missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
tak mi powiedzial ze jezeli chce na luty i robie problem to w ogole mam odwolac ku...a :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Całkowicie Cię rozumie..u mnie też pustka na koncie a w realu takie ładne ciuszki za 6.99;...ehWitam mamuśki,
miałam kiepską noc....gardło coś mnie bolało a że mam skłonności do częstych angin to trochę się przeraziłam. Usnęłam z halls'em w buzi hehe. teraz jest nieco lepiej, aczkolwiek mam i katar. Zjadłam kanapki cebulą i teraz czuję się jak smok z takim oddechemno ale ważne że mojemu nińo smakowało bo aż się przewracał w brzuszku podczas śniadania.
ach i najważniejsze moja dzidzia mi się śniła, ...już było po porodzie(chłoppiec mi się narodził) był taki grzeczny, uśmiechnięty, bawił się ze mną, ja go przytulałamno miodzioooooo
....tak piszecie o zakupach dla waszych dzieci i ...aż mnie roznosi hehe bo chciałabym kupić maluszkowi chociażby buciczki a tu.... pusto na koncie :-) ...no ale po wypłacie zaszaleję (kupię sobie pod choinkę coś dla dzidzi)...nie mogę się już doczekać :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
hej kochane ;-)
czarnuszka widze ze wielkie plany na dzisiejszy mikolajkowy dzien a więc życze udanych zakupów!!!! :-)
jej a mi sie coś dzieje ze spaniem jak chodze juz od dwoch dni spac po 24 tak sie budze o 11.30masakra i znow nie bede mogla zasnac w nocy no... mążjuż obiadek robi bo mamy dzisiaj duzo spraw do zalatwienia na miescie... moje notatki do szkoly bo opuscilam 2 zjazdy jak bylam w szpitalu i ponziej a kolosa mam za tydzien bbbrrr no i w kosciele nauki przed slubem i pare innych pierdułek;-)
kurcze u nas na wątku :ciaża po poronieniu wysyp jakiś fasolek jest kurcze sieją i siejąmoże i ja coś za niedługi czas wysieje ;-):-)
Ze spaniem mam tak samo,w pokoju ciemno to nawet nie zauważyłam jak minęła 11marti tu o finanse nie chodzi :-( jak mi nie przedluza umowe w pracy a pewnie nie zrobia tego bo w lutym mi sie konczy to nei wiem czy d kwietnia znajde prace... i dopiero bedzie lipa. chyba nie bedzie w ogole ślubu...:-(