reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry mamusie :-) ja właśnie wcinam na śniadanko gołąbki :tak: dobre wyszły aż mi teraz szkoda je zamrażać:sorry: no ale nie chcę później mieć za dużo roboty wolę sobie to rozlożyć niż wsazystko na raz robić;-) co do choinki to ja jeszcze poczekam tak jakoś jeszcze nie czuję tych świąt a znając Wiktorka choinka będzie lądować nie raz na podlodze więc mi się nie spieszy żeby ją postawić:sorry:;-)

reklama
kolejna(chyba siódma;-))!!!
Witam Dziewczynki
no niestety-cały weekend od dziś zaczynając pewnie nie za często zajrzę,bo J dziś kończy o 14.30,i jutro sobie zrobił wolne,tak więc same rozumiecie:sorry:
Ewelcia-niech Ci się do tych listów tak nie spieszy...Jeszcze nie raz zatęsknisz za chwilami,kiedy Szymek był małymnieporadnym dzidziusiem:tak::happy:
Tichonek-pamiętam pierwszy list do Mikołaja mojego Dawidka-starał się narysować co chce dostać w prezencie...Co oczywiście wyglądało równie komicznie jakgdyby napisał.Tylko my go przytrzymaliśmy nieco dłużej w niepewności,bo chyba dopiero3-iej nocy list zniknął...A tak nawiasem mówiąc dziś chyba z Dziećmi usiądę i napiszemy w końcu te listy,choć już od jakiegoś czasu trąbią co chcą-Dadzia lalkę na wodzie(?),a Dawidek autka zmieniające kolory(jeszcze większe?):-D
MartaF-jak tam nocka dzisiejsza?
ochooo-to sobie popisałam...Danielek daje czadu
aaaa-już zaczynam chatkę dekorować:tak:Jak będzie gotowa to pstryknę,żeby się pochwalić jakąś focię-chociaż Wy chwalicie moje wysiłki:tak::-)
Anineczko-a cóż Cię tak absorbuje ostatnimi czasy,że tak Cię tutaj mało?
ok-to narazie

To ja witam siódma.Już nie siódma a ósma.Dzięki Lubiczanka! :))
Testy na prawko kochana Lubiczanko.Już mam ich po dziurki w nosie :))
Antek odprowadzony do przedszkola,z lekkim opóźnieniem.
Ubrałam dzieciaki jak na sybir a tu ciepło :confused2:
Zmykam do porządków.

witam sie i ja:-)

cud!!w końcu sie wyspałam:-)moje dziecię w końcu sie najdło butlą i od 23.00 śpi do tej pory tylko na jedzonko wstaje:-)

madbebe chodziło mi o to ze mały mój robi co chwila kupki i ma juz strasnie odparzoną pupcie,te kupki były wodniste bo teraz na butli są rzadkie ale takie normalne i nie tak często:tak:teraz jest tak jak powinno być:-)
co kurira to spytaj tutaj bo za 32kg(mój wózek,duy) wziął 45euro:tak:0863328771 ale to nie do Suwałk tylko w rejony Wrocławia:tak:

kurcze nie wiem gdzie kupić tort:sorry:

miłego dnia:-)

witam sie i ja:-)

cud!!w końcu sie wyspałam:-)moje dziecię w końcu sie najdło butlą i od 23.00 śpi do tej pory tylko na jedzonko wstaje:-)

madbebe chodziło mi o to ze mały mój robi co chwila kupki i ma juz strasnie odparzoną pupcie,te kupki były wodniste bo teraz na butli są rzadkie ale takie normalne i nie tak często:tak:teraz jest tak jak powinno być:-)
co kurira to spytaj tutaj bo za 32kg(mój wózek,duy) wziął 45euro:tak:0863328771 ale to nie do Suwałk tylko w rejony Wrocławia:tak:

kurcze nie wiem gdzie kupić tort:sorry:

miłego dnia:-)
Sama zrób Mamusiu:-pDobrze,że wreszcie pospałaś-jak mówi przysłowie(tralala)wypoczęta mama,to mama w dobrym humorze

Hejo mamuski!
Ale ciemno jest, ja jeszcze w szlafroku, Emma szaleje na macie

Pauletta ale mi zrobiłas smaka tymi gołabkami i krokietemi, jak masz za duzo to mozesz mi troche dać ;-) a tak poważniem to jak znajdziesz chwilkę to napisz mi prosze przepis jak robisz te pysznośći
ja nigdy nie robiłam sama gołąbków, zawsze u rodziców jemy, a teraz wiadomo rodzice w PL my tu a zjadłabym takie pyszności

Idę Emusi zrobic kaszkę, bo gryzie wściekle zabawki i chyba głodna

reklama
Dzien dobryyyy Irlandio :)
Chyba cos ze mna nie tak, bo po przebudzeniu stwierdzilam ze musze umyc okna :eek: w sumie naglacej potrzeby nie ma, bo jeszcze troche przez nie widac:-p:-p
ale moze ze Stasiem skoczymy po jakies ozdoby na okienka i glupio by bylo je na brudne wieszac... Takze najpierw przyozdobimy okna zeby Mikolaj w niedziele wiedzial gdzie ma przyjsc, a kilka dni przed Swietami choinke :D

Pauletta - jakbys w razie miala zamiar przepisy wrzucic to do tego watku z przepisami plizzz, zeby potem nie trzeba bylo przerzucac calego watku zeby poszukac.

MartaF - ja Staskowi sama robilam torta z Traktorkiem Tomem, ale jak nie masz czasu to w Mark& Spencer sa, i w Tesco tez widzialam jakies torciki...

Ja dzis bede piekla szarlotke z budyniem.. pyszneee ciasto - jutro Olcia konczy 6 mc...

Do góry