iza813
mama Szymka i Samuela
kici69GRATULUJE:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak mnie boli pod łopatkąchyba ze spania dziś nici a wy gdzie nie ma się kto łączyć ze mną w bólu
![]()
HEJKA
Ja mialam takie wycieki podczas brania Feminelli Vagi C...
Ale tak ogolnie to moje uplawy bywaja czasami zoltawe...dlategi gin kazal mi brac feminelle..
Prawdopodobnie zapalenie grzybiczne po Augmentinie!
![]()
jestem po USG !
widzieliśmy siusiaka!!!
będzie CHŁOPAK!!!!!!!!!!!
barbarka ja trzymam za was mocno kciuki wszystko na pewno będzie dobrze:-):-). Musisz sporo leżeć mimo tego że to bardzo trudne przy córeczce.witajcie kochane!!
Kurde fimel dosc dlugo mnie nie było a zaleglosci nazbierało sie co niemiara:-)
tydzien temu bylam u lekarza no i coz zaczelo sie:-( ehh.. Po pierwsze krew w moczu. Na szczescie ta kwestia szybko sie wyjasniła gdyz po prau dniach powtorzyłam badanie i wszystko wróciło do normy. Posiew ok, wiec byc moze po prostu schodzil mi piasek z nerek. Nastepnie jakies zapalnenie w pochwie i kolejne globulki hehe. No i na koniec wizyty diagnoza: Szyjka krótka dodatkowo skurcze. Dlatego tez przepisano mi fenoterol i isoptin. Leżeć w łózku odpoczywac. Ehh... Acha i zelazo ktore spada na łeb na szyje.
A jak tu odpoczywac skoro tyle rboty wkoło i do tego czterolatka w domciu hehehe. Troszke sie podłamamałam po wizycie, ale zaczynam myslec optymistyczne. Czy ktoras z dziewczyn ma podobne problemy jesli chodzi o skurcze przedwczesne?
Ach i najwazniejsze na 80% dziewczynka:-)
a co do tego naszego moczenia sie to mnie rowniez sie zdarza szczególnie podczas wychodzenia po schodach nagle chlup... A nie mowie juz o kichaniu:-)
buziaki kochane
b.
hej, no u mnie podobnie, krew w moczu i nadal sie utrzymuje, do tego bialko w moczu - biore antybiotyki juz drugi tydzien (bo bakterie weszly troche na nerki), od nich oczywiscie uczulenie w pochwie i globulki dostalam, do tego spadek hemoglobiny i dodatkowe zelazo, bol brzucha i lekkie skurcze i na to dostalam magnez i tez biore nospe, uplawy mam podobne jak pisze ilona - pewnie po tych tabletkach wszystkich, jak robie siku to smierdzi tak mocno na tabletki (sorry za takie wyrazenie) ale z dzidzia wszystko ok i to najwazniejsze, bryka w brzuszku takze spokojna jestem...we wtorek znowu wizyta i mam nadzieje ze sie cos polepszy.. a tobie gratuluje coruni i witam w klubie dziewczynek!! i glowa do gory wszystko bedzie dobrzewitajcie kochane!!
Kurde fimel dosc dlugo mnie nie było a zaleglosci nazbierało sie co niemiara:-)
Tydzien temu bylam u lekarza no i coz zaczelo sie:-( Ehh.. Po pierwsze krew w moczu. Na szczescie ta kwestia szybko sie wyjasniła gdyz po prau dniach powtorzyłam badanie i wszystko wróciło do normy. Posiew ok, wiec byc moze po prostu schodzil mi piasek z nerek. Nastepnie jakies zapalnenie w pochwie i kolejne globulki hehe. No i na koniec wizyty diagnoza: szyjka krótka dodatkowo skurcze. Dlatego tez przepisano mi fenoterol i isoptin. Leżeć w łózku odpoczywac. Ehh... Acha i zelazo ktore spada na łeb na szyje.
A jak tu odpoczywac skoro tyle rboty wkoło i do tego czterolatka w domciu hehehe. Troszke sie podłamamałam po wizycie, ale zaczynam myslec optymistyczne. Czy ktoras z dziewczyn ma podobne problemy jesli chodzi o skurcze przedwczesne?
Ach i najwazniejsze na 80% DZIEWCZYNKA:-)
A co do tego naszego moczenia sie to mnie rowniez sie zdarza szczególnie podczas wychodzenia po schodach nagle chlup... a nie mowie juz o kichaniu:-)
Buziaki kochane
B.