anaconda27
styczniówka2006
Lepiej kupić teraz taki mniejszy bo jak będzie za duży to dziecko nie będzie chciało się nim bawić

- takie jest moje zdanie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam lasencje
antek dołączył do chorych dzieci:-(
zamówiłam im dziś wizytę domową bo ja z 3 chorych dzieci z gorączką szła nie będepani w rejestracji oczywiście mówiła nie bo.....ale pani doktor była i powiedziała że będzie koło 15 -15.30
antek ma 37.9 i kaszle dałam mu lipomal czopka na gorączke mu nie daję bo jeszcze nie jest to taka gorączka
nocka ok tzn banderas spał od 21 do 7.20 z jedną pobudką o 23.20 na łyka wody za to adam z julką chodzili jak ćmy do kuchni po picie a mieli sok i kubki u siebie w pokojupietruszka w pracy a też go coś rozkłada wczoraj miał 37.6 i coś go mięśnie bolały:-
-( może wczorajszy sex go uzdroił
tylko ja się trzymam jeszcze w tym iedlisku bakteriale ja coziennie 2-3 ząbki czosnku zjadm
ide zaraz robić syrop z cebuli![]()
Witam sie z rana
Malina prawdziwa jaskinia bakcyli u ciebie ,zdrowiejcie w końcu
Mamita dobrze że z mamą lepiej ,a brat nie ma cukrzycy to co mu jest??
Agnes ty wstajesz kobieto po 6 rano ,zeby obiad ugotowaća m w domu siedzi!!!jesteś za dobra ,jakby musiał to by sie nauczył,a tak jest jak turbodymomen-nie musi
Agunia ,pakuj sie pakuj,cieszę sie że spełni sie twoje marzenie o własnym kącie na świecie
Dorota rozkrecasz sie z tym dzwonieniem
Straszna tragedia dotknęła twoich znajomych As(*)
A ja zapomniałam sobie fasolki wczoraj namoczyć i zaraz mnie trafi ,bo nie wiem co na obiad ,jakiejś zupiny uwarze![]()
wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla Ksawerego madziulki niech mu się spełnią wszystkie sny i marzenia i te prośby z listów do mikołaja
malinka z familią
![]()
musze sie pochwalic ze przez 9 dni ćwiczen, ograniczania się w jedzeniu i braku słodyczy schudłam 3kg
3 cm w talii
4 cm w biodrach
2 cm w udzie
Natalineczka tekst numer jedenBOŻE ZABRAŁEŚ SIŁY ZABIERZ I OCHOTĘ
no chyba to sobie w kuchni na lodówce zawiesze
MH pozwoliłam im wybrać co chcą z myślą że pewnikiem połowa będzie albo nie praktyczna albo nie na moją kieszeń....a tymczasem moje dzieci siedziały ponad godzinę i adam tylko klocki i to nie legoa to mnie cieszy bo on uwielbia budować a myślę że za tą cenę to korzystnie bo tego jest jednak 1000 elementów a Julinka wózek tylko się nie mogła zdecydować i wybór zostawiła mikołajowi
a najlepsza była ze stwierdzeniem to może nie listy do mikołaja tylko mu mama puść meila z tymi stronkami co chcemy to zamówi mikołaj
normalnie ten mikołaj pewnikiem już też nowoczesny co?????????
![]()
Polecam, sa rózne dla dzieci młodszych też,bo już dla starszych nie znalazłam, ale tu chodzi o wprowadzenie dzieci w szkolny świat
ZAPOmniałam sie pochwalic ,ze pani logopeda bardzo chwali Ksawka ,który nauczył siewszystkich sz,cz ,dz szcz i różnych szeleszczących zbitek,mamy go tylko w domu pilnować ,poprawiac i utrwalać ,choc w domu mam wrażenie tak bardzo sie nie stara ,ale sama słyszę poprawę
a ja jakoś nie mogę nauczyć oliwki obsługi nozyczeknie wychodzi jej to nie moze zakumać ze trzeba ruszac paluszkami aby otworzyć nożyczki i chce ciąć zamkniętymi
sierota mała
:
Byliśmy na hipoterapii i wdepnełam w końskie łajnoTo juz drugi raz. Jakoś zawsze mnie sie to przydarzy.
Potem gosci mielismy i jestem wyczerpana padam na twarz. Podczytałam Was ale wybaczcie nie odpisze bo A. marudzi ....
Dorota, poszukajcie czegos w tym stylu
PARASOLKA - wozek dla lalek (829778792) - Aukcje internetowe Allegro
Jest lekik, niewielki, taniHelenka bawi się nim do tej pory
![]()
![]()
![]()
Oliwka też siadała sobie do tego wózka,rozwaliła go gdzies pół roku temu przez takie siadanie bo wózek już cięzaru nie utrzymałMaja też taki miała bo dostała jako prezent i dla roczniaka uważam że jest wystarczający, zresztą Maja to jeszcze kazała się w nim wozić![]()
wpadłąm się przywitać ale od razu się przyznaję, ze nie czytałam nic
tak w skrócie: 1) mama nie miała operacji bo jej wykryli jakies bakterie w moczu i rano operację odwołali, musi się ich pozbyć do poniedziałku i znów pójdzie na termin
2) nic mi się nie chce, mam totalnego lenia, chałupa zarasta brudem, w pracy się obijam (jak nikt nie widzi), ale dzisiaj mam sporo do nadrobienia
3) Misia coś mi znowu kaszle, już rano miałam jej nie puszczać do przedszkola ale dzisiaj jest w przedszkolu Mikołaj i tak ładnie mnie prosila że dałam sie przekonać, już w samochodzie kaszel dziwnie minął i tylko katar ją męczyale dzisiaj idziemy po południu do pulmunologa to ją obejrzy
4) ta kradzież domunentów m wychodzi mi już bokiemznów koszty, wczoraj przyszła f-ra za wydanie próbnika dowodu rejestracyjnego, 366zł
czy ja wyjdę kiedyś na prostą????
5) to by było na tyle, znikać popracować bo burak krzywo patrzy i jeszcze na mnie doniesieże tak siedzę i klikam
pozdrawiam
aha i jeszcze jedno, dzisiaj na odchodne w przedszkolu dziecko mi powiedziało "miłego dnia w pracy" aż mi się ciepło zrobiło na sercu i się normalnie wzruszyłam![]()