reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja to jestem zajebista :eek: miałam robić gołąbki ale stwierdziłam że mi sie nie chce więc po oglądnięciu Brzyduli ogarnęłam troszkę chatę i przez to że już nie mam co czytać nie miałam co ze sobą zrobić a do tego mąż wrócił dopiero ok 9 . Więc z nudów stwierdziłam o godz.20 że jednak zrobię te gołąbki:tak: dopiero skończyłam właśnie teraz się robią w piekarniku ale kurcze muszę na dwie tury bo zrobiłam duuużo (przerzedziło mi się w zamrażalniku i mam miejsce) i w jednej mi się nei zmieściło hehe czyli spać dopiero ok 2 jak już się gołąbki zrobią:sorry: zamiast wcześniej się za to zabrać ehhh :confused2: w tygodniu jeszcze zrobię krokiety z kapustą i grzybami i już dwie potrawy na święta będą i mniej roboty hehe :tak:

misia saga po prostu świetna aż musze stwierdzić że mam niedosyt ja o ich losach mogłabym czytać dalej :-) i podejrzewam że nie raz będę powracać do tej lektury:tak: filmy też widziałam i musze powiedzieć że scenarzyści puki co nie skrzywdzili bardzo książki :happy: i już nie mogę się doczekać kolejnych ekranizacji :tak:ale taki Edward to tylko w książce może istnieć :-:)sorry:

ewelcia wiem że nie jest proste znaleźć czas ale postaw się temu swojemu i wywal sprzed kompa a i sprzątanie może poczekać ta saga tego warta:-):-)

Witam serdecznie i melduje sie jako pierwsza:szok:
Wczoraj poznałam Margaritte- mamę dwóch księżniczek i muszę napisać ze super kobitka, a jej rodzinka to naprawdę chodzące żywioły szczególnie Nikola:-D. Pojechaliśmy po zabawki a zostaliśmy na dłużej czego wcale nie żałujemy;-). Nikola na sam koniec wizyty ubierała a raczej probowała ubierać moja Asie w skarpetki- śmieszny widok jak maluch ubiera jeszcze mniejszego od siebie:-D.Pozdr. i całusy

2ga:szok::-)Dziewczyny juz chyba swiateczne porzadki rozpoczely:tak:Ja chocbym chciala,za duzo nie zrobie:-(jedynie gdy A.w domu.Teraz dziecie spi,wiec sie tylko witam i leceeeeee.
Kamcia-super pazurki,ja tez lubie takie i chcialabym juz sobie zrobic,ale szans i czasu brak na razie. Niech sie dobrze nosza!
milego dnia wszystkim!

reklama
Do góry