reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

To widzę,że nie tylko mój M ma spust do słodyczy:-DPotrafi sam pochłonąć ptasie mleczko:eek:
Jak poszliśmy po pepsi i pączki(nie było pączków:-(),kupił mi mleczko w tubce i połowe sam wyssał:wściekła/y:

reklama
wiecie co musze to napisac bo mnie gryzie nie wiem czemu ale gryzie i juz .

Dzisiaj dzwoni tesiowa hmmmm znowu i pyta co robie ..
ja
" ze dopiero co wstalam i dzisiaj chce miec spokoj i musze posprzatac i ze moze pozniej pojde do miasta bo dzisiaj niedziela chandlowa :) tak dla sciemy powiedzialam "
ona
"to zadzwonie pozniej "
Ja
"ok "

Za okolo 3 godzinki tel... kto wiadomo tesciowa i do mnie gdzie jestem ?
Ja
" w domu ale wlasnie chce sie polozyc bo sie dzisiaj narobilam a pozatym bylam rano na flomarku i jestem spiaca i chce miec spokoj "
ona
" jejku a ja juz jade "
ja
" no to ja nie wiem ale ja chce miec spokoj i ide spac "

ona
"TO NIE PRZYJADE "oczywiscie TON i JEP rozlaczyla sie :/

Na poczatku myslalam TY MNIE TEZ :) ale teraz jakies mam wyrzuty sumienia ale z drugiej strony przeciez mam prawo zeby miec spokoj czy jak ? mam prawo do wypoczynku i mam prawo aba inni respektowali moje zdanie jesli nie chce odwiedzin to nie ?

Wiecie co ja chyba jakas inna jestem jakas wredna sukowata synowa czy co :((

wracajac do innego tematu moze uda sie nawet ta komode-przewijaka kupic za 75 euro :)) koniec aukcji o 21.16 jak cos to sie pochwale :))

hej mamusie :-)
latałam dziś cały dzień to tu, to tam i nawet nie wiem, kiedy się wieczór zrobił ;-)
od mikołaja dostałam książkę :-) bardzo dobrze, bo nie miałam już co czytać :-)

Dzisiaj dzwoni tesiowa hmmmm znowu i pyta co robie ..
...
...
Na poczatku myslalam TY MNIE TEZ :) ale teraz jakies mam wyrzuty sumienia ale z drugiej strony przeciez mam prawo zeby miec spokoj czy jak ? mam prawo do wypoczynku i mam prawo aba inni respektowali moje zdanie jesli nie chce odwiedzin to nie ?

Wiecie co ja chyba jakas inna jestem jakas wredna sukowata synowa czy co :((

Kochana, nie przejmuj się, no bez przesady, żebyś nie miała spokoju w swoim własnym domu!
pewnie, że jej na odcisk wlazłaś, bo kobita wyobrażała sobie, że tylko czekasz na nią, ale daj sobie spokój z wyrzutami!
ja bym w ogóle telefonu nie odbierała i nie przyznawała się, że w domu jestem :evil:
rozumiem wizyty co jakiś czas, ale nie tak, że ktoś Ci siedzi na głowie bez przerwy!

witajcie
a ja w czwartek przyjechałam do rodziców, i wygląda na to ze zostane tu do świąt bo mąż nie pozwala mi wracac, tzn problem w tym ze mam jechac samochodem
wczoraj widzial sie ze swoim wujkiem (juz po 70-ce), obecnie pracuje jako lekarz internista, ale specjalizacje ma ginekolog i wczesniej pracował jako ginekolog i M naopowiadal mu co mi sie dzieje, tzn ze brzuch twardnieje, szyjke mam miekka i lekko sie skrocila, a wujek mu na to ze powinnam caly czas lezec z poduszka pod tylkiem a o jezdzie samochodem to mam zapomniec no i moj chlop tak sie uparl i kazal mi zostac do swiąt u rodzicow i lezec i nic nie robic a po swietach mamy razem wrocic do domciu, a i na sylwestra tez juz nigdzie nie idziemy :wściekła/y:

Hej dziewczyny!;-)

Wróciłam po krótkiej nieobecności. Za chwilke zaczne nadrabianie ale pewnie skończe dopiero jutro.
Moja babunia już jest po zabiegu operacyjnym. Miała biduleczka załozone dreny do głowy ale dzisiaj juz je wyjęli. Jest w kontakcie ale zapomina czasami niektórych faktów. Lekarze sa dobrej mysli. teraz bedzie mieszkać przez jakiś czas z moimi rodzicami.
Ja wczoraj bylam na zajęciach z ratownictwa medycznego. Po tym jak mnie ostatnio juz nie chciala przyjąć troche jej nagadałam że mam L4 itd i zmiękła. Ni emusze tego odrabiać. No i przeleciało.
Wieczorem pojechaliśmy do znajomych M. I zostalismy tam na noc. Faceci sobie wypili troszke. Najadłam sie jak świnia!! Taki przedsmak świąt. I dzisiaj walczyłam w wc. :-D ale udało mi sie...po jabłku, mleku i activi :-D
Mój Maluszek sie wiercił cały czas. Tak cudownie sie rusza i gmera w brzuszku hehe. Ale widze i czuje że jestem już coraz bardziej ociężała. Coraz trudniej mi sie chodzi. Zadyszka, kręgosłup juz nie wydala a gdzie tam marzec hehe
Zabieram sie za czytanie...;-)

reklama
Cześć dziewczynki!
Dzisiaj miałam cały dzień do tyłu i nic nie zrobiłam- miałam gości. Przyjechał mój brat z Anglii --heh przywiózł kilka rzeczy od szwagierki dla maluszka i lalę dla starszej. Jej jak on opowiada że firmowe zabawki i ciuszki są w śmiesznych cenach-czasem połowa tego co u nas!yhhhh:-( Zapraszał ale gdzie ja teraz polecę??
Mała moja tak casuwa że dzis aż krzyknęłam tak się rozepchnęła-już nie mogę się doczekać:tak:!
Czarnuszka gratki!!
Pobuszuję troszkę na allegro , może cosik wyłapię;-)!
Dobranoc!

Do góry