reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jes jes jes!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D
ale bracia legun na drugim, a ztym aleksandrem z filipin to aż się poryczałam normalnie:tak::tak::tak:
Anabuab alez Ci zazdroszczę tej ciszy, moja spała od 17 do 20 i ani myśłi iść spowrotem spać, hihi. Ponieważ jestem sama a w nocy miałą mtakie koszmary , że strach zasypiać spowrotem jakoś mi jej nie śpieszno wyganiać, a niech ma. Zaraz pójdziemy bucie na Mikołaja czyścić, żby się na ięcie nie odwróćił jak już przyjdzie, hihi.
do czarka jutro osobiscie mikołaj przyjdzie (czyt moj tato) mają przyjśc na kawe kolo 10 rano i tatoma sie przebrac, ciekawa jestem reakcji, w tamtym roku czarek byl taaaaaaaaki malutki ze nawet nie wiedzial czy ma sie ruszyc, ciekawam jest jak zareaguje:tak::tak::tak::tak:

reklama
Moi faworyci juz odpadli,wiec nawet tego nie ogladam teraz:no::no::no:
Chcialam zeby wygral ten co jedzil tak na rowerze lub taka jedna co odpadla w poprzednim odcinku-spiewala i to bardzo ładnie:tak::tak::tak:

Moje mode juz leza:tak:Tzn Klaudia lezy bo Wiktora juz spi:-)Miala znow goraczke wiec dalam Jej nurofen-oby o jutra Jej przeszlo:tak::tak::tak:
Mnie nadal boli glowa ale to chyba od ogrzewania,bo jak zaczne grzac to mam za cieplo w domu:no::no::no:Dzisiaj wieczorem to juz bardzo przesadzilam bo az mnie czy bolaly:szok::szok::szok: i bylo mi duszno i niedobrze wiec poszłam skrecic piec i musialam pootwierac okna

ANABUBKA
Super ze spotkanko sie udalo:tak::tak::tak:
A tak wogole to kto tu sie stale szlaja co:-p:-p:-p:-D:-D:-D
Ania gogola dała czadu, ja też byłam za nią :tak::tak::tak::tak::tak: ale bardziej za legunami :tak::tak::tak::tak:

cześć wszystkim ,jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

jak zwykle nałóg zwycięzył i jusiałam zajrzeć choć na chwilke :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

M z Oliwką pojechali rano do dziadków a ja dojechałam po pracy.wróciliśmy do domu po 20.00.

a potem przyszedł do Oliwki Mikołaj,no dzis bo jutro M do pracy więc zrobiliśmy to dzień wcześniej :tak::tak::tak:

Ale była radocha :tak::tak::tak::tak:
Dostała aparat fotograficzny,zestaw lekarza,2 książeczki Kubusia Puchatka,puzzle I dużego lumpka.
Nie mogła się nacieszyć :-):-):-):-):-)

i tak nie dostała wszystkiego bo by zgupiała:-D:-D:-D dostała jeszzce kaske od dziadków jednych i drugich więc musze jej dopiero cos kupić.a zamierzam kasę fiskalną bo lubi bawić się w sklep i cały zduży zestaw warzyw i owoców aby miała co kupować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Laura lubi spiewac i tanczyc dlatego pomyslalam o macie- jak tylko zobaczylam reklame w tv:-D

Zobacze czy tu maja takie cuda ale wolala bym w polskiej wersji zeby mi dziecko nie zniemczylo sie za bardzo:-D:-D

fajna mata ale droga
moja ma zwylla do tanca tylko.ale to wcale nie taka latwa sprawa,sama probowalam:-D:-D:rofl2:

OD DZIS JUZ MOZNA UZNAC ZE OLIWKA CHODZI :tak::tak::tak::tak:

Jak sie ja zawola lub posci to idzie sama Juz nie trzeba za nia chodzic Jeszcze nie chodzi caly czas Bo wstac sama nie umie Chyba ze stoi przy czyms to wtedy idzie sama I nauczyla sie specjalnie jak chce upasc to na pupcie ALE JESTEM DUMNA Z MOJE KSIEZNICZKI

gratulacje dla Oliwki:tak::tak:

n

Oliwka buszuje teraz w rzeczach tatusia,ma istny kipisz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wkłada sobie jego spodenki i koszulki na głowę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj M nas rozszarpie za to :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

znow gacoe na glowie:-D:-D:-D:-D

Oliwka juz 2 razy plakala przez sen Ja nie wiem czy te dziecko nie moze spokojnie spac?????????????
Dziewczyny tak jak wczesniej pisalam z tym jej nie spaniem To normalnie czlowiek czasem niewyrabia Ilez mozna nie spac w nocy?I dlatego ja pozniej ide jej na reke i robie w nocy to co ona chce Dla wlasnego spokoju Bo spac cos musze:tak:

teraz kochana to jej zeby moga isc

Laura taka zafascynowana filmem ze nie mysli isc spac:szok:
Nop coz moze zasnie przed tv wkoncu jutro sobota do przedszkola nie idzie:-D:-D

A mnie tak gardlo boli szok mam wrazenie ze jest coraz gorzej:eek:Pije herbatke z miodem i cytrynka.Jak ja nie znosze byc chora:crazy:Jutro musze zakupy zrobic oby rano moje samopoczucie bylo lepsze

bo teraz jakis taki wirus paskudny panuje u
zdrowka

Wytrzymasz ze starym chocby dla samej imprezy:-D:-D:-DAle Ci zazdroszcze:zawstydzona/y:

zebys wiedziala:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

ja dzis jakas taka jakby szesc razy przezuta i wypluta masakrycznie sie czuję :no::no::no::no:
ide zaraz w kimono a co :tak::tak::tak::tak:
nie pochwalilam sie moj szwagier chrzestny czarka kupił mu prezent na mikołajki :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
konia na biegunach za 193 zł :szok::szok::szok::szok::szok:
ja samam miałam zamiar czarkowi kupic konia na biegunach ale pod choinkę, no i co ja mu teraz kupię :sorry2::sorry2::sorry2:
dobranoc dzieczynki

ale duzo!a;e fajna sprawa.ja mam na struchu,kiedys dostalam ale jeszcze poczeakm bo mam takiego wyzszego i mala y spadala z niego.poza tym i tak juz nie mam gdzie tych gratow stawiac:-p

Moje dzieci spia :szok: A ja nie :szok:Jakaś głupia jestem :eek::rofl2:

Helenka poszła spać o 19.30 i jeszcze spi, szok.

glupia matka:-p:-p:-p:-p:-p:-)
a jak Niki zareagowala na kaszke?jaka jej dalas?nestle?

Witam Dziewczynki. U mnie coś się przypałętało i z mamą leżymy. Kaszel, gorączka i na szczęście nic więcej :no: oby tylko na Kubka nie przeszło :sorry: M do niedzieli robi więc nie ma kto nas obciążyć chociaż trochę :no: ale za to w poniedziałek jedzie podpisać umowę do wku i pójdzie do roboty może 9 grudnia :tak::tak: nie nadrobię zaległości od razu przepraszam :-( mam pytanko która kiedyś pisała o syropie z miodu i cytryny idt? I tam któraś napisała że ma jak dobrze pamiętam malinowy miód. Która to była? Przyznać się bez bicia :-D:-D:-D jakby co to dajcie mi znać na gg ok. Buziaki dla Was i trzymajcie się ciepło :tak: a to nr gg 9522879 z góry dziękuję :tak:

witaj kochana i zdrowka duuuuuuuuuuuuzo

Wyżerka czy nie ,trzeba sie jakoś pocieszać:tak::cool:
Ja powoli sprzątam ,sobota-czyli dzieciaki platają sie m-y nogami, okupują tv i wszystko trzeba im powtarzać po 3 razy:szok:wczoraj też oglądali pottera ,Klaudii sie bardzo spodobał obejrzała całego ,Ksawier gdzieś o 22 poległ,śmiesznie wyszło ,bo dzieci oglądały dłużej tv niż rodzice:-D

Ja mniej wiecej wiem co dla dzieci pod choinkę ,Dla Klaudii gra planszowa w stylu: zgadnij kto to?1 komplet bielizny ze stanikiem,myśle jeszcze o perfumam hannah montana ,ale sie zobaczy ile kosztują?
a dla Ksawka coś w stylu wyrzutnia ,bądz garaż ,puzzle lego,w kazżdym razie wiem mniej wiecej czego szukać:-D

ja Paulinie w tamtym roku kupilam zgadnij kot ot tylko wersje podrozna za 25zl na allegro.i jest wystraczjaca wielksocia jak dla mnie.

Trochę refleksji

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam was kochane
Choroba i nas niestety dopadla Emily zakatarzona non stop kicha i stan podgoraczkowy ma tzn 38C m tez jakis oslabiony a ja dzis wstalam z katarem bolem gardla :wściekła/y::wściekła/y:
Jesli Emily dostanie wyzszej goraczki to ide z nia dzis do lekarza bo nie bede czekac nie wiadomo na co :no::no: u nas w regionie tyle ludzi lata z H1N1 ze nie bede ryzykowac zdrowia dziecka :no::no: Od mojej kumpeli 4 znajome maja tez juz ta grype:no::no: jedna przechodzi slabiutko bo ma tylko katar bol gardla i kaszel ale wykryli jej ze tez ma swinska grype:no::no::no:

Mialam jechac dzis na zakupy Emily cos na Mikolaja kupic i chyba nie pojade :no::no: no ale coz zdrowie dziecka wazniejsze nadrobie z prezentem jak wyzdrowiejemy;-):tak::tak:

kurujcie sie ,zdrowka!!!!!!!!!1

Witam
Ale sobie dzisiaj pospalismy hehe;-):-)Obudzilam sie o 9;15 i wszyscy jeszcze spali,wiec wskoczylam spowrotem do wyrka i tak pospaplismy do 10;20:tak::tak::tak:
Zjedlismy sniadanko i teraz mlodzi sie bawia:tak:Czekam za siora bo ma przyjechac po Dominika:-)Jestem jakas zmulona i nic mi sie nie chce-udalo mi sie tylko posprzatac odkurzaczem:szok:
Moj laptop jest juz w naprawie i mam nadzeije ze dzisiaj mi go zrobia:tak::tak::tak:

witaj kochana!!!!!!!!!!
tesknilysmy

A ja dziś po raz pierwszy od ponad 2 lat poszłam na zakupy dla siebie ( no nie tylko, bo i chleb i prezent dla P0. Łaziłam sobie nie spiesząc sie i szukałam spodni. No normalnie szok, jak fajnie bez wózka i pogadać sobie z obcymi babkami sprzedawczyniami, i oglądać, przymierzać i się nie spieszyć ( wie, ze 2 x to piszę, ale to najfajniejsze ). No i kupiłam p nowa duuużą myszkę ( zeby mu sie wygodniej grało ) nożyki do masxynki od Medei, a sobie spodnie, prawie takie jak sobie wymyslilam, no niestety trafiłam na butik z tak fajowymi ciuchami i nie drogimi ( porównując), ze aż zal bylo wychodzic. A ile by sie chcialo kupic...:-D:-D:-D
.
fajnie tak sie wyrwac:tak:
a za ile kupilas te ostrza i ile sztuk?bo u mnie ich nie ma i na allegro tez nie

Moje mlode spia,Dominik juz u siory a laptopo tesciowej jeszcze u mnie hehe:-p:-p:-p
Ja sie wzielam za sprzatanie,chociaz bardzo mi sie nie chcialo:no:Ala mam juz wysprzatane:tak::tak::tak:
Cos zle sie czuje i zaraz pojde sie chyba polozyc.Wzielam sobie isoprinosine i do jutra bede to brala i musi mi sie polepszyc:tak::tak::tak:
Mam nadzieje ze nie zarazilam sie od tesciowej bo On atez chora i dizisja dostala skierowanie na rtg pluc:no::no::no:Mam nadzieje ze nie bedzie miala zapalenia pluc

]

zdrowka !!!!!!!1

Mleko mam od teściów a akurat mi się podsiadło,odgrzałam troszkę aż zaczęło się ścinać i odcedziłam na sitku.Z 1,5 litra wyszła mi kostka twarogu:tak:.
Ja do mamy zawsze mamusiu lub musiu mówiłam:-:)tak:.

ja jak mam zsiadle mleko to je odsedzam przez pieluche na dyrszlaku:-)

Anabuab alez Ci zazdroszczę tej ciszy, moja spała od 17 do 20 i ani myśłi iść spowrotem spać, hihi. Ponieważ jestem sama a w nocy miałą mtakie koszmary , że strach zasypiać spowrotem jakoś mi jej nie śpieszno wyganiać, a niech ma. Zaraz pójdziemy bucie na Mikołaja czyścić, żby się na ięcie nie odwróćił jak już przyjdzie, hihi.

moja osttanio w dzien nie psi jak w nocy spi 13godzin

Od jakis dwoch tygodni chyba:-)A dlaczego pytasz?

To kto wkoncu wygral"Mam talent"???

a gdzie jestes modem?na jkaim watku?

reklama
Do góry