brudem, w pracy się obijam (jak nikt nie widzi:-D), ale dzisiaj mam sporo do nadrobienia:szok:
3) Misia coś mi znowu kaszle, już rano miałam jej nie puszczać do przedszkola ale dzisiaj jest w przedszkolu Mikołaj i tak ładnie mnie prosila że dałam sie przekonać, już w samochodzie kaszel dziwnie minął i tylko katar ją męczy:szok::szok::szok: ale dzisiaj idziemy po południu do pulmunologa to ją obejrzy
4) ta kradzież domunentów m wychodzi mi już bokiem:szok:znów koszty, wczoraj przyszła f-ra za wydanie próbnika dowodu rejestracyjnego, 366zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czy ja wyjdę kiedyś na prostą????
5) to by było na tyle, znikać popracować bo burak krzywo patrzy i jeszcze na mnie doniesie:szok::szok::szok:że tak siedzę i klikam:cool2:

pozdrawiam

aha i jeszcze jedno, dzisiaj na odchodne w przedszkolu dziecko mi powiedziało "miłego dnia w pracy" aż mi się ciepło zrobiło na sercu i się normalnie wzruszyłam:tak::tak::tak::tak:

witaj kochana:-)
milo Cie corcia pozegnala:tak:
a z watu juz sie rozliczalas?

laski jak ktoras interesuje
BABY BORN WÓZEK DLA LALEK + LALKA (832634517) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry