reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Ja to jestem zajebista
miałam robić gołąbki ale stwierdziłam że mi sie nie chce więc po oglądnięciu Brzyduli ogarnęłam troszkę chatę i przez to że już nie mam co czytać nie miałam co ze sobą zrobić a do tego mąż wrócił dopiero ok 9 . Więc z nudów stwierdziłam o godz.20 że jednak zrobię te gołąbki
dopiero skończyłam właśnie teraz się robią w piekarniku ale kurcze muszę na dwie tury bo zrobiłam duuużo (przerzedziło mi się w zamrażalniku i mam miejsce) i w jednej mi się nei zmieściło hehe czyli spać dopiero ok 2 jak już się gołąbki zrobią
zamiast wcześniej się za to zabrać ehhh
w tygodniu jeszcze zrobię krokiety z kapustą i grzybami i już dwie potrawy na święta będą i mniej roboty hehe
misia saga po prostu świetna aż musze stwierdzić że mam niedosyt ja o ich losach mogłabym czytać dalej :-) i podejrzewam że nie raz będę powracać do tej lektury
filmy też widziałam i musze powiedzieć że scenarzyści puki co nie skrzywdzili bardzo książki
i już nie mogę się doczekać kolejnych ekranizacji
ale taki Edward to tylko w książce może istnieć :-
sorry:
ewelcia wiem że nie jest proste znaleźć czas ale postaw się temu swojemu i wywal sprzed kompa a i sprzątanie może poczekać ta saga tego warta:-):-)

misia saga po prostu świetna aż musze stwierdzić że mam niedosyt ja o ich losach mogłabym czytać dalej :-) i podejrzewam że nie raz będę powracać do tej lektury

ewelcia wiem że nie jest proste znaleźć czas ale postaw się temu swojemu i wywal sprzed kompa a i sprzątanie może poczekać ta saga tego warta:-):-)
wiesienka123
mama Asi
Witam serdecznie i melduje sie jako pierwsza
Wczoraj poznałam Margaritte- mamę dwóch księżniczek i muszę napisać ze super kobitka, a jej rodzinka to naprawdę chodzące żywioły szczególnie Nikola
. Pojechaliśmy po zabawki a zostaliśmy na dłużej czego wcale nie żałujemy;-). Nikola na sam koniec wizyty ubierała a raczej probowała ubierać moja Asie w skarpetki- śmieszny widok jak maluch ubiera jeszcze mniejszego od siebie
.Pozdr. i całusy

Wczoraj poznałam Margaritte- mamę dwóch księżniczek i muszę napisać ze super kobitka, a jej rodzinka to naprawdę chodzące żywioły szczególnie Nikola

2ga
:-)Dziewczyny juz chyba swiateczne porzadki rozpoczely
Ja chocbym chciala,za duzo nie zrobie:-(jedynie gdy A.w domu.Teraz dziecie spi,wiec sie tylko witam i leceeeeee.
Kamcia-super pazurki,ja tez lubie takie i chcialabym juz sobie zrobic,ale szans i czasu brak na razie. Niech sie dobrze nosza!
milego dnia wszystkim!

Kamcia-super pazurki,ja tez lubie takie i chcialabym juz sobie zrobic,ale szans i czasu brak na razie. Niech sie dobrze nosza!
milego dnia wszystkim!
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Trzecia:-)
Musiałam najpierw ogarnąć siebie, nastawić pranie a teraz mogę Was poczytać, ale nie mam za bardzo co

Musiałam najpierw ogarnąć siebie, nastawić pranie a teraz mogę Was poczytać, ale nie mam za bardzo co

wiesienka123
mama Asi
hej! gdzie są wszyscy
, pierwsze dziś zameldowały sie mamy które rodziły w październiku:-)

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
hej! gdzie są wszyscy, pierwsze dziś zameldowały sie mamy które rodziły w październiku:-)
Bo musimy korzystać wtedy kiedy maluszki śpią

Miłego dnia wszystkim
julia28
Mama lutowa 2007
Witam sie i ja !!!!!!pogoda za oknem niczego sobie jak zwykle zreszta pada!!!!hheheheh
zmykam dziewczynki gotowac obiad bo dzis mam napiety dzien!!!!!

reklama
wiesienka123
mama Asi
Zasiedziałam sie przy kompie, zmykam wpadnę później Was poczytać